Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HM araları açık olması da kötü tabı burdan bi arkadaş da araları yakın olsun diye aralarını dikis attirmisMeme aralari acik kaldi
Ben direk protezleri degistircem bi 15 bin daha vercem yani.ama ilk cerrahida mahkemeye vercem.simdilik bekliyorum iyice iyilesmesini sonrasinin pesini birakmiycamHM araları açık olması da kötü tabı burdan bi arkadaş da araları yakın olsun diye aralarını dikis attirmis
Dunyanin en mantikli seyi gogusleri yaptirmis olmam.
45 kiloyum 75 A idi.
330 cc takildi.
87 cm oldu gogus olcum. C cup oldum.
HM çok iyi ya sütyen de ki ölçün nedir? Bende 75 À takıyorum bu ay ameliyat olmayi düşünüyorum fikir verirsen iyi olurDunyanin en mantikli seyi gogusleri yaptirmis olmam.
45 kiloyum 75 A idi.
330 cc takildi.
87 cm oldu gogus olcum. C cup oldum.
Bencede peşini bırakma o kadar para veriyorsun sonucta insan doğru düzgün bir şey olmasını ister ikinci ameliyat olursan sana tavsiyem ne istediğini doktorà kesin söyle ki bidaha boyle bir sey olmasınBen direk protezleri degistircem bi 15 bin daha vercem yani.ama ilk cerrahida mahkemeye vercem.simdilik bekliyorum iyice iyilesmesini sonrasinin pesini birakmiycam
HM çok iyi ya sütyen de ki ölçün nedir? Bende 75 À takıyorum bu ay ameliyat olmayi düşünüyorum fikir verirsen iyi olur
3.ameliyat demek istedin sanirim buldum ben cerrahimi uzun uzun konustuk malesef bir baska cerrahin rezil ettigini baska bi cerrah ellemek istemiyor.cok fazla cerrahla gorustum kararimi verdim bahadır çeliğe yada özgür deniz sucu ya yaptırcam.ama ilk cerrah icinde elimden geleni ardima koymiycamBencede peşini bırakma o kadar para veriyorsun sonucta insan doğru düzgün bir şey olmasını ister ikinci ameliyat olursan sana tavsiyem ne istediğini doktorà kesin söyle ki bidaha boyle bir sey olmasın
Evet 3. Ameliyat demek istedim inşaallah öyle bir şey olmaz. İstediğin sonuca ulaşırsin o doktorun da aldığı para haram olsun3.ameliyat demek istedin sanirim buldum ben cerrahimi uzun uzun konustuk malesef bir baska cerrahin rezil ettigini baska bi cerrah ellemek istemiyor.cok fazla cerrahla gorustum kararimi verdim bahadır çeliğe yada özgür deniz sucu ya yaptırcam.ama ilk cerrah icinde elimden geleni ardima koymiycam
Gecmis olsun canım istediğin sonuca ulastiysan ne mutlu sana ama ben 75 À takıyorum 75Ç olmak istemem 85 b olmayı çok isterim ameliyat olurken özellikle doktora bunu soylicemSirtim fln dar benim o degismedi hala 75 giyiniyorum. Ama dedigim gibi cup olcum buyudu. C kap oldu.
O verdigim paraya fazlasıyla geri almasını bilirim ben.giden sadece para degilki zaman bozulan sinirler gecmeyen agrilar bi türlü bulunamayan uygun sütyenler velhasil kelam cerrah önemli.çok cok guzel cok guzel diyip yolluyolar her seferinde artik muhatap dahi olmiycam avukatimla muhatap olcaklarEvet
Evet 3. Ameliyat demek istedim inşaallah öyle bir şey olmaz. İstediğin sonuca ulaşırsin o doktorun da aldığı para haram olsun
Banucum memişlerini rezil etmemiş bence, gönderdiğin fotolarda arası ayrık sadece, büyüklüğü çok guzeldi ama anlamadım. Rezil ettiğini düzeltmek derken hatalı mı yapmış demek istiyor diğer dr lar? Hay allah ya , ilk ameliyatı da ikinciyi de biliyorum sürecini o yüzden merak ediyorum yeni durumları tatlım3.ameliyat demek istedin sanirim buldum ben cerrahimi uzun uzun konustuk malesef bir baska cerrahin rezil ettigini baska bi cerrah ellemek istemiyor.cok fazla cerrahla gorustum kararimi verdim bahadır çeliğe yada özgür deniz sucu ya yaptırcam.ama ilk cerrah icinde elimden geleni ardima koymiycam
Dur sanada atayim son durumuda görBanucum memişlerini rezil etmemiş bence, gönderdiğin fotolarda arası ayrık sadece, büyüklüğü çok guzeldi ama anlamadım. Rezil ettiğini düzeltmek derken hatalı mı yapmış demek istiyor diğer dr lar? Hay allah ya , ilk ameliyatı da ikinciyi de biliyorum sürecini o yüzden merak ediyorum yeni durumları tatlım
Bende büyüklük dolgunluk olarak cok beğendim ama arası çok. Açık yapmış onu da düzgün yapsaymis mükemmel olurmuş tekrar protez taktirmadan birleştirmek mumkunse öyle yaptır benceBanucum memişlerini rezil etmemiş bence, gönderdiğin fotolarda arası ayrık sadece, büyüklüğü çok guzeldi ama anlamadım. Rezil ettiğini düzeltmek derken hatalı mı yapmış demek istiyor diğer dr lar? Hay allah ya , ilk ameliyatı da ikinciyi de biliyorum sürecini o yüzden merak ediyorum yeni durumları tatlım
Öyle mümkün degil malesef protez+yağ enjeksiyonu yapilacakBende büyüklük dolgunluk olarak cok beğendim ama arası çok. Açık yapmış onu da düzgün yapsaymis mükemmel olurmuş tekrar protez taktirmadan birleştirmek mumkunse öyle yaptır bence
HM sen daha iyi bilirsin tabi o işlemlerden geçtiğin için bwnim pek bilgim yokÖyle mümkün degil malesef protez+yağ enjeksiyonu yapilacak
Gecmis olsun canım istediğin sonuca ulastiysan ne mutlu sana ama ben 75 À takıyorum 75Ç olmak istemem 85 b olmayı çok isterim ameliyat olurken özellikle doktora bunu soylicem
O zman çok iyi olmuş bence memnun musun peki fotoğraf atabilir misiniz75 85 fln senin sirt olcun bildigim kadariyla bu degismio cup olcun degisio. Bnm olcu olarak 87 oldu. Hani 90 60 90 olculerin 87 si.
Sende önceden 75 À takjyormusun olculerimiz aynı 330 CC taktirmisin fotoğraf atabilirsen beğenirsem bende 330 CC dusunebilirim75 85 fln senin sirt olcun bildigim kadariyla bu degismio cup olcun degisio. Bnm olcu olarak 87 oldu. Hani 90 60 90 olculerin 87 si.
Bence bunun yağla falan ilgili yok varda da kesin çözüm değil eğer öyle olsa bir çok insan neden bıçak altına yatsın bunu deneyebilirlerdi insanların denemedikleri şey kalmadı bende dahil ama hiç kesin cozum değilbu yaşla ilgili değil, hormonaldir. şeftali çekirdeği yağı büyütür. süresi yok. sürdükçe büyür. şeftali yağı diye satılan da olur ama çekirdek yağını yarım şişe başka yağa karıştırın derim.