Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özdencan sen hangi doktora olmuştun ve yönteminle protez büyüklüğün nedir?
Şekerim inan böyle muallakta kalmak en kötüsü, aklına koyduysan yaptır, gir çık ameliyatına bitsin...Ben yaptıralı 1 ay 3 gün oldu, inanamıyorum nasıl hızlı geçti bitti, şu anda sadece hafif yaralarım ve çok çok az ağrım var ama süperler ve ben kendimi çok iyi hissediyorum.
Diyeceğim o ki eğer kesin niyetliysen hiiiç erteleme...
Bende şükrü yazara ameliyat olucam ve aynı zamanda muhammet dilbere burun ameliyatı olucam 2 ameliyat aynı anda zor mu olur?Fikri olan var mı?
Cnm benim tabiki ertelemeyecem kafama koydum bir kere hatta parayı bile düşünmüyorum.Bir tarafım herşey dahil Boğaziçi diyo hatta e.mail attım bilgi mesajı bile yazmışlar.Her zaman için özel daha iyi diyorum.Sadece doktor seçimi için araştırıyorum o kadar Medikal parkı bile araştırıyorum.İşten izin almak için müdürün eşine söyledim ameliyat olacağımı.Tamam dedi ama bir sorun engel çıksın istemiyorum.Eşimin bile haberi yok arada çıtlatıyorum lafın sırasında ama iş paraya gelince zannetmiyorum para vermez.Bizim başka ihtiyacımız yokmu der.O keyfi olduğu için bilemiyorum umut etmiyorum açıkçası.Ben arkadaşlarımdan samimi olduğum yakınlarımdan gerekirsede kredi çekmeyi bile düşünüyorum.Yeterki iyi bir doktor ve sonuçları iyi olsun.Beni yoran kısmı bu zaten iyi bir seçim yapmak.
Cnm benim tabiki ertelemeyecem kafama koydum bir kere hatta parayı bile düşünmüyorum.Bir tarafım herşey dahil Boğaziçi diyo hatta e.mail attım bilgi mesajı bile yazmışlar.Her zaman için özel daha iyi diyorum.Sadece doktor seçimi için araştırıyorum o kadar Medikal parkı bile araştırıyorum.İşten izin almak için müdürün eşine söyledim ameliyat olacağımı.Tamam dedi ama bir sorun engel çıksın istemiyorum.Eşimin bile haberi yok arada çıtlatıyorum lafın sırasında ama iş paraya gelince zannetmiyorum para vermez.Bizim başka ihtiyacımız yokmu der.O keyfi olduğu için bilemiyorum umut etmiyorum açıkçası.Ben arkadaşlarımdan samimi olduğum yakınlarımdan gerekirsede kredi çekmeyi bile düşünüyorum.Yeterki iyi bir doktor ve sonuçları iyi olsun.Beni yoran kısmı bu zaten iyi bir seçim yapmak.
Benim ameliyatımdan sonra bir arkadaşım da göüğüs protezi yaptırmaya karar verdi, aynı zamanda burununda kırık sebebiyle doku kaybı var onu da yaptırmak istiyor. Ercan Bey ile görüşmeye gittik ancak Ercan Bey her iki operasyonu ayrı zamanlarda yapmayı önerdir. Elbette bu durum doktordan doktora ve hatta hastadan hastaya değişir...
Bende şükrü yazara ameliyat olucam ve aynı zamanda muhammet dilbere burun ameliyatı olucam 2 ameliyat aynı anda zor mu olur?Fikri olan var mı?
Merhaba ameliyat olan arkadaşlar için Allah şifa versin diyorum.Benim zamanımda yaklaşıyo gün geçtikçe.Dün Şişli Etfal'in doktoru aradı oradan da gün almıştım gitmeyince aradılar.Şimdi iki arada kaldım okmeydanı ve Boğaziçi Tıp Merkezi henüz oraya daha gidemedim ama işten fırsat bulabilsem en kısa zamanda gitmek istiyorum.Okmeydanındaki mayısın son haftalarında tahlillere başlamam gerek protez belirlenecekti.Haziranın ilk haftası ameliyat.Ne yapıcam kafam çok karıştı.Parayı bile ayarlayamadım hala.Ama kafama koydum bir kere yapmam lazım beklemek daha fazla ertelemekte istemiyorum.Nasip kısmet tabi inşallah bende sizler gibi hayalime kavuşurum.
Canım forumda kombine yani aynı anda iki hatta üç operasyon geçiren hastalar var.Ben ameliyat oldugumda bir hasta ile tanışmıştım.Kadın hem gögüs büyütme hem burun hemde gözkapagı ameliyatı olmuştu.Gece koridorda yürüyordu elinde dren tüpleriyle ve gayet normaldi.Eger vücudunuzun birkaç yerinde sorun varsa ve ameliyat düşünüyorsanız kombine ameliyat olmanızı öneririm.Fiyat olarakta daha uygun oluyor hemde iki üç kez narkoz,ameliyat sıkıntısı yaşamazsınız
Canim acele etme panik yapma ,sen once parani ayarla sonra gorustuklerinden birine karar verir ameliyat gununu kararlastirirsiniz.Gorusme yapicaksin diye hemen ameliyat olmak zorunda diilsin.Para durumunu ayarla rahat rahat kararrini veririrsin.Gorusmelerde icine kim siniyorsa ona karar veririsin.Burayada yazarsin fikrimizi soyleriz rahat ol sen
Necdet beyle gorustunmu bogazicinden?
arzum77
Canım,panik yapma.Görüşme yapmadan karar veremezsin zaten.Müsait zamanında mutlaka Bogaziçi Tıp Merkezine ve okmeydanı hastanesine git görüş.Mantıgın hangi doktoru,hangi hastaneyi dogru görüyorsa ona karar verirsin.Parayıda ayarlayamamışsın daha,acele etme.Herşey yokuna girer,sıkıntı yapma canım...Bizler buradayız,görüşme yaptıktan sonra elimizden gelen yardımı yaparız Bogaziçine randevu aldıgında haber verirsen gelirim,bana çok yakın
Kizlar herkese selam...artik haber verme sirasi bana geldi sanirim.
2hafta once operasyonumu oldum. 290cc kasustu (kaszari alti) takildi.
Yeni yeni dunyaya donuyorum diyebilirim. Bu sureci benim icin isin fiziksel ve psikolojik yonunu detayli olarak paylasmak istiyroum fakat biraz uzun olabilir:) suan zamanim kisayken sizlerle once kisaca paylasmak istedim.
Bana bu surecte sorularima cvp vererek yardimci olan butun arkaddaslara burdan tesekkuru borc bilirim.
Kizlar demin badehan arkadasimizin simnasti yazisini okudum cok heyecanlandim. Onun da actigi baslikta sordum, burdan da soriyim. Kizlar benim gogus aramda hafif kavis var, yani aradaki bosluk direk gogus kemigime yapisik degil,
Gerginlikten hafif kalkik oldugunu duusndum aklima da hicbisey gelmemisti.
Simdi arkadasimizin yazdigini okuyunca basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Zaten biraz agrili stresli gecen operasyon sonrasinda bir iki gundur kendime gelmisken birden psikolojim sarsilir gibi oldu.
Sizlerin nasi gogus araniz, kalkiklik hic mi olmamali ne diyosunuz?
Kafam cooook karisti
aynısını ben de düşünüyorum..göğüs büyütme ve burnumda deviasyon var onu halletmek istiyorum ama çok kararsızım..zaten zayıfım, herşeyden nem kaparım..öncelik olarak deviasyonum daha önemli aslında..çünkü zor nefes alıyorum yaşam kalitemi düşürüyor..ben de ilk olarak Barış Çakırla görüşmeye gitmeyi planlıyorum, bakalım kombine ameliyat için ne diyecek..
ya kızlar bu ameliyatların fiyatları ne civarlarda oluyor? deviasyonu da aradan çıkarmak istiyorum ama maddi olarak ne kadar bir yük olacağını tahayyül edemiyorum
24 mayıs'da ameliyat oluyorum off hiç ameliyat olmayacakmış gibi düşünmemeye çalışıyorum, ameliyattan sonrada başa gelen çekilir diyip atlarım heralde.Şükrü Yazar yapacak ameliyatımı kas altı yapacak merak etme kısa sürede iyi hissediceksin dedi çünkü kası gevşeterek yapıyormuş ameliyatı.Arkasından muhammet dilber ameliyata girecek ve burnumda yapılacak.2 ameliyatı aynı anda olmaya karar verdim eşim anestezi doktoruyla konuşmuş merak etmesin ikisini aynı anda olup kurtulsun ve doktorda bana yarım saat aldığın narkozla 3 saat aldığın narkoz arasında bir fark yok dedi.Bilmiyorum off inşallah kolaylıkla atlatırım