- 31 Ocak 2015
- 112
- 70
-
- Konu Sahibi orkidemarzum
Tsk ederim canim bugun biraz daha iyiyim ama yeni bisey kesfettim simdide ne oldugunu anlamadim boyle karin bolgemde yani gogus altimda boyle elimi gezdirdigim zaman sanki etimin altinda su baloncuklari varmis gibi gacir gucur ses yapiyor bazen nefes alirken onlar ney oluyor normalmi yani anlamadim boyle gacir gucur ses cikmasi nefes alirken ve etimin altinda karin bolgesindeCok gecmis olsun cnm.5.gunden itibaren cok cok rahatlayacaksin biraz sabir...ben de ilk 3 gun hep yarim nefesle idare etmistim.yatarken sorun olmaz ama kalkarken cok fena oluyodu.hepsi geciyo ama...hayirli olsun
Canim onlar ödemdir muhtemelen..ben de olmadi ama burda bunlardan bahseden cok kisi oldu...karin bolgesine dogru da inebilir odemler...Tsk ederim canim bugun biraz daha iyiyim ama yeni bisey kesfettim simdide ne oldugunu anlamadim boyle karin bolgemde yani gogus altimda boyle elimi gezdirdigim zaman sanki etimin altinda su baloncuklari varmis gibi gacir gucur ses yapiyor bazen nefes alirken onlar ney oluyor normalmi yani anlamadim boyle gacir gucur ses cikmasi nefes alirken ve etimin altinda karin bolgesinde
Tsk ederim canim ay cabuk gecsin yaCanim onlar ödemdir muhtemelen..ben de olmadi ama burda bunlardan bahseden cok kisi oldu...karin bolgesine dogru da inebilir odemler...
geçmiş olsun canım, hoş geçmiş gitmiş bile :))Slm, ben cuma gunu 6 mart da gogus buyutme ameliyatimi oldum. Saat 12 de ameliyata girip 14 de ciktim, allergan marka yuvarlak protez takildi ici jel dolu olanlardan, kas alti uygulandi meme alti kesisi 385 gr diye soylendi herhalde cc oluyor, bugun taburcu oldum istanbulda dora hospital da fatih dagdelen gerceklestirdi ameliyatimi, su an odemden ve sislikden dolayi cok komikler
geçmiş olsun sen nerde kime yaptırdın cnmBende dun aksam oldum gecmis olsun sargilarin acildimi nasil gordun memeleri:))
Tskler bn ankara atilla kurtaya oldum cnmgeçmiş olsun sen nerde kime yaptırdın cnm
bundan sonra yapılacak şey bende dahil beklemek..zorunu başardık iyi süreçlerimiz olsun hepimizin :)Tskler bn ankara atilla kurtaya oldum cnm
Aynen darisi isteyenlerin basina insallah sennkiler ne durumda foto attinmi baska bakamadmbundan sonra yapılacak şey bende dahil beklemek..zorunu başardık iyi süreçlerimiz olsun hepimizin :)
dün yükledim cnm birkaç tane bak istersen :)Aynen darisi isteyenlerin basina insallah sennkiler ne durumda foto attinmi baska bakamadm
Tsk ederim canim evet gecti gitti vallageçmiş olsun canım, hoş geçmiş gitmiş bile :))
dün yükledim cnm birkaç tane bak istersen :)
canım izlemeye aldım şimdi görebilirsin :)
Nasil donemedin hala agri filanmi ??
Nasil donemedin hala agri filanmi ??
Himm normalse ii ya dert etme baska bsy cikmasinda agri geciyo ben gezmeye bile ciktim:)Sag memiste var canim agrim ama normalmis. Actigim konuda yazmistim ,rahat yatip kalkamiyorum hala, kol hareketlerim sinirli ve sag memisteki agridan dolayi araba kullanmakta zorlaniyorum biraz ama oyle ilk gunku agrilar yok cok sukur.
steril19 tsk ederim canim,simdi gorebiliyorum
Himm normalse ii ya dert etme baska bsy cikmasinda agri geciyo ben gezmeye bile ciktim:)
Evet aynen agri geciyor geriye yastik azaltma derdi ve sekli duzelmesi kaliyo artik duz sirt üstü yatmak istiyorum bu arada yarin kontrolum var ilk banyom var persembe de donuyorum yurt disina kizlarim burnumda tütüyorHimm normalse ii ya dert etme baska bsy cikmasinda agri geciyo ben gezmeye bile ciktim:)
Evet bende sigarayi birakali bir ay oldu yani bir meme ameliyati insana neler yaptira biliyor cok mutluyum bende biraktigimaBende ucuncu gun cikmistim gezmeye :) Bu arada ameliyat oncesi sonrasi sigara icemeyeyim derken ,sigarayi da biraktim