Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HM peki nerden aldın o yağı ne kadar à aldındene gor bılınmıyor ben 34 yasımda 1 beden buyuttum ben facebookta kullananlardan ogrendım
ınan bılselerdı yatmazlardı
dene
Günde kaç defa kullandınz uygulama yöntemlerini de yazarsanız sevinirim40 tl gibi bi seydi
Teşekkür ederim bunu denicembir defa, duz sureceksin
Gozle görülür sekilde büyüdü mu peki bide kalıcı büyüme mi acaba ne kadar surede büyüdü ve sonuç aldınbir defa, duz sureceksin
1 haftada iki aydir oyle
Sadece bir kere göğüsünüze yağ sürüp memenin bir beden büyüdüğünü mü fark ettiniz? Çok ilginç.bir defa, duz sureceksin
HM bir haftadà etki ediyorsa cok iyi sürekli kullansak daha fazla büyüme olur mu acababen goruyorum hissediyorum
Bide facebol takı o sayfayi söylesen de bende baksamdene gor facebookta kullamam;ari okuyarak ogrendim
inan saka gibi ama ben yapmadin
dene gor
Biz bosuna sefil olmuşuz desene ben ihtimal vermiyorum boyle birseye mumkun degil kimse kimseyi kandirmasinSadece bir kere göğüsünüze yağ sürüp memenin bir beden büyüdüğünü mü fark ettiniz? Çok ilginç.
Günde bir kere bir hafta sürmüş 1 beden büyümüş bende inanmıyorum ama bıçak altına yatmadan denemede fayda varBiz bosuna sefil olmuşuz desene ben ihtimal vermiyorum boyle birseye mumkun degil kimse kimseyi kandirmasin
yalan yokBiz bosuna sefil olmuşuz desene ben ihtimal vermiyorum boyle birseye mumkun degil kimse kimseyi kandirmasin
ben yalan soylemem bacı dene gör.Günde bir kere bir hafta sürmüş 1 beden büyümüş bende inanmıyorum ama bıçak altına yatmadan denemede fayda var
En kisa zamanda alıcamben yalan soylemem bacı dene gör.
vücuduna ter gelmezse olur