Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kas altı dedi.göğüs dokunuz çok az dedi
arzum foto sanamı ait senin nasıl oldu nerde,kas altı üstü kaç cc birde marka
arkadaşlar bana bişeyler yazın neolur.çok heyecanlıyım benim bu işi bitirmem lazım
Resimlerini ben de görmek istiyorum, istek gönderdim eklermisin lütfen.
teşekkürler
bu mentor markayada sert oluyo falan yazmışlar biyerde.arion ve galiba natrella ydı daha yumuşak oluyo demişler
bu mentor markayada sert oluyo falan yazmışlar biyerde.arion ve galiba natrella ydı daha yumuşak oluyo demişler
ben sadece kendi kullandığım hakkında yorum yapabilirim,benim protezlerim sert değiller ama böyle cıvık cıvıkta değiller ki ben öyle olmasını istemezdim ben memnunum yumuşaklığından mentordan memnun olmayan varsa yazsın
benim mentoru tercih etmem çok eski bir firma olmasıydı yakından tanıdığımız hangi doktora sorduysam mentordan şaşma sakın dediklerinden mentoru seçtim sende araştır hangisi aklına yatarsa onu kullan
yokmu kimse bana markalar hakkında bilgi verecek.birde ufuk bilkay ve cenk tokatla ile ilgili
karamel ve arzum çok teşekkürler ikinizede,başka aklınıza bişeyler gelirse lütfen bana yazın
Aynen arkadasIm, kendimi böylece hazIrlIyorum bu duruma...... Bak atlatayIm, gör sen pozlarImI. Bu durumda olmuyo. Dur ben hemen geleyim.
Meme amelıyatlarıda mevsım onemlı mı?