Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım,ben her iki ameliyatıda oldum.Bana göre burun ameliyatı daha zordu.Ama başka arkadaşlardan meme ameliyatı burun ameliyatına göre daha zor diyen arkadaşlarda olmuştu.Agrı kişiden kişiye ve yönteme göre değişiklik gösteren bir durumdur canım.İnşallah agrısız sızısız atlatırsın canım.Ayrıca belli olmaz belki başka yöntemlerde uygun görülebilir Kas altı yöntemi olsada agrısız atlatabilirsin.Sonuçta yaşanan ağrılar geçici,ameliyattan sonra yaşayacağın mutluluk kalıcı olacaktır

aslında haklısın canım doktoruna ve yöntemine göre çok farklı şeyler duyabiliyoruz burda. ilk kez ameliyat masasına yatmak heyecan vericiydi..sonrasında olmuş bitmiş hiç bişey farketmemişim derken şimdi ikinci kez o masaya yatmak düşüncesi .. oysa bilinmeyen her zaman korkulandır..nedense bu sefer bildiğim yaşadığım canımı acıtmadığı halde daha çok korkutuyor.
bu arada ben kara kara ameliyatı düşünürken gögüs ucunun sağ tarafında sert bir kitle belirmeye başladı ..olmayan memede kanser olursa artık yuh derim:)

Canım,tabiki sonuçta ameliyat yani.İsmini bile duyunca insan ürperiyor.Ama uyuyup uyanıyorsun,yıllarca hayal ettigin bir görünüma kavuşuyorsun Ameliyattan önce yapılan sakinleştirici iğne seni Oldukça sakinleştirecektir,merak etme
Göğsünde çıkan kitleyi lütfen hafife alma,mutlak bir meme cerrahına yada genel cerraha gidip ultrason çekilmeni tavsiye ederim.Bendede fibrokistler vardı,her kadında olan zararsız kistler.Umarım sendekide bunun gibi önemsiz kitlelerdir canım...
Sevgiler...

Bu arada eğer Konya devlet hastanesinde bu ameliyatı olmayı düşünürsen sana Drita arkadaşımızın doktorunu Dr.Hakan Çepni yi önerebilirim.Kendisi bu ameliyatı 2500 YTL ye yapıyor,aklında olsun

teşekkür ederim canım tavsiyelerin için.ne güzel anlatmışsın uyuyorsun uyanıyorsun diye..valla bu şekilde düşününce korkularımdan sıyrıldım sanki.adet dönemini ve sonrasını bir gözlemleyeyim giderim doktora.küçük bişey değil tahminimce 3cm civarında bişey..umarım kötü bişey çıkmaz.konyada kalacak yer yok maalesefdiyarbakırdayım burda da çok tanınmış doktorlar var.seminer döneminde rapor alır yaparım belki.ya da tatil başlayınca bursaya evime gidicem orda bülent cihantemur çok ünlü.yağ transferi de yapıyomuş galiba..basenlerden bol miktar yağ çıkar:)) hala düşünme aşamasındayım yani:)

Tamam canım.Düşün sen,iyicede araştır tabi Ama gögsündeki şişligi ihmal etme sakın.Umarım önemli birşey çıkmaz canım.Bülent bey hakkında olumlu yorumlar okudum ben,yinede araştır tabi.Yag enjeksiyonunu asla önermem.Zor ve kalıcı olmayan bir yöntem.Ayrıca agrılı ve şekil itibariylede girintili,çıkıntılı bir görünüm olma ihtimali var.Zor,sıkıntılı yani.Karın bölgemden yag aldırmıştım :18: biliyorum yani.En önemliside bence kalıcı olmaması.Çünkü belirli bir süreden sonra vücut enjekte edilen yağları atıyor.Meme büyütmede en kalıcı ve iyi yöntem silikon meme ameliyatıdır Sevgiler..

kızlar17 gün oldu ameliyat olalı. ödemler indi şekillerinden ve büyüklüklerinden memnunum. ama uçları hala hassas.uyuşuk gibi dokununca acıyolar. bir de 2 gündür sol göğsümdeki protezi hissediyorum.dokununca değil hareket ederken sanki içten bişi oynuyo. sizde de oldu mu çok moralim bozuldu

geçmiş olsun. biçiminden ve boyutundan mennun olman çok iyi. hassasiyet de normal. protez de ilk zamanlarda hissedilebiliyormuş. ameliyat olan arkadaşlar daha iyi açıklar. endişe etmeni gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

henüz çok az zaman geçmiş, his azlığı olması normal, geçecektir ve azalacaktır. benim 5 haftayı geçti çok belirgin şekilde hissetmem çoğaldı, neredeyse öncekine göre aynı. diğer konuda ise bende olmadı ama bir süre olması normal diye okumuştum...geçmiş olsun ayırca beğeniyor ve mutlu olman en güzel haber:)

teşekkür ederim kızlar.tek göğsümde hissedince anormal gibi geldi. bişi olacak diye kocam bile dokunamıyo henüz
13 yaşında bir kızım ver haberi yok tabi büyütmeden. birkaç gündür (alışverişte - evde yazlıkları denerken) anne memişlerin çok güzel diyor çıplak görmüyor tabi kıyafetten gördüğü kadarıyla. o da anlıyor güzelden :) ben de mutlu oluyorum

ne güzel keşke biz de o aşamaya gelsek te böyle heyecan yapıp vazgçsem mi desek..şahsen ben karar verinceye kadar yaşım kırka dayanacak..daha ne yapayım silikonu:)

Yarın ameliyatım var çok sitresliyim ay vazgeçme şansım yok mudur?

ahhhh ahhh aklıma o heyecan geldi, gözünü karart, güzel şeyler düşün, çok mutlu olacaksın emin ol:)))) vazgeçersen yine stres yine başka memelere kaçamak bakışlar başlayacak:) güzel haberlerini bekliyoruz. bol şans....

Hepiniz cok tatlisiniz , zaten cesareti sizden aldim hem meme hemde burun.ama burun konusu biraz daha korkutuyor beni galiba ama artik yapacak birsey yok son gunde cayamam doktorada ayip olacak.ne cikarsa bahtima insallah hersey cok iyi olur.

Hepiniz cok tatlisiniz , zaten cesareti sizden aldim hem meme hemde burun.ama burun konusu biraz daha korkutuyor beni galiba ama artik yapacak birsey yok son gunde cayamam doktorada ayip olacak.ne cikarsa bahtima insallah hersey cok iyi olur.

hakkında hayırlısı olsun ameliyatın iyi geçecek inşallah sonrasında hem burnun hemde memişler istediğin gibi olduğunda duruşun,yürüyüşün bile değişecek özgüven tavan yapıyor iyiki yaptırmışım diyeceksin giydiklerinin ne kadar farklı durduğunu alışverişte kabinden çıkıp nasıl olmuş diye sormak ise en büyük zevk bakışların sende yoğunlaşması gören herkesin iç geçirdiğini bilmek paha biçilemez

kızben nisanin 5 inde amliyat olsum şuan şişliklerim tamamen indi. kasaltı konuldu high profil. yanlış şuan ben gögsüme bakınca aynada üstten herşey normal ama alt kısmı iki katman var gibi duruyo göğüs dokum ve silikon gbi yai. göğüs ucumdan alt kıvrıma doğru bakılınca dalgalı duruyo başına gelen varmı acaba ? Lütfen bunbu yaşayan varsa bilgi versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…