Meme Büyütme.. Hangi doktor? Hangi protez?

Ben birde mustafa Yılmaz i duydum araştırıyorum hala akliniza bişiler gelirse yazin lütfen sizlerin ameliyat olmadan onceki dr.kararsizligindayim.tesekkurler

Ben birde mustafa Yılmaz i duydum araştırıyorum hala akliniza bişiler gelirse yazin lütfen sizlerin ameliyat olmadan onceki dr.kararsizligindayim.tesekkurler
Bende henüz doktora karar verme sürecindeyim:) ama önce nasıl bi silikon istediginize karar verin bence.. Damla mı yuvarlak mı, kaç cc, kaç cup bi göğüs istiyorsunuz, kesi yerini nereden istiyorusunuz? Bunlara karar verdikten sonra doktorunuzu ona göre seçin.. Çünkü her doktor her silikonu kullanmıyor, her kesi yerinden ameliyat yapmıyor. Yapsa bile o alanda uzmanlasmıs bi doktor kadar iyi olmayabiliyor. Ben önce ne istedigime karar vermeye calısıyorum:)

Canım ,kesi yeri bizim tercihimiz de, peki ya boyut ve implant şekline biz mi karar vermeliyiz??Doktor mu?mesela ben belirgin bi dekolte yani süper seksi memelerden ziyade doğal duran ama varlığını hissettiren,vücuduma uygun olabilecek memeler istediğimi söyledim.Bana önerdiği de damla oldu.Ama ben şahane bi çatalım olsun ,üstler de dolgun dursun deseydim yuvarlak mı önerecekti?Eğer öyle ise, bizim ne istediğinizi çok iyi anlatmamız gerekiyor.Tecrübeli arkadaşlarımızın yorumları önemli.Bekliyoruz

Hacettepede bi doktor des bnde önce damla istiodum ama göğüs şekline uygun olmadgmi düşündüm cnku boyun göğüs arası baya uzun benm :)

Bnde doktor secemedim ama en güven veren atilla kurtay oldu ne yalan solim:)

Tecrübeli arkadaş aranıyor dediler geldik :)
Aklımda kalan sorulara yardımcı olmaya çalışayım...
- Damla mı olsun yuvarlak mı : bu konuda doğru yoldasın, ikisini de gör tarafını seç Hatta mümkünse protezi olan birilerini canlı canlı gör, karşılaştır. Haticeye değil neticeye bak. Hangisini beğeniyorsan ayrıntıya girersin.
- Kesi yeri neresi olsun : Senin için neresi daha önemli, neredeki belli belirsiz iz seni rahatsız eder, neredekini daha az önemsersin? Bu kesi yerlerinin birbirlerine göre avantajı dezavantajı ne? Herhangi bir risk var mı az da olsa, bu riski göze alıyor musun?
- Büyüklüğü ne olsun : Bunu sen bilemezsin, bende 250 cc var istediğim dolgunlukta, başkasında 350 vardır doldurmuyordur, bir çok faktöre bağlı bu. Burada yapabileceğin şey senin gibi düşünen bir doktor bulman. Yani doğallığa önem veriyorsan doğaldan yana, büyük istiyorsan büyükten yana doktorlar tercih etmen doğru olur. Benim karar kıldığım ve doğallıktan yana olduğunu düşündüğüm 2 doktor vardı, birine ameliyata karar verdim ama bir terslik nedeniyle ameliyat masasından kalktım, ona ameliyat olsaydım 350 deneyecekti. Olmadı ondan vazgeçtim, diğeri 250 dedi 280 de denerim ameliyatta dedi, denemiş koltuk altından taşmış, beğenmemiş, 250 daha doğal durdu dedi. 350 yi düşünemiyorum bile ne olurdum bombabomba.com :)
- Doktor önerim : Ankara'daki doktorları tanımıyorum, doğallıktan yanaysan İstanbul'da kendi doktorumu tavsiye ederim tabi. Barış Çakır.

Bir de benden sana ve bu ameliyatı düşünen herkese bir tavsiye, önyargılı olmayın, araştırmadan sorgulamadan düşüncelerinizi yönlendirmeyin. Bir çok doğru bilinen yanlış bilgi var. Görmeden bilmeden kabul etmeyin.

Çok teşekkürler canımUmarım seninkiler de şahane olmuştur.Ne zaman ameliyat olmuştun??Süreçten biraz bahseder misin??Çok teşekkürler tekrar.

Cevabınız ve konuyla ilgilendiğiniz için çook ama çook teşekkür ederiim:)

Önce Dr a karar verin bence güvenin sonra o derse onu yaptırın Dr lar bilir ve kimseye doğal olmayan bi sonuç yapmaz.. ne kadar şanslııyım hiç Dr a karar vereceğim diye uğraşmadım allah kalbime göre verdi

Umarııım bizde sizin kadar şanslı oluruuz:) sizin ankarada ameliyat olan sonucunu begendiginiz biri var mı buradaa bildiğiniiz:)

Merhabaaa:) bugün ilk randevumu oldum Gürhan Ulusoy'a:) Çoook ama çok içime sindii bana ilk görüşte çok güven verdii. Zaten Mister81 'in sonucunu da çok beğendiğim için olumlu düşüncelerle gitmiştim bu doktora:) Gürhan Bey kişinin fiziki yapısına göre damla veya yuvarlak silikon kullandığını söyledi. Bana da 275 veya 300 cc yuvarlak olabilceğini söyledi. Ama asıl ölçümlerim haftaya yapılacak, o zaman daha net bir şey söyleyebilir sanırım... Yarın da Murat Özdemir ile randevum var:) Onun hakkınndaki yorumlarımı da yapıcam.
Bu arada Gürhan Beye aklımdaki tüm soruları sordum ve hepsinin yanıtını aldımm:) Damla silikonun yuvarlak silikondan daha sert olduğu doğru değilmiş.. İçindeki jellerin yapıları aynıymış. Damla silikonun daha pahalı olmasının da kaliteyle bir ilgisi yokmuş..

Bnde gidicektim o doktora ama sonra unuttum fiyati cok gelmsti galiba hadi hayrlisi :)

Bnde gidicektim o doktora ama sonra unuttum fiyati cok gelmsti galiba hadi hayrl
Fiyatını size kim söylemiştii merak ettiim:) biz daha fiyat konusunda kesin bir şey konuşmadık, haftaya 2.randevu da kesinleşicek..
Ya kendsyle hic gorusmedm iste mister81 den aldm noyu fiyatida ama dedigim gbi fiyat yuksek gelnce aramadm sanrm ama onukiler gercekten cok guzel aynisina yakin olsa yinr yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…