Merhaba öncelikle belirtmis oldugunuz ölcü cup ölcüsü değil beden ölçüsüdür.yani sizin gögüs kafesinizin ölcüsü bunu hic bir cerrah değistiremez protezle degisecek olan cup ölcünüzdür.75A giyiyorsaniz 75B 75C 75D olur.ben 169 51 kiloyum 350cc hp protezlerim var 75C yada 80B giyiyorum.Size tavsiyem öncelikle iyi bir cerrah seçmenizdir zira bu operasyon dışardan göründüğü gibi kolay bir operasyon değil.meme altı kıvrımı en ideal yerdir takılması için.Sormak istediklerinizi sorun cevaplayayimArkadaşlar 1.60 boyunda 55 Kilo bir kadınım meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ne buyuklukté ve nerden takılır hiç bir fikrim yok tabiki her kadın gibi doğal durmasını istiyorum. 85 beden olmak istiyorum aslında ama ona kaç CC denk geliyor hiç bilmiyorum yardimci olursanız sevinirim
Merhaba öncelikle belirtmis oldugunuz ölcü cup ölcüsü değil beden ölçüsüdür.yani sizin gögüs kafesinizin ölcüsü bunu hic bir cerrah değistiremez protezle degisecek olan cup ölcünüzdür.75A giyiyorsaniz 75B 75C 75D olur.ben 169 51 kiloyum 350cc hp protezlerim var 75C yada 80B giyiyorum.Size tavsiyem öncelikle iyi bir cerrah seçmenizdir zira bu operasyon dışardan göründüğü gibi kolay bir operasyon değil.meme altı kıvrımı en ideal yerdir takılması için.Sormak istediklerinizi sorun cevaplayayim
Yani 350 CC protez takılmış sana peki görüntüsü nasıl dolgun ve büyük duruyor muMerhaba öncelikle belirtmis oldugunuz ölcü cup ölcüsü değil beden ölçüsüdür.yani sizin gögüs kafesinizin ölcüsü bunu hic bir cerrah değistiremez protezle degisecek olan cup ölcünüzdür.75A giyiyorsaniz 75B 75C 75D olur.ben 169 51 kiloyum 350cc hp protezlerim var 75C yada 80B giyiyorum.Size tavsiyem öncelikle iyi bir cerrah seçmenizdir zira bu operasyon dışardan göründüğü gibi kolay bir operasyon değil.meme altı kıvrımı en ideal yerdir takılması için.Sormak istediklerinizi sorun cevaplayayim
Kaç gün ağrıniz oldu normal hayatınıza kaç günde döndünuz bide ne toplam maliyet ne kadar olduMerhaba öncelikle belirtmis oldugunuz ölcü cup ölcüsü değil beden ölçüsüdür.yani sizin gögüs kafesinizin ölcüsü bunu hic bir cerrah değistiremez protezle degisecek olan cup ölcünüzdür.75A giyiyorsaniz 75B 75C 75D olur.ben 169 51 kiloyum 350cc hp protezlerim var 75C yada 80B giyiyorum.Size tavsiyem öncelikle iyi bir cerrah seçmenizdir zira bu operasyon dışardan göründüğü gibi kolay bir operasyon değil.meme altı kıvrımı en ideal yerdir takılması için.Sormak istediklerinizi sorun cevaplayayim
1.60 55 kiloyumArkadaşlar 1.60 boyunda 55 Kilo bir kadınım meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ne buyuklukté ve nerden takılır hiç bir fikrim yok tabiki her kadın gibi doğal durmasını istiyorum. 85 beden olmak istiyorum aslında ama ona kaç CC denk geliyor hiç bilmiyorum yardimci olursanız sevinirim
Ölçülerimiz ayniymis meme dokum var mı yok mu henüz bilmiyorum doktora gidip muayene olmadım hiç 300 CC taktirmişin biraz daha büyük olsa demişin keşke yaptirsaydin geri dönüşü olmuyor ben de büyük istiyorum ama yine de vücuduma göre olsun istiyorum iki çocugum var emzirdikten sonra daha küçüldu 75 À bile büyük geliyor o derece küçük yani o yüzden canım yandı artık biraz da büyük olmasını istiyorum1.60 55 kiloyum2 ay oldu ameliyat olalı. Bana 300cc takıldı şuan 80 85 kalıbına göre giyiyorum. Ama keşke biraz daha büyük olsaydı dedim. Çıplakken iyi fakat tshirt giyince memeler önde durmuyor yanii bir de meme dokun var mı?
80 85 é göre giyiyorum demişin destekli mi yoksa boş sütyen é mi göre giyiyorsun1.60 55 kiloyum2 ay oldu ameliyat olalı. Bana 300cc takıldı şuan 80 85 kalıbına göre giyiyorum. Ama keşke biraz daha büyük olsaydı dedim. Çıplakken iyi fakat tshirt giyince memeler önde durmuyor yanii bir de meme dokun var mı?
Boş sütyen canım. Ben 350 cc istiyordum zaten ama doktorum ölçümlerimi yaptığında vücudumun alabileceği en büyük 300 cc olur fazlası yanlar taşar göğüs kafesin taşımaz dedi80 85 é göre giyiyorum demişin destekli mi yoksa boş sütyen é mi göre giyiyorsun
HM anladım ben daha olcum falan yaptirmadim şu An araştırma yapıyorum olmayı eşimde bende çok istiyoruz boş sütyen 80 85 takıyorsAn bence bu çok iyi bende 85 takmak istiyorum. Bakalım bana doktor kaç CC uygun görecekBoş sütyen canım. Ben 350 cc istiyordum zaten ama doktorum ölçümlerimi yaptığında vücudumun alabileceği en büyük 300 cc olur fazlası yanlar taşar göğüs kafesin taşımaz dedi
Evet dolgun buyukYani 350 CC protez takılmış sana peki görüntüsü nasıl dolgun ve büyük duruyor mu
10 gun oturarak uyudum.agri degilde baskı hissi ilk 1 ay fazlaydi.ben 7 ay once 14 bin odedimKaç gün ağrıniz oldu normal hayatınıza kaç günde döndünuz bide ne toplam maliyet ne kadar oldu
Evet dolgun
HM kaç beden sütyen kullanıyorsunuz.
Çocuklarım küçük de benim yani ameliyat olunca onlara bakamam en azından 3-4 gün bakamam diye düşünüyorum. İnşaalah olup biter bir An önce 14 bin lira baya bi çokmus ama güzel olduktan sonra değer diyorum10 gun oturarak uyudum.agri degilde baskı hissi ilk 1 ay fazlaydi.ben 7 ay once 14 bin odedim
Ekimde ya çıkarttircam yada protezleri degistircem ben verdigim paraya değmedi velhasil kelam.Çocuklarım küçük de benim yani ameliyat olunca onlara bakamam en azından 3-4 gün bakamam diye düşünüyorum. İnşaalah olup biter bir An önce 14 bin lira baya bi çokmus ama güzel olduktan sonra değer diyorum
Ya öyle mi çok üzüldüm. Geçmis olsun şimdiden neden memnun kalmadin bi sıkıntı mi olduEkimde ya çıkarttircam yada protezleri degistircem ben verdigim paraya değmedi velhasil kelam.
Meme aralari acik kaldiYa öyle mi çok üzüldüm. Geçmis olsun şimdiden neden memnun kalmadin bi sıkıntı mi oldu
85 b olmasi çok iyi bence hep o beden memelerde gözüm kalıyor80c 75c 85b degisiyor kalibına göre