farklı zamanlarda burun ameliyatı yaptıran ve silikon taktıran arkadaşlar..hangisi daha zor merak ediyorum..burun için aniden karar verdim ameliyat oldum çok kolay atlattım ama meme estetiği inanılmaz derecede gözümü korkutuyor.göğüs dokum yok kas altı yapılacak mecburen..
aslında haklısın canım doktoruna ve yöntemine göre çok farklı şeyler duyabiliyoruz burda. ilk kez ameliyat masasına yatmak heyecan vericiydi..sonrasında olmuş bitmiş hiç bişey farketmemişim derken şimdi ikinci kez o masaya yatmak düşüncesi .. oysa bilinmeyen her zaman korkulandır..nedense bu sefer bildiğim yaşadığım canımı acıtmadığı halde daha çok korkutuyor.Canım,ben her iki ameliyatıda oldum.Bana göre burun ameliyatı daha zordu.Ama başka arkadaşlardan meme ameliyatı burun ameliyatına göre daha zor diyen arkadaşlarda olmuştu.Agrı kişiden kişiye ve yönteme göre değişiklik gösteren bir durumdur canım.İnşallah agrısız sızısız atlatırsın canım.Ayrıca belli olmaz belki başka yöntemlerde uygun görülebilirKas altı yöntemi olsada agrısız atlatabilirsin.Sonuçta yaşanan ağrılar geçici,ameliyattan sonra yaşayacağın mutluluk kalıcı olacaktır
aslında haklısın canım doktoruna ve yöntemine göre çok farklı şeyler duyabiliyoruz burda. ilk kez ameliyat masasına yatmak heyecan vericiydi..sonrasında olmuş bitmiş hiç bişey farketmemişim derken şimdi ikinci kez o masaya yatmak düşüncesi .. oysa bilinmeyen her zaman korkulandır..nedense bu sefer bildiğim yaşadığım canımı acıtmadığı halde daha çok korkutuyor.
bu arada ben kara kara ameliyatı düşünürken gögüs ucunun sağ tarafında sert bir kitle belirmeye başladı ..olmayan memede kanser olursa artık yuh derim:)
aslında haklısın canım doktoruna ve yöntemine göre çok farklı şeyler duyabiliyoruz burda. ilk kez ameliyat masasına yatmak heyecan vericiydi..sonrasında olmuş bitmiş hiç bişey farketmemişim derken şimdi ikinci kez o masaya yatmak düşüncesi .. oysa bilinmeyen her zaman korkulandır..nedense bu sefer bildiğim yaşadığım canımı acıtmadığı halde daha çok korkutuyor.
bu arada ben kara kara ameliyatı düşünürken gögüs ucunun sağ tarafında sert bir kitle belirmeye başladı ..olmayan memede kanser olursa artık yuh derim:)
Canım,tabiki sonuçta ameliyat yani.İsmini bile duyunca insan ürperiyor.Ama uyuyup uyanıyorsun,yıllarca hayal ettigin bir görünüma kavuşuyorsunAmeliyattan önce yapılan sakinleştirici iğne seni Oldukça sakinleştirecektir,merak etme
Göğsünde çıkan kitleyi lütfen hafife alma,mutlak bir meme cerrahına yada genel cerraha gidip ultrason çekilmeni tavsiye ederim.Bendede fibrokistler vardı,her kadında olan zararsız kistler.Umarım sendekide bunun gibi önemsiz kitlelerdir canım...
Sevgiler...
teşekkür ederim canım tavsiyelerin için.ne güzel anlatmışsın uyuyorsun uyanıyorsun diye..valla bu şekilde düşününce korkularımdan sıyrıldım sanki.adet dönemini ve sonrasını bir gözlemleyeyim giderim doktora.küçük bişey değil tahminimce 3cm civarında bişey..umarım kötü bişey çıkmaz.konyada kalacak yer yok maalesefdiyarbakırdayım burda da çok tanınmış doktorlar var.seminer döneminde rapor alır yaparım belki.ya da tatil başlayınca bursaya evime gidicem orda bülent cihantemur çok ünlü.yağ transferi de yapıyomuş galiba..basenlerden bol miktar yağ çıkar:)) hala düşünme aşamasındayım yani:)
kızlar17 gün oldu ameliyat olalı. ödemler indi şekillerinden ve büyüklüklerinden memnunum. ama uçları hala hassas.uyuşuk gibi dokununca acıyolar. bir de 2 gündür sol göğsümdeki protezi hissediyorum.dokununca değil hareket ederken sanki içten bişi oynuyo. sizde de oldu mu çok moralim bozuldu
henüz çok az zaman geçmiş, his azlığı olması normal, geçecektir ve azalacaktır. benim 5 haftayı geçti çok belirgin şekilde hissetmem çoğaldı, neredeyse öncekine göre aynı. diğer konuda ise bende olmadı ama bir süre olması normal diye okumuştum...geçmiş olsun ayırca beğeniyor ve mutlu olman en güzel haber:)kızlar17 gün oldu ameliyat olalı. ödemler indi şekillerinden ve büyüklüklerinden memnunum. ama uçları hala hassas.uyuşuk gibi dokununca acıyolar. bir de 2 gündür sol göğsümdeki protezi hissediyorum.dokununca değil hareket ederken sanki içten bişi oynuyo. sizde de oldu mu çok moralim bozuldu
geçmiş olsun.biçiminden ve boyutundan mennun olman çok iyi. hassasiyet de normal. protez de ilk zamanlarda hissedilebiliyormuş. ameliyat olan arkadaşlar daha iyi açıklar. endişe etmeni gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
henüz çok az zaman geçmiş, his azlığı olması normal, geçecektir ve azalacaktır. benim 5 haftayı geçti çok belirgin şekilde hissetmem çoğaldı, neredeyse öncekine göre aynı. diğer konuda ise bende olmadı ama bir süre olması normal diye okumuştum...geçmiş olsun ayırca beğeniyor ve mutlu olman en güzel haber:)
Yarın ameliyatım var çok sitresliyim ay vazgeçme şansım yok mudur?
Hepiniz cok tatlisiniz , zaten cesareti sizden aldim hem meme hemde burun.ama burun konusu biraz daha korkutuyor beni galiba ama artik yapacak birsey yok son gunde cayamam doktorada ayip olacak.ne cikarsa bahtima insallah hersey cok iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?