Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

giydiklerim olmuyor keçi memesi gibi çirkinler.Ben Ankara da oturuyorum.hem plastik cerrah hem de dermatolog var klinikte.lazere gidiyordum.plastik cerrahla görüştüm.çok doğal bir meme estetiği yaptı.çok memnunum.kenarları fakn hissedilmiyor harika duruyorlar.mail ile iletişim kurabilirsiniz. gkarakok@hotmail.com

Hepiniz cok tatlisiniz , zaten cesareti sizden aldim hem meme hemde burun.ama burun konusu biraz daha korkutuyor beni galiba ama artik yapacak birsey yok son gunde cayamam doktorada ayip olacak.ne cikarsa bahtima insallah hersey cok iyi olur.

ameliyatın kaçtaydı bilmiyorum ama muhtemelen çıkmışsındır..inşallah herşey süper gitmiştir istediğin görüntüye kavuşursun ve biran önce senden haber alırız..
2 si birden nasıl oluyor çok merak ediyorum :S

canım benım öyle güzel anlatmıssın ki bir an önce iyileşmek istiyorummmmmmmmmmm

meraba gülbayaz çook geçmiş olsun adına çok sevndm gercekten zor ameliyat atlattın bende senin gibi ameliyat olucam çok korkum var tatlım yardımcı olabilirmisin doktora gittim kas altından yapcam sna dedi bu bni dahada korkuttu ağrı 2 kat oluyormuş yazını gördüm hemen yazmak istedim sna hangi doktor bu ismini alsam bi sakıncası yoksa tabi .. doktor araştırıorum ankarada bi kaç yere gttm ama adı duyulmamış doktorlar hepside kesin kas altı olcur ameliyatın dedi tekrar geçmiş olsun öpüyorum çok:)

Hepiniz cok tatlisiniz , zaten cesareti sizden aldim hem meme hemde burun.ama burun konusu biraz daha korkutuyor beni galiba ama artik yapacak birsey yok son gunde cayamam doktorada ayip olacak.ne cikarsa bahtima insallah hersey cok iyi olur.

Canım,eğer ameliyattan vazgeçip kaçmadıysan ameliyat olmuştursun Sana geçmiş olsun demek istedim,inşallah herşey gönlüne göre olmuştur...Güzel haberlerle aramıza dönersin inşallah

Bende para kısmını ayarlamaya çalışıyorum.Bankayla görüşüyorum kredi almak için veya kredi kartı çıkarıp kredi kartıyla ödeme yapmak için.Kararımı Boğaziçi tıp merkezinden yana kullanıyorum.Devlet hastanesinde ordan oraya uğraşmamak için.Teyzemden de biraz borç para istedim bir aksilik olmazsa inşallah toparlarım bütçeyi.Kocama arada lafın arasında söylüyorum çok küçükler sütyenin içini bile doldurmuyo çok mutsuz oluyorum gibi biraz duygu sömürüsü yapıyorum.En sonunda okmeydanından gün aldığımı söyledim.Karşı çıktı tabi ben böyle memnunum diyo ama ben memnun değilim diyorum.

Şu şekilde bir senaryo hazırladım inşallah tutar."Okmeydanındaki doktorla görüştüm işten izin almamın zor olduğunu sürekli gidip gelemeyeceğimi nasıl kolay ve rahat bir şekilde atlatacağımı sordum.Dr da bana en iyisi kendi hastanemde yapayım orda daha iyi ve rahat olacağını yine masrafın ssk tarafından karşılanacağını sadece muayene parası vermem gerektiğini söyleyecem."bu şekilde anlatmayı düşünüyorum.

Birde yakın arkadaşlarım bu ameliyatın riskli ve sakıncalı olduğunu söylüyo sen delimisin diyolar.Patlama riski varmış vsss vssss ilerde problem yaratabilirmiş gibi moralimi bozdular ya hevesimi kursağımda bıraktılar.O kadar iyi olsaydı mankenler yaptırırdı o kadar dekolteli kıyafetler giyiyolar sarkık sarkık geziyolar yinede ünlüler bile yaptırmıyo diyolar ne bileyim içimi kararttılar vallahi sinir oldum.Ama çok istiyorum sanki yaptırınca bambaşka biri olacam kendimi daha iyi ve güzel hissedecem kendime güvenim artacak gibi bir his uyandı bende.Bu mutluluğu sizler gibi bende yaşamak istiyorum.Dün şirkette önemli bir toplantı vardı kendimi sanki baştan yarattım başka biri oldum sanki makyajla saçımla kıyafetimle yoldan geçenler arabadakilerin hepsi baktı.Farklı hissettim kendimi.
Dualarınıza ihtiyacım var kızlar dualarınızı esirgemeyin olur mu?

Hadi bakalımmm...Allah yardımcın olsunnn... Hakkında ne hayırlıysa o olsun....İş paraya kalmış demekki artık,biran önce ayarlarsında sende ameliyat olanlar kervanına katılırsın inşallah
Arkadaşlar...İyi günün dostu,kötü günde haneyy... Diye bir halay parçası varya,o aklıma geldi (Caney Caney caneyyy...İşte meydaneyyy) Herşeyi çok iyi bilen arkadaşlar,seni düşünenler.Acaba onlarda kendi göğüslerinin kötü olduğunu düşündülermi hiç,böyle bir ameliyatı olma fırsatı olsaydı ellerinde böyle düşünüpte ameliyat olmazmıydılar,riskli diye.....???
Hiç sanmam.... Sana destek olacaklarına köstek olurlar.Bazende çekememezlik,kıskançlık tabi.Bunlar kadınların doğasında var anacıgım.Boşveerrr...gel sen burada anlat derdini,bizimle paylaş.Biz anlarız,biz destek oluruz sana arkadaşım Sen diyemedinmiki yeni teknoloji silikonlar patlamaz,şimdi tercih edilen protezler koheziv jel protezler.Patlayanlar sıvı protezlerdi diye.... Risk tabiki var,ama risk hayatımızın her anında var zaten.Yedigimiz,içtiğimiz şeylere çokmu dikkat ediyoruz acaba??
Ameliyattan sonra yaşayacağın bir problem olursada unutmaki hiçbirşey çözümsüz degil.Ama doktorunla mutlaka bu konuları konuş.Bir problem yaşadığında arkanda olsun
Ohooo... Sen değişime başlamışsın bile bebek Hadi bakalım,bu yaşadığın mutluluk yaşayacağın mutluluğun dörtte biri

Son düzenleme:
ARZUM77
İnşallah cnm
Canım benim ya çok iyisiniz valla.Vallahi yazdıklarınız bana inanılmaz moral ve motivasyon sağlıyo. Tabiki söyledim o kadar plastik estetik cerrahı var sakıncalı olsaydı onlarda yapmazlardı insan hayatı gibi böyle önemli riskede girmezlerdi dedim.Sizlerde benim için en iyi örneklersiniz zaten olsaydı sizlere olurdu ünlü doktorlara bile yaptıranlar var burda devlet hastanelerine yaptıranlarda var.En iyisi bizim için hayırlı olanı tabiki birazda şans meselesi bu işler.:26:
Umarım inşallah herşey yolunda gider.Bu ameliyatın sonunda mutluluk güven herşey var buda paha biçilmez bişey tabiki.

Kızlar hemen şimdiden fotomu ekledim tabi öncesi before fotolarım.Sonra after fotolarımıda eklerim buraya.Yorumlarınızı bekliyorum ve merak ediyorum.İnanın sütyenim 80 a ama içini doldurmuyo bile.Benim memişlere kaç cc olur sizce.Gerçi sabırsızlıkla doktorla görüşmeyi bekliyorum.Vallahi inanmak ve ilk adımı atmak başarmanın yarısıdır derler ya bende ilk adımlarımı attım böylece.Bir an önce vakit geçsede kavuşsam memişlerime diye gün sayıyorum.

Bende kilo verdikten sonra estetik yaptirmaya karar verdim, bu konuda pek bir bilgim de yok acikcasi... Boyum 1,67 kilom 56 su anda 36B sutyen kullaniyorum C-D arasi yada D cup dusunursem sayet en uygun silikon tipi hangisi olur? Yada ne nedir???

Off cok karmasik ve uzun geliyor simdi :18:

canım benım öyle güzel anlatmıssın ki bir an önce iyileşmek istiyorummmmmmmmmmm

sen iğleşmeden de ortalığı yakıyosun cnm

hg aramıza
yolun çok başındasın ama burda konuları okudukça ne nedir çok iyi anlayacaksın öncelikle protez büyüklüğüne doktorun karar verebilir,yönteminede birlikte karar verirsiniz,kesi yeri nerden istiyorsun meme ucu mu,meme altımı,koltuk altımı bu sana bağlı
birde şekil var damla (anatomik protez ) birde yuvarlak olan
bunların hepsini konuları okudukça anlıcaksın şimdi sana karışık gelebilir ama inan bir haftaya prof olursun önceliğin bir doktorla görüşmen olsun böylece doktorların muayne sırasında sorduklarına anlattıklarına burdan bakarak aydınlanırsın daha iyi anlarsın inşallah hakkında hayırlısı olur

karamel sana arkadaşlık isteği gönderdim ama kabul etmedin.bende devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum ameliyatımı çünkü bütçem ancak buna yeter.o yüzden fotolarını görmek istiyorum

HB, cok tesekkur ederim. Zaten benim ilk sorunum doktor secimi olacak, yurtdisinda oldugumuz icin sanirim Istanbul'dan baska bir yere gidemeyiz. Merak ettigim bir konu da yuvarlak yada damla protezin seklen nasil bir fark olusturdugu... Yani ameliyattan sonra demek istiyorum...

Bir de karar veremedik esimle, hamilelikten once bunu yaptirmanin bir sakincasi olur mu yoksa hamielikten sonra yaptirip emzirmenin etkilerini de yok eden bir yontem mi secmem lazim:26: Hos , daha ortada cocuk yada hamilelik yok ama planlar var Simdi yaptirip da emzirdikten sonra kotu gozukmelerini istemem acikcasi...

Kesi yeri icin gozukmemesi ve izin goreceli az olmasi yuzunden koltuk alti olabilir sanirim (bunu da netten ogrendim, belki dogru degildir)

karamel sana arkadaşlık isteği gönderdim ama kabul etmedin.bende devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum ameliyatımı çünkü bütçem ancak buna yeter.o yüzden fotolarını görmek istiyorum

evet henüz kabul etmedim ama red de etmedim
hiç konuşmadığım yada neden eklemek istediği hakkında bişey yazmayanları eklemiyorum sende yeniydin ve hiçbirşey söylememiştin hak verirsinki albüm özel o yüzden her ekleyeni hemen kabul etmiyorum,sen söylediğine göre görebilirsin yanlış anlama olurmu

eğer kısa zamanda hamilelik olursa tabiki sonrasında yaptırman daaha iyi olur ama nerden bakarsan hamilelik emzirme ve sonrasında bekleme dönemi derken en az 2 sene bekleyeceksin
bekleme dönemi çok zor geçiyor eğerki beklemek sorun değil dersen
burda yuvarlak ve damla protez kullanılan arkadaşlar var bende de yuvarlak kullanıldı,eğer izin isteyip albümlere bakarsan fikir edinebilirsin tabi bunda göğüs yapında önemli doktorunun fikride önemli ortak karar verilecek bir konu bu
koltuk altı yapılan arkadaşlar da var onlardan fikir alabilirsin ben meme altından oldum böyle tercih ettim bazı endişelerim yüzünden
umarım istediğinin en güzeli olur

Ameliyattan önceki sütyen bedenimiz seninle aynı.Boy ve kiloda yaklaşık aynı Bana kas zarı altına 400 cc lik yuvarlak protez kullanıldı ve D Cup oldum.Bazı sütyenlerde C Cup ta olabiliyor...Avatardaki foto bana ait.Fikir olması açısından yazmak istedim.Umarım yardımcı olabilmişimdir

Ben dondum aranizdayim.burun kemigim yamuk ve kiriklar oldugu icin ameliyatim yaklasik 6yada7 saat surmus.meme 2 saatini almis.gece uyuyamiyorken naptim ben ne gerek vardi diyorum sonra bunun gecici bir ssure oldugunu dusunup rahatliyorum.en zor gunlerim bugunler rahatlamaya baslicam insallah

Geçmiş olsun cnm.Burnunu tahmin edebiliyorum nasıl olduğunu.1 ay öncede sinüzitten ameliyat olmuştum.Ben basit olduğunu düşünmüştümki doktorları bayağı uğraştırmış.öğlen 12.40 da ameliyata girdim 15.30 da yatağıma geldim düşün yani doktorda söyledi hatta sinüslerin çok kötüydü diye.ilk 3 gün burnum çok kanamıştı.Neyseki atlattım sende atlatırsın cnm yeterki kendine iyi bak ve dikkat et.Yeni memişlerin de hayırlı olsun güle güle kullan.

Bence en en önemlisi senin kendin için ne istediğin, senin göğüs büyüklüğüne sahip olmak isteyen bir sürü kadın vardır eminim, ama dersen ki diri olsunlar evet taş gibi oluyorlar valla, benim senden bile küçüktü ama emzirmiş olmama rağmen hiç sarkmamıştı, şu anda ise bildiğin taş, süper duruyorlar, eğer kendini daha iyi hissedeceksen mutlaka yaptır. söyle düşün belki yine aynı ölçülerde olacaksın ama içi daha dolu, dik ve gergin olacak, çok şık olacaklar:)

nasıl durmasını, ne giyince nasıl görünmesini istediğin gibi konularda doktorla konuşuyoruz, ardından tecrubeli ve güvendiğin bu doktor:) sana uygun olan protez ölçüsü ve tipini söylüyor. mesela benim 260 cc takıldı, minyon bir kadınım, emzirdim, ayrıca meme aram biraz açık, yani koyacağı protez eğer büyük olursa benim koltuk altımdan taşardı. dinledi, muayene etti ve karar verdik. şu anda benim B cup oldu iyi ki de öyle C olsa memelerim yandan taşar ve yürüyen meme olurdum. ama benim kilomda daha göğüs kafesi geniş bir bayana C cup da eminim çok çok şık olacaktır. demek istediğim doğru doktoru bul ve kendini anlat o karar versin..yine protezin konacağı yere, dokuna, sarkma olup olmamasına göre yuvarlak veya damla olmasına doktorun karar veriyor.

protez farkını burada çok kez konuştuk biraz gerilere gidersen harika anlatımlar var, mutlaka incele derim. doku ve vücüt tipine göre doğru takılan protezi çok keyifle ve doğal taşırsın:) Benim 1 oğlum var, kas altı ametliyat oldum, doktorumun ilk sorduğu" bir daha bebek sahibi olacakmısınız" idi. Kas altı dokuların en çok tahrip gördüğü yöntem, buna rağmen süt kanallarının %70-80'i gayet sağlam kalıyormuş. Yani emzirmeye engel değil bildiğim ve dktorumun söylediği kadarıyla. Ancak tekrar bir deformasyon olur mu bilemiyorum, açıkçası 2. çocuğu hiiiiç düşünmediğimiz için sorma ihtiyacı duymadım:) Herşey gönlünce olur umarım...

boşver şekerim zoru bitti, hızla iyileşeceksin ve oh beeee diyeceksin, herşeyi geç, estetik görüntüyü geç güzel güzel bahar havası koklayacaksın:))))İlk hafta zor evet, azıcık sabret sonra açılıp saçılırsın, güzel kıyafetler giyrsein, moralin yerine gelir:)Geçmişler olsun...

Slm kızlar ameliyatımdan 1,5 ay geçti meme ucundan alt kesiye doğru bakıldığında dalgalı bir görünüm var başına gelen varmı yada bilgisi olan??

Slm kızlar ameliyatımdan 1,5 ay geçti meme ucundan alt kesiye doğru bakıldığında dalgalı bir görünüm var başına gelen varmı yada bilgisi olan??

geçmiş olsun
henüz çok yeni daha protezler bile tam olarak oturmamıştır hatta öncesinde fazla dokun yoksa meme ucu kahverengi kısım dışa doğru bombeli duruyormuş buda anlattığın gibi görünmesine yol açıyor olabilir benim meme ucundan değil ama böyle bir düşüncem var paylaşmak istedim umarım geçici bir şeydir doktorun gerekli açıklamayı yapacaktır üzme olurmu kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…