- 31 Ocak 2015
- 112
- 70
-
- Konu Sahibi orkidemarzum
bn bgn yaptim varya dunyalar benim oldu cok rahatladim :)elime yuzume renk geldiYarin fotograf koyacam bende banyodan sonra, bugun 4. günüm nasil gecti ya oh cok sukur
Him evet dikkat etmek lazm bnde oturup kalkiorum ama yatmak ve kalkmak olmuyo henuz bide cbk yoruluorum yani hayati olumsuz etkileyecek bsy kalmadi allahtan :)
Him evet dikkat etmek lazm bnde oturup kalkiorum ama yatmak ve kalkmak olmuyo henuz bide cbk yoruluorum yani hayati olumsuz etkileyecek
Ama varya allahim bir daha narkoz almayi bana göstermesin nasip etmesin cok deli birsey mis yani varya uf allahim uyaninca zangir zangir titredim bide cok konusmusum sayiklamisim ama ben hic ne konustugumu hatirlamiyorum, sonuc dan ve herseyden gercekden cok memnun kaldim cok guzeldi doktorum da cok iyiydi anestesici hemsireler asistanlar gercekden cok memnun kaldim hijyen tamdi yani reklam olsun diye soylemiyorum mutlu ayriliyorum istanbuldan
Bnde ole ayniyim narkoz bldgn bonzai kafasi sanirim ya hep merak etmistim sonunda onuda tattik hahahAma varya allahim bir daha narkoz almayi bana göstermesin nasip etmesin cok deli birsey mis yani varya uf allahim uyaninca zangir zangir titredim bide cok konusmusum sayiklamisim ama ben hic ne konustugumu hatirlamiyorum, sonuc dan ve herseyden gercekden cok memnun kaldim cok guzeldi doktorum da cok iyiydi anestesici hemsireler asistanlar gercekden cok memnun kaldim hijyen tamdi yani reklam olsun diye soylemiyorum mutlu ayriliyorum istanbuldan
Slm kizlar fotograf koydum baka bilirsiniz, bugun ilk banyomu yaptim muayeneye gittim hersey yolunda yarin dönüyorum evime hersey yolunda
Izlemeye aldim canim baka bilirsin senin simdiki halin ayni benimde oyleydi doku var ama ici bosgeçmiş olsun kaçıncı günün? benide izlemeye alırmısın?
Ayarladim canim,bakabilirsin.istanbullondra senin resimlerine ben bakamiyorum bir ayarlarmisin canim
Tsk ederim sende baka bilirsinAyarladim canim,bakabilirsin.
Izlemeye aldim canim baka bilirsin senin simdiki halin ayni benimde oyleydi doku var ama ici bos
Slm kizlar fotograf koydum baka bilirsiniz, bugun ilk banyomu yaptim muayeneye gittim hersey yolunda yarin dönüyorum evime hersey yolunda