meme buyutme estetigim

Cok gecmis olsun cnm.5.gunden itibaren cok cok rahatlayacaksin biraz sabir...ben de ilk 3 gun hep yarim nefesle idare etmistim.yatarken sorun olmaz ama kalkarken cok fena oluyodu.hepsi geciyo ama...hayirli olsun
Tsk ederim canim bugun biraz daha iyiyim ama yeni bisey kesfettim simdide ne oldugunu anlamadim boyle karin bolgemde yani gogus altimda boyle elimi gezdirdigim zaman sanki etimin altinda su baloncuklari varmis gibi gacir gucur ses yapiyor bazen nefes alirken onlar ney oluyor normalmi yani anlamadim boyle gacir gucur ses cikmasi nefes alirken ve etimin altinda karin bolgesinde

Tsk ederim canim bugun biraz daha iyiyim ama yeni bisey kesfettim simdide ne oldugunu anlamadim boyle karin bolgemde yani gogus altimda boyle elimi gezdirdigim zaman sanki etimin altinda su baloncuklari varmis gibi gacir gucur ses yapiyor bazen nefes alirken onlar ney oluyor normalmi yani anlamadim boyle gacir gucur ses cikmasi nefes alirken ve etimin altinda karin bolgesinde
Canim onlar ödemdir muhtemelen..ben de olmadi ama burda bunlardan bahseden cok kisi oldu...karin bolgesine dogru da inebilir odemler...

R rnp06 O orkidemarzum geçmiş olsun kızlar.umarım ağrılarınız çabuk geçer ilk 1 haftayı atlatınca epey rahatlıyorsunuz.bundan sonrası sabır gerektiriyor.şekillerine bakıp lütfen üzülmeyin hergün inanılmaz değişip yerlerine yerleşiyorlar.herşey çok güzel olacak:KK68:

Slm, ben cuma gunu 6 mart da gogus buyutme ameliyatimi oldum. Saat 12 de ameliyata girip 14 de ciktim, allergan marka yuvarlak protez takildi ici jel dolu olanlardan, kas alti uygulandi meme alti kesisi 385 gr diye soylendi herhalde cc oluyor, bugun taburcu oldum istanbulda dora hospital da fatih dagdelen gerceklestirdi ameliyatimi, su an odemden ve sislikden dolayi cok komikler
geçmiş olsun canım, hoş geçmiş gitmiş bile :))

Sag memiste var canim agrim ama normalmis. Actigim konuda yazmistim ,rahat yatip kalkamiyorum hala, kol hareketlerim sinirli ve sag memisteki agridan dolayi araba kullanmakta zorlaniyorum biraz ama oyle ilk gunku agrilar yok cok sukur.

steril19 steril19 tsk ederim canim,simdi gorebiliyorum
Himm normalse ii ya dert etme baska bsy cikmasinda agri geciyo ben gezmeye bile ciktim:)

X