Hepiniz cok tatlisiniz , zaten cesareti sizden aldim hem meme hemde burun.ama burun konusu biraz daha korkutuyor beni galiba ama artik yapacak birsey yok son gunde cayamam doktorada ayip olacak.ne cikarsa bahtima insallah hersey cok iyi olur.
hakkında hayırlısı olsunameliyatın iyi geçecek inşallah sonrasında hem burnun hemde memişler istediğin gibi olduğunda duruşun,yürüyüşün bile değişecek özgüven tavan yapıyor iyiki yaptırmışım diyeceksin giydiklerinin ne kadar farklı durduğunu alışverişte kabinden çıkıp nasıl olmuş diye sormak ise en büyük zevk bakışların sende yoğunlaşması gören herkesin iç geçirdiğini bilmek paha biçilemez
herkese selaammmm...kızlaaarr ALLAH a bin sükürler olsun atlattım.ALLAH tüm olacaklara yardım etsin inş.ilk günüm tabiki biraz sıkıntılı idi ama sonra geçti.çok başarılı bir ameliyat olmuş.doktorumdan yanada çok şanslıyım sanırım çünkü herkese ameliyata alan biri değilmiş.kas zarı altından ameliyat yapan sayılı doktorlardan biri imiş.çok yaptırmak isteyen olduğu için artık sadece ihtiyacı olanlara yapıyormuş.
ameliyattan çok sıkıntı çekmedim ama narkoz çok zorladı beni iki gün yemek yiyemedim mide bulantısından.sonra düzeldim tabii.şimdi direnler var daha çıkmadı bunlarla hareket sınırım azalıyor zorluyorlar beni o kadar.bu gün inş.alırlar.birde çok sertler gerildikçe acıyorlar.ameliyat geçiren arkadaşlar bu normaldir değil mi ?
ben birde troid hastası oldugum için çabucak toparlıyamadım kendimi ilaçlarımı kullanmaya başlayınca geldim.
şimdi ise çok bir şikayetim yok.ALLAH a şükür.sadece gerilme ağrıları ve diren..
ameliyatın kendisini atlattım ya gerisi yavaş yavaş düzelir diyorum artık...ameliyat olacak arkadaşlar sakın korkmayın.ameliyattan sonra iki gün sıkıntı var sonrası atlatılıyor zaten(inş).bende atlatmaya çalışıyorum :))).inş.da bir sıkıntı çıkmaz...
hepinizi çok ama çok öpüyorum....
Hepiniz cok tatlisiniz , zaten cesareti sizden aldim hem meme hemde burun.ama burun konusu biraz daha korkutuyor beni galiba ama artik yapacak birsey yok son gunde cayamam doktorada ayip olacak.ne cikarsa bahtima insallah hersey cok iyi olur.
Hadi bakalımmm...Allah yardımcın olsunnn...Bende para kısmını ayarlamaya çalışıyorum.Bankayla görüşüyorum kredi almak için veya kredi kartı çıkarıp kredi kartıyla ödeme yapmak için.Kararımı Boğaziçi tıp merkezinden yana kullanıyorum.Devlet hastanesinde ordan oraya uğraşmamak için.Teyzemden de biraz borç para istedim bir aksilik olmazsa inşallah toparlarım bütçeyi.Kocama arada lafın arasında söylüyorum çok küçükler sütyenin içini bile doldurmuyo çok mutsuz oluyorum gibi biraz duygu sömürüsü yapıyorum.En sonunda okmeydanından gün aldığımı söyledim.Karşı çıktı tabi ben böyle memnunum diyo ama ben memnun değilim diyorum.
Şu şekilde bir senaryo hazırladım inşallah tutar."Okmeydanındaki doktorla görüştüm işten izin almamın zor olduğunu sürekli gidip gelemeyeceğimi nasıl kolay ve rahat bir şekilde atlatacağımı sordum.Dr da bana en iyisi kendi hastanemde yapayım orda daha iyi ve rahat olacağını yine masrafın ssk tarafından karşılanacağını sadece muayene parası vermem gerektiğini söyleyecem."bu şekilde anlatmayı düşünüyorum.
Birde yakın arkadaşlarım bu ameliyatın riskli ve sakıncalı olduğunu söylüyo sen delimisin diyolar.Patlama riski varmış vsss vssss ilerde problem yaratabilirmiş gibi moralimi bozdular ya hevesimi kursağımda bıraktılar.O kadar iyi olsaydı mankenler yaptırırdı o kadar dekolteli kıyafetler giyiyolar sarkık sarkık geziyolar yinede ünlüler bile yaptırmıyo diyolar ne bileyim içimi kararttılar vallahi sinir oldum.Ama çok istiyorum sanki yaptırınca bambaşka biri olacam kendimi daha iyi ve güzel hissedecem kendime güvenim artacak gibi bir his uyandı bende.Bu mutluluğu sizler gibi bende yaşamak istiyorum.Dün şirkette önemli bir toplantı vardı kendimi sanki baştan yarattım başka biri oldum sanki makyajla saçımla kıyafetimle yoldan geçenler arabadakilerin hepsi baktı.Farklı hissettim kendimi.
Dualarınıza ihtiyacım var kızlar dualarınızı esirgemeyin olur mu?
canım benım öyle güzel anlatmıssın ki bir an önce iyileşmek istiyorummmmmmmmmmm
Bende kilo verdikten sonra estetik yaptirmaya karar verdim, bu konuda pek bir bilgim de yok acikcasi... Boyum 1,67 kilom 56 su anda 36B sutyen kullaniyorum C-D arasi yada D cup dusunursem sayet en uygun silikon tipi hangisi olur? Yada ne nedir???
Off cok karmasik ve uzun geliyor simdi :18:
sen iğleşmeden de ortalığı yakıyosun cnm
hg aramıza
yolun çok başındasın ama burda konuları okudukça ne nedir çok iyi anlayacaksınöncelikle protez büyüklüğüne doktorun karar verebilir,yönteminede birlikte karar verirsiniz,kesi yeri nerden istiyorsun meme ucu mu,meme altımı,koltuk altımı bu sana bağlı
birde şekil var damla (anatomik protez ) birde yuvarlak olan
bunların hepsini konuları okudukça anlıcaksın şimdi sana karışık gelebilir ama inan bir haftaya prof olursunönceliğin bir doktorla görüşmen olsun böylece doktorların muayne sırasında sorduklarına anlattıklarına burdan bakarak aydınlanırsın daha iyi anlarsın inşallah hakkında hayırlısı olur
sen iğleşmeden de ortalığı yakıyosun cnm
hg aramıza
yolun çok başındasın ama burda konuları okudukça ne nedir çok iyi anlayacaksınöncelikle protez büyüklüğüne doktorun karar verebilir,yönteminede birlikte karar verirsiniz,kesi yeri nerden istiyorsun meme ucu mu,meme altımı,koltuk altımı bu sana bağlı
birde şekil var damla (anatomik protez ) birde yuvarlak olan
bunların hepsini konuları okudukça anlıcaksın şimdi sana karışık gelebilir ama inan bir haftaya prof olursunönceliğin bir doktorla görüşmen olsun böylece doktorların muayne sırasında sorduklarına anlattıklarına burdan bakarak aydınlanırsın daha iyi anlarsın inşallah hakkında hayırlısı olur
karamel sana arkadaşlık isteği gönderdim ama kabul etmedin.bende devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum ameliyatımı çünkü bütçem ancak buna yeter.o yüzden fotolarını görmek istiyorum
HB, cok tesekkur ederim. Zaten benim ilk sorunum doktor secimi olacak, yurtdisinda oldugumuz icin sanirim Istanbul'dan baska bir yere gidemeyiz. Merak ettigim bir konu da yuvarlak yada damla protezin seklen nasil bir fark olusturdugu... Yani ameliyattan sonra demek istiyorum...
Bir de karar veremedik esimle, hamilelikten once bunu yaptirmanin bir sakincasi olur mu yoksa hamielikten sonra yaptirip emzirmenin etkilerini de yok eden bir yontem mi secmem lazim:26: Hos , daha ortada cocuk yada hamilelik yok ama planlar varSimdi yaptirip da emzirdikten sonra kotu gozukmelerini istemem acikcasi...
Kesi yeri icin gozukmemesi ve izin goreceli az olmasi yuzunden koltuk alti olabilir sanirim (bunu da netten ogrendim, belki dogru degildir)
Bende kilo verdikten sonra estetik yaptirmaya karar verdim, bu konuda pek bir bilgim de yok acikcasi... Boyum 1,67 kilom 56 su anda 36B sutyen kullaniyorum C-D arasi yada D cup dusunursem sayet en uygun silikon tipi hangisi olur? Yada ne nedir???
Ben dondum aranizdayim.burun kemigim yamuk ve kiriklar oldugu icin ameliyatim yaklasik 6yada7 saat surmus.meme 2 saatini almis.gece uyuyamiyorken naptim ben ne gerek vardi diyorum sonra bunun gecici bir ssure oldugunu dusunup rahatliyorum.en zor gunlerim bugunler rahatlamaya baslicam insallah
Kızlar hemen şimdiden fotomu ekledim tabi öncesi before fotolarım.Sonra after fotolarımıda eklerim buraya.Yorumlarınızı bekliyorum ve merak ediyorum. İnanın sütyenim 80 a ama içini doldurmuyo bile.Benim memişlere kaç cc olur sizce.Gerçi sabırsızlıkla doktorla görüşmeyi bekliyorum.Vallahi inanmak ve ilk adımı atmak başarmanın yarısıdır derler ya bende ilk adımlarımı attım böylece. Bir an önce vakit geçsede kavuşsam memişlerime diye gün sayıyorum.
nasıl durmasını, ne giyince nasıl görünmesini istediğin gibi konularda doktorla konuşuyoruz, ardından tecrubeli ve güvendiğin bu doktor:) sana uygun olan protez ölçüsü ve tipini söylüyor. mesela benim 260 cc takıldı, minyon bir kadınım, emzirdim, ayrıca meme aram biraz açık, yani koyacağı protez eğer büyük olursa benim koltuk altımdan taşardı. dinledi, muayene etti ve karar verdik. şu anda benim B cup oldu iyi ki de öyle C olsa memelerim yandan taşar ve yürüyen meme olurdum. ama benim kilomda daha göğüs kafesi geniş bir bayana C cup da eminim çok çok şık olacaktır. demek istediğim doğru doktoru bul ve kendini anlat o karar versin..yine protezin konacağı yere, dokuna, sarkma olup olmamasına göre yuvarlak veya damla olmasına doktorun karar veriyor.Bende kilo verdikten sonra estetik yaptirmaya karar verdim, bu konuda pek bir bilgim de yok acikcasi... Boyum 1,67 kilom 56 su anda 36B sutyen kullaniyorum C-D arasi yada D cup dusunursem sayet en uygun silikon tipi hangisi olur? Yada ne nedir???
protez farkını burada çok kez konuştuk biraz gerilere gidersen harika anlatımlar var, mutlaka incele derim. doku ve vücüt tipine göre doğru takılan protezi çok keyifle ve doğal taşırsın:) Benim 1 oğlum var, kas altı ametliyat oldum, doktorumun ilk sorduğu" bir daha bebek sahibi olacakmısınız" idi. Kas altı dokuların en çok tahrip gördüğü yöntem, buna rağmen süt kanallarının %70-80'i gayet sağlam kalıyormuş. Yani emzirmeye engel değil bildiğim ve dktorumun söylediği kadarıyla. Ancak tekrar bir deformasyon olur mu bilemiyorum, açıkçası 2. çocuğu hiiiiç düşünmediğimiz için sorma ihtiyacı duymadım:) Herşey gönlünce olur umarım...HB, cok tesekkur ederim. Zaten benim ilk sorunum doktor secimi olacak, yurtdisinda oldugumuz icin sanirim Istanbul'dan baska bir yere gidemeyiz. Merak ettigim bir konu da yuvarlak yada damla protezin seklen nasil bir fark olusturdugu... Yani ameliyattan sonra demek istiyorum...
Bir de karar veremedik esimle, hamilelikten once bunu yaptirmanin bir sakincasi olur mu yoksa hamielikten sonra yaptirip emzirmenin etkilerini de yok eden bir yontem mi secmem lazim:26: Hos , daha ortada cocuk yada hamilelik yok ama planlar varSimdi yaptirip da emzirdikten sonra kotu gozukmelerini istemem acikcasi...
Kesi yeri icin gozukmemesi ve izin goreceli az olmasi yuzunden koltuk alti olabilir sanirim (bunu da netten ogrendim, belki dogru degildir)
Ben dondum aranizdayim.burun kemigim yamuk ve kiriklar oldugu icin ameliyatim yaklasik 6yada7 saat surmus.meme 2 saatini almis.gece uyuyamiyorken naptim ben ne gerek vardi diyorum sonra bunun gecici bir ssure oldugunu dusunup rahatliyorum.en zor gunlerim bugunler rahatlamaya baslicam insallah
Slm kızlar ameliyatımdan 1,5 ay geçti meme ucundan alt kesiye doğru bakıldığında dalgalı bir görünüm var başına gelen varmı yada bilgisi olan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?