Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki siz hangi doktora ameliyat oldunuz.ve nekadar fiyata.
canım yalnız benim hiç göğüs dokum yok .senin ameliyattan önce nasıldı
ayrıca bende evliyim doğumdan öncede göğüs dokum yoktu sonrasında da yine yok
Canım ben evliyim.İki çocugum var.Emzirmelerden kaynaklı gögüslerimde deformasyon olmuştu.Meme üst lobumda doku yoktu,alt kısımda vardı.Ameliyat öncesi B cup tım.Ameliyattan sonra sütyen kesimine modeline göre c yada d cup kullanıyorum.İki beden büyüdü gögüslerim..Bu forumda Hayalcihücreler arkadaşımız ve sweet12 arkadaşımızda Hasan beye ameliyat oldular.Onlşarın ameliyat öncesi meme dokuları yoktu.Şu anda gayet hoş,lolita gibi gögüsleri oldu Maşallahh... Link veriyim incele istersen..http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/502413-hayalcihucreler-meme-estetigi-ameliyati.htmlMesaj Mesaj sayını yükseltirsen albümleri görebilirsin
Kizlar herkese selam...artik haber verme sirasi bana geldi sanirim.
2hafta once operasyonumu oldum. 290cc kasustu (kaszari alti) takildi.
Yeni yeni dunyaya donuyorum diyebilirim. Bu sureci benim icin isin fiziksel ve psikolojik yonunu detayli olarak paylasmak istiyroum fakat biraz uzun olabilir:) suan zamanim kisayken sizlerle once kisaca paylasmak istedim.
Bana bu surecte sorularima cvp vererek yardimci olan butun arkaddaslara burdan tesekkuru borc bilirim.
Kizlar demin badehan arkadasimizin simnasti yazisini okudum cok heyecanlandim. Onun da actigi baslikta sordum, burdan da soriyim. Kizlar benim gogus aramda hafif kavis var, yani aradaki bosluk direk gogus kemigime yapisik degil,
Gerginlikten hafif kalkik oldugunu duusndum aklima da hicbisey gelmemisti.
Simdi arkadasimizin yazdigini okuyunca basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Zaten biraz agrili stresli gecen operasyon sonrasinda bir iki gundur kendime gelmisken birden psikolojim sarsilir gibi oldu.
Sizlerin nasi gogus araniz, kalkiklik hic mi olmamali ne diyosunuz?
Kafam cooook karisti
Alexus cok saol canim, yoluna girmeye basladi hersey derken birden bi de hu takildi kafama,kalbim gum gum carpiyo/
Valla ortasi kalkik...demek tamamen yapisik olmasi lazim?!
Ozaman gecmis olsun bana diyim kalkik yani.
Dedigin gibi cekistirmedim bisey olmasin diye ama acikcasi bu yazilari okuyana kadar beni hic rahatsiz etmemisti.
Yani goruntu veya sekil anlaminda rahatsizlik veren gozume takilan bisey degildi.
Yazilari gorunce aaa benim kalkik biraz diye hyecanlanip yazdim buraya sizlere sormak icin.
Umarim bi sorun olmaz!!! Suan darmadagin oldum. Biraz kafami dagitmam lazim.
Bu surecte psikolojim zayifladi. Iyi gunleri hayal ederken tekrar dusmek istemiyorum
Ama bu demek degil ki gercekleri de gozardi edecegim.
Oyuzden her fikire tesekkurler.
Dedigin dogru soracagim tabiki.paylasirim burdan zaten.
Dedigim gibi kafami ancak toparliyorum zaten, inan suan buna da kafa yoracak enerjim de yok.
Yeni yeni iyiyim bikac gundur.sekil goruntu anlaminda hic bi sorunum yoktu.
Agrim olmustu biraz onlarin gecmesi ve hayatima donebilmem en buyuk onceligim.
Arasi kalkik dedigim gibi; cok asiri olmasa da.gergin bi kalkiklik.
En kotu ihtimalle kalkik kalsin diyorum suan.yoksa kafa gidecek:)
Cidden bunalmis vaziyetteyim.bi kendime geliyim resim koyup fikir alicam.
Saglik problemi yaratmiyosa kalkiklikla yasayabilirim...
Ama guzel gunlere fokus olmak ilk hedefim...saol alexuscum
Dedigim gibi kafami ancak toparliyorum zaten, inan suan buna da kafa yoracak enerjim de yok.
Kizlar herkese selam...artik haber verme sirasi bana geldi sanirim.
2hafta once operasyonumu oldum. 290cc kasustu (kaszari alti) takildi.
Yeni yeni dunyaya donuyorum diyebilirim. Bu sureci benim icin isin fiziksel ve psikolojik yonunu detayli olarak paylasmak istiyroum fakat biraz uzun olabilir:) suan zamanim kisayken sizlerle once kisaca paylasmak istedim.
Bana bu surecte sorularima cvp vererek yardimci olan butun arkaddaslara burdan tesekkuru borc bilirim.
Kizlar demin badehan arkadasimizin simnasti yazisini okudum cok heyecanlandim. Onun da actigi baslikta sordum, burdan da soriyim. Kizlar benim gogus aramda hafif kavis var, yani aradaki bosluk direk gogus kemigime yapisik degil,
Gerginlikten hafif kalkik oldugunu duusndum aklima da hicbisey gelmemisti.
Simdi arkadasimizin yazdigini okuyunca basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Zaten biraz agrili stresli gecen operasyon sonrasinda bir iki gundur kendime gelmisken birden psikolojim sarsilir gibi oldu.
Sizlerin nasi gogus araniz, kalkiklik hic mi olmamali ne diyosunuz?
Kafam cooook karisti
Merhaba ameliyat olan arkadaşlar için Allah şifa versin diyorum.Benim zamanımda yaklaşıyo gün geçtikçe.Dün Şişli Etfal'in doktoru aradı oradan da gün almıştım gitmeyince aradılar.Şimdi iki arada kaldım okmeydanı ve Boğaziçi Tıp Merkezi henüz oraya daha gidemedim ama işten fırsat bulabilsem en kısa zamanda gitmek istiyorum.Okmeydanındaki mayısın son haftalarında tahlillere başlamam gerek protez belirlenecekti.Haziranın ilk haftası ameliyat.Ne yapıcam kafam çok karıştı.Parayı bile ayarlayamadım hala.Ama kafama koydum bir kere yapmam lazım beklemek daha fazla ertelemekte istemiyorum.Nasip kısmet tabi inşallah bende sizler gibi hayalime kavuşurum.