24 mayıs'da ameliyat oluyorum off hiç ameliyat olmayacakmış gibi düşünmemeye çalışıyorum, ameliyattan sonrada başa gelen çekilir diyip atlarım heralde.Şükrü Yazar yapacak ameliyatımı kas altı yapacak merak etme kısa sürede iyi hissediceksin dedi çünkü kası gevşeterek yapıyormuş ameliyatı.Arkasından muhammet dilber ameliyata girecek ve burnumda yapılacak.2 ameliyatı aynı anda olmaya karar verdim eşim anestezi doktoruyla konuşmuş merak etmesin ikisini aynı anda olup kurtulsun ve doktorda bana yarım saat aldığın narkozla 3 saat aldığın narkoz arasında bir fark yok dedi.Bilmiyorum off inşallah kolaylıkla atlatırım
cnm şükrü bey acıbadem hastanesinde sanırım muayne ücreti alıyormu? birde ameliyatı ne kadara yapacak ben dün mail atıp fiyat istedim ama geri dönüş olmadı
24 mayıs'da ameliyat oluyorum off hiç ameliyat olmayacakmış gibi düşünmemeye çalışıyorum, ameliyattan sonrada başa gelen çekilir diyip atlarım heralde.Şükrü Yazar yapacak ameliyatımı kas altı yapacak merak etme kısa sürede iyi hissediceksin dedi çünkü kası gevşeterek yapıyormuş ameliyatı.Arkasından muhammet dilber ameliyata girecek ve burnumda yapılacak.2 ameliyatı aynı anda olmaya karar verdim eşim anestezi doktoruyla konuşmuş merak etmesin ikisini aynı anda olup kurtulsun ve doktorda bana yarım saat aldığın narkozla 3 saat aldığın narkoz arasında bir fark yok dedi.Bilmiyorum off inşallah kolaylıkla atlatırım
kızlar meme ucundan 89 civarı meme altı 75-76 civarı yani 80b kullanıyorum henüz herhangi bir doktorla görüşmedim .izmirde kimi tavisye edersiniz ?
Diğer konuyada yazdım,burayada yaziyimSana İzmirde önereceğim iki doktor olacaktır benim.Cenk Tokat ve Ahmet Seyhan İkisiylede görüş hangisi aklına,mantığına uygun gelirse gözün kapalı tercih edebilirsin.Meme dokun azda olsa var,kas üstü olabilir bence.Ahmet bey meme dokusu olan hastalarına kas üstü yöntemini tercih ediyor genelde,gayete doğal sonuçlar çıkıyor.Forumun eski üyelerinden Miks arkadaşımız vardı,oradan biliyorum Ahmet beyi ve ameliyat sonucunu.Cenk beye ameliyat olan birçok arkadaşımız var,aklıma ilk gelen isim kesinlikle Gizeml arkadaşımız tabi Bilgileri ondan alabilirsin
kızlar eşimi ikna ettim ameliyat günü aldım 18 hazirana Nurettin Uzer e taksim ilk yardım hastanesinden. bu dra yaptıran oldu mu aranızda acep??
Cnm bende gitmiştim Nurettin Uzer'e.Bana dikleştirme + slikon yapılacak demişti..Ama bana eylülden önce yoğunum ameliyatlarım dolu demişti.2 ekime gün vermişti.Sana ne dedi maliyeti ne kadarmış.Bana 1300-1500 ü bulur demişti.Vallahi sana iyi gün vermiş 18 hazirana inşallah istediğin gibi olur herşey.
cnm bana da ekim gibi veriyordu randevuyu ama son anda 18 hazirandaki bir hastasının sınav haftası olması sebebiyle ameliyat tarihini ileri attıgını söyledi de hemen öne aldı beni.bana da gögüs dikleştirme+ silikon 2200 dedi. sana az söylemiş.ne zaman gittin görüşmeye sen? bir de gögüs yuvarlagından girecekmiş nası oluyor daha mı zor bu?
cnm bana da ekim gibi veriyordu randevuyu ama son anda 18 hazirandaki bir hastasının sınav haftası olması sebebiyle ameliyat tarihini ileri attıgını söyledi de hemen öne aldı beni.bana da gögüs dikleştirme+ silikon 2200 dedi. sana az söylemiş.ne zaman gittin görüşmeye sen? bir de gögüs yuvarlagından girecekmiş nası oluyor daha mı zor bu?
Tekrar tekrar narkoz almak aynı eziyeti, ağrı kesicileri, antibiyotikleri, o hastane ortamını yaşamak bunları düşününce zor gibi ,birini yaptırdıktan sonra 2. ameliyatı göze alamam gibi geliyor..Acaba doktor niye önermedi ayy çok kararsızım.Benim doktorum hasta istiyorsa yapıyoruz diyor ama yorum yapmadı.
kızlar bu forumda yeniyim. çok fazla mesaj var sizleri de görüyorum meme estetiği konusunda çok bilgilisiniz, istanbulda en iyi doktorlar kimlerdir bunun bana hangi başlık altında tartışışdığını söyleyebilir misiniz? ya da cevap verebilir misiniz acaba?
kızlar bu forumda yeniyim. çok fazla mesaj var sizleri de görüyorum meme estetiği konusunda çok bilgilisiniz, istanbulda en iyi doktorlar kimlerdir bunun bana hangi başlık altında tartışışdığını söyleyebilir misiniz? ya da cevap verebilir misiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?