- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
Görüşmelisiin bencee:) bana çok güven verdiiBen de çok beğendim mister81 in memelerini.Şahane olmuşlar. .Ben de Gürhan beyle bi görüşiim diyorum:)
Canım sağol gğzel görüşün için .görüş tabi bi fikrin olur.doktorunun yaşadığın şehirde olması da önemliBen de çok beğendim mister81 in memelerini.Şahane olmuşlar. .Ben de Gürhan beyle bi görüşiim diyorum:)
Canım öncesi sonrası resimler gösteriyor mu?senin ameliyat sonrası görüntüne yakın olabilecek görseller gösteriyor mu?Canım sağol gğzel görüşün için .görüş tabi bi fikrin olur.doktorunun yaşadığın şehirde olması da önemli
Istersen gösterir canımCanım öncesi sonrası resimler gösteriyor mu?senin ameliyat sonrası görüntüne yakın olabilecek görseller gösteriyor mu?
Aaa bende istiyiim o zaman göstersin:) çarşamba günü tekrar gidicemmIstersen gösterir canım
Bencede Mister in sonucu en güzel sonuçlardan ben seni ille damla istiyorsun diye diye bi iki isim vermiştim :)Aaa bende istiyiim o zaman göstersin:) çarşamba günü tekrar gidicemm
Güzel görüşlü arkadaşım benimBencede Mister in sonucu en güzel sonuçlardan ben seni ille damla istiyorsun diye diye bi iki isim vermiştim :)
Eveett iyi ki de vermişsiiin çok teşekkür ederiiimm:)) sizin sonuçlarınızı gördükten sonra yuvarlak istediğime karar verdiim:)Bencede Mister in sonucu en güzel sonuçlardan ben seni ille damla istiyorsun diye diye bi iki isim vermiştim :)
Sonucun güzel olacağını şimdiden söyleyebiliriz o zaman hayırlı olsun kararın..Eveett iyi ki de vermişsiiin çok teşekkür ederiiimm:)) sizin sonuçlarınızı gördükten sonra yuvarlak istediğime karar verdiim:)Mister81 sayesinde de doktrumu bulduum:) çok mutluyum iyi ki varsınız iyi ki var kadınlar kulubü! :))
İnşallah sizinkiler gibi oluur:) çarşamba günü ameliyat tarihim belli olcaakk:)Sonucun güzel olacağını şimdiden söyleyebiliriz o zaman hayırlı olsun kararın..
Hayırlı olsun kararın canım.inşallah herşey istediğin gibi olur:)İnşallah sizinkiler gibi oluur:) çarşamba günü ameliyat tarihim belli olcaakk:)
Bende çok mutluyum senin adına yardımcı olabildiysem ne mutlu bana heyecanla bekliyorum haberlerini sevgili doktordaşım:)Eveett iyi ki de vermişsiiin çok teşekkür ederiiimm:)) sizin sonuçlarınızı gördükten sonra yuvarlak istediğime karar verdiim:)Mister81 sayesinde de doktrumu bulduum:) çok mutluyum iyi ki varsınız iyi ki var kadınlar kulubü! :))
Mister81, memelerini methi daglari asmis ayol :)
ben damla 250 yaptrimayi dusunuyodum. ama seninkilere bakip ona gore karar vereyim dedim ama yeni uye oldugum icin bilmiyorum nasil gorebilirim bu tur resimleri?
Aynen öylee.. Ama sizi anlayan doktoru bulduktan sonra gerisi kolay bence:) en önemlisi doktor seçimi. Doktorunuzu seçtikten sonra ona güvenip, biraz da ona bırakmak gerektiğini düşünüyorum.. İzmirde ameliyat olan arkadaşlar var burada onların yazılarını okursun.. Deneyimli arkadaşların yazılarını üşenmeden günlerce okudum ben:) çok yararı olduğunu düşünüyoruum. Kolay gelsiinBen istanbulda yaptiracaktim ama ameliyat sonrasi bakim gerektirecegi icin izmirde annemin yaninda yaptirayim diye karar verdim. Simdi izmirde dr bakiyorum. Onerisi olan varsa cok makbule gecer.
Boyutla ilgili olarak da once sordugum iki doktor da 220 ya da 240 demislerdi.biraz gogus dokum var aslinda. Cok dogal olsun ve catlama yapmasin diye fazla buyuk olsun istemiyorum ben de acikcasi. Malum hamilelikte de buyumeyle yarik yarik olsun istemiyorum. Yanliz bu isin ne kadar ayrintisi varmis. Kasalti kasustu yok yumusak yoksert, meme ucu alti derken benim icim sisti :) Okudukca korkum ve tereddutlerim artti. Herkesin yapisi ayri oldugu icin su en iyisidir de denemiyor...offf
Sevgili Medusa, ben de Dr ile görüştükten sonra kk ye üye oldum.Ve bu arada internette silikonla alakalı onlarca video izledim:damla mı yuvarlak mı? High projection mı low mu? Meme ucu kesisi mi koltuk altı kesisi mi?......... En sonunda bugün itibariyle izleyememeye karar verdim.Resmen bilgi zehirlenmesi yaşıyorum. SAnırım iyi bir doktor bulup gerisini ona bırakmak gerekiyor.Sonrasında da sağlıklı bir süreç için dua etmek....Çünkü hiçkimse keyfiyen böyle bir yola girmez.Bizler her halimizle güzeliz ve özgüvenliyiz.Sadece biraz kadın gibi hissetmek ve hissettirmek istiyoruz.Bu yüzden her türlü riski göz önüne alıp ameliyat olma kararını almaya çalışıyoruz.İnşallah hepimiz için hayırlı olur.Ben istanbulda yaptiracaktim ama ameliyat sonrasi bakim gerektirecegi icin izmirde annemin yaninda yaptirayim diye karar verdim. Simdi izmirde dr bakiyorum. Onerisi olan varsa cok makbule gecer.
Boyutla ilgili olarak da once sordugum iki doktor da 220 ya da 240 demislerdi.biraz gogus dokum var aslinda. Cok dogal olsun ve catlama yapmasin diye fazla buyuk olsun istemiyorum ben de acikcasi. Malum hamilelikte de buyumeyle yarik yarik olsun istemiyorum. Yanliz bu isin ne kadar ayrintisi varmis. Kasalti kasustu yok yumusak yoksert, meme ucu alti derken benim icim sisti :) Okudukca korkum ve tereddutlerim artti. Herkesin yapisi ayri oldugu icin su en iyisidir de denemiyor...offf