• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kas altı dedi.göğüs dokunuz çok az dedi

arzum foto sanamı ait senin nasıl oldu nerde,kas altı üstü kaç cc birde marka

Canım,göğüs dokun çok azsa kas altı yöntemi tabikide daha doğal sonuçlar verir. Gizeml arkadaşımız var forumda Cenk beye ameliyat oldu,sonuç Harikaaa :21: Ondan bilgi alabilirsin :34:

Foto bana ait evet.Ban kas zarı altı yöntemi tercih edildi.Benim meme dokum vardı,bana en uygun olan yöntem buydu.. Protezlerim Mentor marka canım :34:

arkadaşlar bana bişeyler yazın neolur.çok heyecanlıyım benim bu işi bitirmem lazım

cnm telaş yapma :34: hepsini sırasıyla öğrenirsin benimkilerde mentor marka 300 cc dual plan yöntemle meme altı kesisi
sen araştırmadasın sanırım yavaş yavaş herşeyi öğrenirsin takipte ol :34:

Resimlerini ben de görmek istiyorum, istek gönderdim eklermisin lütfen.

teşekkürler

eklendin bakabilirsin :34:

araştırmadayım ama kocamı ikna ettim biraz zor oldu.cenk bey mi ufuk beymi hemen kara verip ameliyat gününü almam lazım ikiside beni gördü,ama farklı şeyler söylediler o yüzden kafam karışık

bu mentor markayada sert oluyo falan yazmışlar biyerde.arion ve galiba natrella ydı daha yumuşak oluyo demişler

ben sadece kendi kullandığım hakkında yorum yapabilirim,benim protezlerim sert değiller ama böyle cıvık cıvıkta değiller ki ben öyle olmasını istemezdim ben memnunum yumuşaklığından mentordan memnun olmayan varsa yazsın :34:
benim mentoru tercih etmem çok eski bir firma olmasıydı yakından tanıdığımız hangi doktora sorduysam mentordan şaşma sakın dediklerinden mentoru seçtim sende araştır hangisi aklına yatarsa onu kullan :40:

ben sadece kendi kullandığım hakkında yorum yapabilirim,benim protezlerim sert değiller ama böyle cıvık cıvıkta değiller ki ben öyle olmasını istemezdim ben memnunum yumuşaklığından mentordan memnun olmayan varsa yazsın :34:
benim mentoru tercih etmem çok eski bir firma olmasıydı yakından tanıdığımız hangi doktora sorduysam mentordan şaşma sakın dediklerinden mentoru seçtim sende araştır hangisi aklına yatarsa onu kullan :40:

Katılıyorum :46: zaten bir insanın kendi göğsündeki protez markasından farklı bir proteze yorum yapması hiçte mantıklı gelmiyor.Farkı anlayabilmeleri için kıvam bakımından yaniii bir göğsünde Mentor marka digerindede başka bir protez markası takılı olması lazım.Herkes kendi göğüs kıvamını açıklayabir,diğer bir marka hakkında kesin bir açıklama yapamaz gibi geliyor bana . Birde iki kez ameliyat olmuştur,protezleri değiştirmiştir farklı marka tercih etmiştir. İşte o zamanda kıyaslama yapabilir ;) Forumda herkes kendine uygun görülen protezi tavsiye eder,bunlara takılma.Dikkatli,mantıklı düşün.Doktorun sana hangi markayı tavsiye ederse onu tercih et Minenazcıgım :34:

yokmu kimse bana markalar hakkında bilgi verecek.birde ufuk bilkay ve cenk tokatla ile ilgili

Cenk beye benimde forumdan tanıdığım kişiler ameliyat oldu ve sonuçlarından memnunlar ...araştırma ve doktora karar verme işin en zor kısmı inan sonrası daha kolay...sana şans diliyorum,kolay gelsin.

Son düzenleme:
Meme amelıyatlarıda mevsım onemlı mı?

önemli. bazı zamanlarda yoğunluk oluyor beklemek zorunda kalabilirsin. tatil dönemleri, yılbaşı gibi. :68:
sanırım sağlık açısından sordun. bildiğim kadarıyla yok. sadece kesi yerin bir süre güneş görmezse iyi olur. yaz ameliyatı da üzerimize kat kat giyinmek zorunda kalmayacağımız için daha mantıklı. kış mevsiminin de kendine göre avantajları vardır tabi.
insanın gerçekten çok ihtiyacı oldu mu bunları gözü görmüyo bile...

Back