meme buyutme estetigim

orkidemarzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
112
70
Slm, ben cuma gunu 6 mart da gogus buyutme ameliyatimi oldum. Saat 12 de ameliyata girip 14 de ciktim, allergan marka yuvarlak protez takildi ici jel dolu olanlardan, kas alti uygulandi meme alti kesisi 385 gr diye soylendi herhalde cc oluyor, bugun taburcu oldum istanbulda dora hospital da fatih dagdelen gerceklestirdi ameliyatimi, su an odemden ve sislikden dolayi cok komikler

Bende dun aksam oldum gecmis olsun sargilarin acildimi nasil gordun memeleri:))

Hayırlı olsun :) Sorunsuz süreçlerin olsun inşallah..

Tesekkur ederim hepinize, sancim var gercekten bugun ikinci gun olacak ne zaman gecer bilmiyorum dikis yerlerim cok geriliyo sizliyo normalmi bilmiyorum

Tesekkur ederim hepinize, sancim var gercekten bugun ikinci gun olacak ne zaman gecer bilmiyorum dikis yerlerim cok geriliyo sizliyo normalmi bilmiyorum
Cok gecmis olsun cnm.5.gunden itibaren cok cok rahatlayacaksin biraz sabir...ben de ilk 3 gun hep yarim nefesle idare etmistim.yatarken sorun olmaz ama kalkarken cok fena oluyodu.hepsi geciyo ama...hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…