• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

şekerim biz senle arkadaşız..eğer msj sayını doldurduysan profilime geldiğinde sol alt kısımda albümüm var tıkla ve fotoğraflara bak, arzum da anlatmış zaten ;) öptümmm
ben bu fotoğrafa bakma işini yapamıyorum yaaaaa...yeterli mesajım var ama nereden nasıl bakiciiiimmm?

Teoman beyle bende doktor araştırması yaparken görüşmüştüm.Görüşme ücretli hemde iyi para ben karar verirsem ameliyata, verdiğim görüşme ücretini düşüyormusunuz diye sordum net tek kelime hayır oldu...zaten bende başka doktora karar verdim parada gitti. Bana 6 ay önce verdiği fiyat amerikan hastanesi pahalıydı ama diğer çalıştığı hastanenin fiyatı daha uygundu...unutmadan ben meme küçültme dikleştirme fiyatı aldım...7 bindi

cnm valla fiyatı görünce benimkilerde bi büyüme oldu ztn aman abla ne yapıyorsun sen kıyma o paraya die hafiften bi büyüdüler sanki ben nebil beye karar verdim ilgisi fln harika yaklaşımı tam bi babacan tavır içinde

cnm valla fiyatı görünce benimkilerde bi büyüme oldu ztn aman abla ne yapıyorsun sen kıyma o paraya die hafiften bi büyüdüler sanki ben nebil beye karar verdim ilgisi fln harika yaklaşımı tam bi babacan tavır içinde

:9::9::9: benimkiler nine derdi herhalde bana. çok minikler ya :1:

Arkadaslarim, canlarim hepinz cok tatlisiniz. Guzel yorumlariniz beni nasil mutlu etti bilemezsiniz. Cok cok tesekkur ederim. Beni bu dogal guzelliklere kavusturan sevgili tatli doktorum TUĞRUL TURAN a da birkez daha tesekkur ediyorum huzurlarinizda...

Ben istanbul a ikamet ediyorum ameliyatımı da burda oldum ama ailem Ankara' da o yüzdeeeen Ankara'lı hemşehrime Zühtü Demir i tavsiye edebilirim ;) ameliyat olan birçok hastası var bu sitede canım..Ank32 ciğim, gozdegozde ile irtibata geçebilirsin.

Kızlar Ankarada hangi doktoru önerirsiniz :26:

Ben istanbul a ikamet ediyorum ameliyatımı da burda oldum ama ailem Ankara' da o yüzdeeeen Ankara'lı hemşehrime Zühtü Demir i tavsiye edebilirim ;) ameliyat olan birçok hastası var bu sitede canım..Ank32 ciğim, gozdegozde ile irtibata geçebilirsin.

Bu aralar diyete başladım , ve göğüslerde küçülme başladı şimdiden, zaten 80i zor dolduruyor , bi 15 kilo enn az yolum var ve bunlar iyice sönecek :25::25:

arkadaşların profil linkini atabilir misin hemşocum sana zahmet olmazsa :17:

Son düzenleme:
Back