- 7 Şubat 2015
- 220
- 186
- 32
Gürhan Beyle görüştün müü mutluluk2015 ?? :) benim yarın ikinci randevum varr. Başka doktorla görüşmeden ameliyat günü alsam yanlış mı yapmış olurum ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim de kafam resmen çorbaya dönmüştü.artık ne düşüneceğimi neye karar vereceğimi bilemez hale gelmiştim.sonra kendimi toparladım ve aklımdaki ilk doktora ve ilk yönteme(koltuk altı) karar verdim.randevumu aldım ve gittim.tabii ki görüşmeden memnun kalmasam başka alternatifler de vardı aklımda ama gösterdiği resimler çok içime sinince kararım netleşti.Sevgili Medusa, ben de Dr ile görüştükten sonra kk ye üye oldum.Ve bu arada internette silikonla alakalı onlarca video izledim:damla mı yuvarlak mı? High projection mı low mu? Meme ucu kesisi mi koltuk altı kesisi mi?......... En sonunda bugün itibariyle izleyememeye karar verdim.Resmen bilgi zehirlenmesi yaşıyorum. SAnırım iyi bir doktor bulup gerisini ona bırakmak gerekiyor.Sonrasında da sağlıklı bir süreç için dua etmek....Çünkü hiçkimse keyfiyen böyle bir yola girmez.Bizler her halimizle güzeliz ve özgüvenliyiz.Sadece biraz kadın gibi hissetmek ve hissettirmek istiyoruz.Bu yüzden her türlü riski göz önüne alıp ameliyat olma kararını almaya çalışıyoruz.İnşallah hepimiz için hayırlı olur.
Canım ben görüşmedim henüz.Ama hem Ferruh hem de Gürkan beyle görüşmeyi düşünüyorum.Aklında olan başka isimler de varsa onlarla da görüş derim.zaten ilk muayene ücretsiz.hiç birşey kaybetmeyiz.yapacağın görüşmelerden sonra en doğru kararı vereceksin.doktorların akademik donanımları kadar biZe verdikleri enerji de önemli.bak bakalım hangisi daha çok içine sinecek.mesela ben Volkan beyle görüştükten sonra kimseyle görüşmek istemedim.Kararımı vermiştim yani.Ama yine de bu 2 doktorla da görüşüp bi fikir edinmek istiyorum.Olsun canım yorulan ayaklarımız olsun.fazladan 2 randevu tormaz biziGürhan Beyle görüştün müü mutluluk2015 ?? :) benim yarın ikinci randevum varr. Başka doktorla görüşmeden ameliyat günü alsam yanlış mı yapmış olurum ki?
canım merhaba, ben de senin minik göğüslerimden şikayetçiyim :) ve radikal bir kararla operasyon tarihini önümüzdeki perşembe gününe aldım. ben doktor araştırması yapmadım çünkü estetik hastanesinde çalışıyorum bütün sonuçları canlı görüyorum 1 senedir :) ben de operasyondan sonra resimleri paylaşırım sizinle :)Merhabaa... Bende artık küçük göğüslerden kurtulmak isteyenlerdenim.. Uzuun zamandır araştırma yapmama rağmen hala bir karar verebilmiş değilim 2 yıllık bir uğraş ve yoğun ısrar sonrasında sonunda annemi ikna ettim Ama doktor seçimi de annemi ikna etmek kadar zormuş meğer Ankara'da yaşıyorum.. Göğüs dokum yok denecek kadar az.. Buradan bir kaç kişinin sonucuna bayılıyorum, gördüklerimin hepsi yuvarlak silikon.. Henüz hiç damla görmedim. Ama gördüğüm yuvarlak silikon takılmış göğüsler de tam istediğim gibi Ama damla silikon takılmış göğüs görmeden de karar vermek istemiyorum... Özellikle Ankara'da ameliyat olmuş arkadaşların yardımlarını bekliyorum
Damla silikon mu yuvarlak silikon mu? Artıları ve eksileri neler?
Hangi doktor hangi silikonu tercih ediyor?
Canim bizlerlede paylasirmisin hangi doktoru sectignicanım merhaba, ben de senin minik göğüslerimden şikayetçiyim :) ve radikal bir kararla operasyon tarihini önümüzdeki perşembe gününe aldım. ben doktor araştırması yapmadım çünkü estetik hastanesinde çalışıyorum bütün sonuçları canlı görüyorum 1 senedir :) ben de operasyondan sonra resimleri paylaşırım sizinle :)
Canim bizlerlede paylasirmisin hangi doktoru sectigni[/QUOTE
Ozelden yazıyorum canım
canım merhaba, ben de senin minik göğüslerimden şikayetçiyim :) ve radikal bir kararla operasyon tarihini önümüzdeki perşembe gününe aldım. ben doktor araştırması yapmadım çünkü estetik hastanesinde çalışıyorum bütün sonuçları canlı görüyorum 1 senedir :) ben de operasyondan sonra resimleri paylaşırım sizinle :)
Orhan Murat Özdemir ve Atilla Kurtay arasındayıım.... Haftaya ameliyat günü alıcam. İkisiyle de son bi kez görüşüp karar vericemm:)Ojelerim karar verdinmi?!?!?! Hangi Dr!?!?
Lilisin Dr U atillabey miydi ?Orhan Murat Özdemir ve Atilla Kurtay arasındayıım.... Haftaya ameliyat günü alıcam. İkisiyle de son bi kez görüşüp karar vericemm:)