ben bu fotoğrafa bakma işini yapamıyorum yaaaaa...yeterli mesajım var ama nereden nasıl bakiciiiimmm?o zaman bol bol mesaj gönderip mesaj sayını dolduruyorsun ve fotoğrafları görüyorsun tatlımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu fotoğrafa bakma işini yapamıyorum yaaaaa...yeterli mesajım var ama nereden nasıl bakiciiiimmm?o zaman bol bol mesaj gönderip mesaj sayını dolduruyorsun ve fotoğrafları görüyorsun tatlımm
ben bu fotoğrafa bakma işini yapamıyorum yaaaaa...yeterli mesajım var ama nereden nasıl bakiciiiimmm?
Teşekkür ederim bebek, hiç silikon gibi duruyorlar mı sen söyle??gerçek memeden hiçbir farkı yok, o yüzden korkma ol ameliyatını kurtul sen de diyoruuummm
ben bu fotoğrafa bakma işini yapamıyorum yaaaaa...yeterli mesajım var ama nereden nasıl bakiciiiimmm?
orjinal gibi canım yaaaaa. 1o nümeroooo yani :))))))
Teoman beyle bende doktor araştırması yaparken görüşmüştüm.Görüşme ücretli hemde iyi para ben karar verirsem ameliyata, verdiğim görüşme ücretini düşüyormusunuz diye sordum net tek kelime hayır oldu...zaten bende başka doktora karar verdim parada gitti. Bana 6 ay önce verdiği fiyat amerikan hastanesi pahalıydı ama diğer çalıştığı hastanenin fiyatı daha uygundu...unutmadan ben meme küçültme dikleştirme fiyatı aldım...7 bindi
cnm valla fiyatı görünce benimkilerde bi büyüme oldu ztn aman abla ne yapıyorsun sen kıyma o paraya die hafiften bi büyüdüler sanki ben nebil beye karar verdim ilgisi fln harika yaklaşımı tam bi babacan tavır içinde
1. ay şerefine resim ekledim kızlarrrr bunları fazla tutmayabilirim haberiniz ola
1. ay şerefine resim ekledim kızlarrrr bunları fazla tutmayabilirim haberiniz ola
Kızlar Ankarada hangi doktoru önerirsiniz :26:
Ben istanbul a ikamet ediyorum ameliyatımı da burda oldum ama ailem Ankara' da o yüzdeeeen Ankara'lı hemşehrime Zühtü Demir i tavsiye edebilirim ameliyat olan birçok hastası var bu sitede canım..Ank32 ciğim, gozdegozde ile irtibata geçebilirsin.
Bu aralar diyete başladım , ve göğüslerde küçülme başladı şimdiden, zaten 80i zor dolduruyor , bi 15 kilo enn az yolum var ve bunlar iyice sönecek
arkadaşların profil linkini atabilir misin hemşocum sana zahmet olmazsa
bende ameliyat olmak istiyorum.izmirde hangi doktoru önerirsiniz ve fiyat ne kadar
bende ameliyat olmak istiyorum.izmirde hangi doktoru önerirsiniz ve fiyat ne kadar