• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Öylemi canımmm..bak üzüldüm şimdi..Olsun biz onada çare buluruz :34: Doktor Hasan Fındıgın yanında görev yapan ve Hasan beyle ameliyatlara giren,hasta sonuçlarını bizzat gördügüm hastanede ve muayenehanede çok begendim,başarılı buldugum,begendigim Dr Elif Eren Aydın var ;) Yine Hasan beyin muayenehanesini arayıp bilgi alabilirsin canım ;)

sağol ya bi arayayım bakalım Dilek Avsar ı da düşündüm ama çook ucuk rakam söylediler 9.5 bin tl çüşş dedim yani

sağol ya bi arayayım bakalım Dilek Avsar ı da düşündüm ama çook ucuk rakam söylediler 9.5 bin tl çüşş dedim yani

Ameliyat öncesi doktor görüşmelerinde Dilek hanıma gitmiştim,biliyorum canım ;) Maslak Acıbademde yapıyorlar eşi ile beraber ameliyatlarını.Hastane ücreti çok yúksek olunca fiyatlarada vuruyor tabi ;) Ben Elif hanımı öneririm canım,içinde bir şüphe,tedirginlik kalmasın hiç..

Ameliyat öncesi doktor görüşmelerinde Dilek hanıma gitmiştim,biliyorum canım ;) Maslak Acıbademde yapıyorlar eşi ile beraber ameliyatlarını.Hastane ücreti çok yúksek olunca fiyatlarada vuruyor tabi ;) Ben Elif hanımı öneririm canım,içinde bir şüphe,tedirginlik kalmasın hiç..

dediğine de bakacağım öff nedir su basıma gelen yaa su aksiliğe bak

Canım bu şekilde sütyen kullanıp ortaya dogru gögüslerini toplayıp tutarsan protezler esas yerine oturmaz,içeriye dogu kayar Allah korusun şekil bozuklugu olur.Arada,oturdugun yerde bile yani ne zaman müsait olursan gögüslerine masaj yap,mıncıkla hatta yagsız bir kremle masaj yaparsan daha kolay olur(kaygan :34:) Bebe yagıyla çok güzel oluyor ama cildin yaglıysa sivilcelenme yapabilir.Gögüslerini daha çok içeriye dogru ittir masaj yap,mıncıkla.Bu şekilde masaj yaptıgında hem gögsün yumuşar daha dogal bir kıvama gelir hemde protezlerini biraz daha içeriye dogru yerleşmesine yardımcı olur.Sürekli içeriye dogru tutupta sabit bırakırsan yumuşamaz,sertleşir ve dedigim gibi şekli bozulur..:34:

Buhafta ici di gidicem bakalim ne diyecek masajlarimida genelde bende minciklayip ortaya dogru itiyorum. Ya bid elim goguslerimde gayri ihtiyari olarak:)

Buhafta ici di gidicem bakalim ne diyecek masajlarimida genelde bende minciklayip ortaya dogru itiyorum. Ya bid elim goguslerimde gayri ihtiyari olarak:)

Valla şekerim bende ellerimi gögüslerimden alamıyorum.O kadar hoşuma gidiyorki onları dolu dolu hissetmek :31: Geçen arkadaşımla televizyon izliyoruz,benim eller yine gögüslerimde televizyona dikkatli bir şekilde dalmışım...Baktım arkadaşım bana bakmış gülüyor..- Çokmu seviyorsun onları dedi... - Evet,tabiki dedim..onlar benim herşeyim.Beni bu kadar mutlu eden,bu kadar özgüveni yüksek bir kadın yapan şeyler onlar,dedim...
Bol bol masaj yap canım ;)

Valla şekerim bende ellerimi gögüslerimden alamıyorum.O kadar hoşuma gidiyorki onları dolu dolu hissetmek :31: Geçen arkadaşımla televizyon izliyoruz,benim eller yine gögüslerimde televizyona dikkatli bir şekilde dalmışım...Baktım arkadaşım bana bakmış gülüyor..- Çokmu seviyorsun onları dedi... - Evet,tabiki dedim..onlar benim herşeyim.Beni bu kadar mutlu eden,bu kadar özgüveni yüksek bir kadın yapan şeyler onlar,dedim...

onlari dolu dolu hissetmek :27:tam benlik bir kelime olmus canim. benimde oyle ameliyat sonrasi hayallerim bile degisti:51:

kızlar drenler çıktı çok rahatladım ama ağrılarım hala baya devam ediyor. özellikle yatıp kalkma sırasında baya sancım var:( onu haricinde evet çok güzeller:) bakalım tam formunu alınca nasıl da anlaşıcaz kendileriyle, şimdiden bahar ve yaz için ne kıyafetler alsam diye planlar yapıyorum:)
Maşallahhh canımmmm....405cc..:nazar::nazar: Çok çok begendim inan..:34:
Çok çok daha güzel olacaklar inan ama ben kas altı olmasına ragmen ödem filan görmedim inan çok harika duruyorlar.Saglıkla,mutlulukla kullan inşallah..:16:
evet yaaaa kas altı ya benim acayip ödem var, geçse ödemlerim kim bilir ne kadar rahatlıcam ama resmen taş gibiler taş:)

onlari dolu dolu hissetmek :27:tam benlik bir kelime olmus canim. benimde oyle ameliyat sonrasi hayallerim bile degisti:51:
eğer uygun görürsen ben de fotoğraflarını görmek isterim, ama nasıl arkadaş olarak ekleyeceğim bilemiyorum:)))) sen beni eklermisin rica etsem

birkaç sorum olacak memedaşlarım:) perşembe kontrolüm var ama merak ediyorum önce size sorayım.
1. banyo yaparken kanama olur mu?
2.regl tarihime henüz 2 hafta var ama olduğumda normalde göğüslerim çok ağrırdı şimdi daha da mı çok ağrıyacak?
3.masaja ne zaman başlamak lazım benim 4 gün oldu, doktorum da dün bu konuda birşey söylemedi bekleyim mi daha?
4.msajın ödemeleri azaltmaya faydası var mı, ayrıca yine ödemleri azaltmak için önerileriniz var mı?
5.çok gerginler şu anda, doktorum ek bir nemlendirici kullanmama gerek olmadığını söyledi ama siz ne dersiniz kullansam nasıl olur? rahatlarmıyım yoksa gerek yok mu?

ben kendi tecrübe ettiğim konuları yazayım. banyoda kanama olmaz ama banyonu kısa tutmaya çalış, çok sıcak su kullanma.
benim göğüslerim reglimde inanılmaz gerilir ve ağrırdı, ameliyatımdan sonra 3 kere regl oldum, eskisinden daha az ağrıdılar :)
ben normalde de her duştan sonra kremlenirdim, ameliyattan önce çatlama olmaması için bebe yağı kullandım, sonrasında da kremi değiştirdim ama hala devam ediyorum. doktora sorma ihtiyacı hissetmedim bu konuda.

birkaç sorum olacak memedaşlarım:) perşembe kontrolüm var ama merak ediyorum önce size sorayım.
2.regl tarihime henüz 2 hafta var ama olduğumda normalde göğüslerim çok ağrırdı şimdi daha da mı çok ağrıyacak?
3.masaja ne zaman başlamak lazım benim 4 gün oldu, doktorum da dün bu konuda birşey söylemedi bekleyim mi daha?
4.msajın ödemeleri azaltmaya faydası var mı, ayrıca yine ödemleri azaltmak için önerileriniz var mı?
5.çok gerginler şu anda, doktorum ek bir nemlendirici kullanmama gerek olmadığını söyledi ama siz ne dersiniz kullansam nasıl olur? rahatlarmıyım yoksa gerek yok mu?

Bende cevap veriyim...;)
Banyo yaparken kanama olmaz fakat Alexus arkadaşımızında dedigi gibi banyo süreni kıssa tut.Ayakta ve çok sıcak su olmadan hızlı bir şekilde banyo yap ve çık...
Masaja başlama süreni doktorun söyleyecektir canım.Yöntemine göre farklı süreler olabiliyor.Bazen bazı hastalara doktorlar masaj önermiyor bile ;)
Masaj protezin kenarında oluşacak kapsülü yumuşatmaya,fazla sertleşmemesini saglar.Gögsünün daha dogal bir kıvama ve görüntüye gelme süresini hızlandırır..Vücutta oluşacak ödemler kişiye göre ve yönteme göre yine degişiklik gösterir.Ödemleri daha hızlı atmak için bol bol su iç,hareketsiz kalma ;)
Dikiş yerlerine Mavi Bephanthene kullanabilirsin.Gögüslerini masaja başladıgın zaman bebe yagı yada kremle ovarsan tabiki gerginlik azalacaktır.Ama vücudun yaglıysa bebe yagı sivilcelenme yapabilir dikkat..Masaj yaptıkça gögsün yumuşayacak daha sonra yine gerilecek.Zamanla bu aradaki süre uzamaya başlayacak ve çok dogal kıvamda gögüslerin olacak fıstık..:54:

bana daha ameliyat olmadan özgüven ve neşe geldi:1: sınıf arkadaşlarım ya sana ne oldu ne kadar pozitifsin neşelisin ,çok değiştin sen diyolar , şimdiden mutluyum:1:

merhaba kızlar
9 nisanda bursada epidural anestezi+sedasyon ile meme büyütme operasyonu oldum
kas altı yöntemiyle nagor xf3 405 protezi uygun görmüş doktorum
ilk 3 gün baya zor geçti benim için ama şimdi gözümü alamıyorum aynalardan
Allah isteyen herkese nasip eder umarım
ben çok okudum bu forumu, arkadaşlardan çok bilgi aldım, fotoğraflarına baktım onun için ben de paylaşıyorum
ha unutmadan
bana hayal ettiğimden daha güzel memeler yapan canım doktorum Selçuk AYTAÇ a çok teşekkür ediyorum

çok geçmiş olsun :nazar: bu söylediğini duymak bile güzel, üstelik sen yaşamışsın: "hayal ettiğimdem daha güzel göğüsler"
ne kadar mutlu olduğunu bu cümle yeterince anlatıyor. darısı isteyen herkesin başına! :nazar:

bana daha ameliyat olmadan özgüven ve neşe geldi:1: sınıf arkadaşlarım ya sana ne oldu ne kadar pozitifsin neşelisin ,çok değiştin sen diyolar , şimdiden mutluyum:1:

ben de şimdiden heyecanlıyım. çok büyük bir sabırla/sabırsızlıkla beklemekteyim. seni çok iyi anlıyorum. bu ara harcama yapmamaya gayret ediyorum. ameliyat sonrası bir süre giysi konusunda delireceğime eminim çünkü. :30:

üstelik konaklama masrafı da olacak. dikkat etmek gerek. :7:

ben de şimdiden heyecanlıyım. çok büyük bir sabırla/sabırsızlıkla beklemekteyim. seni çok iyi anlıyorum. bu ara harcama yapmamaya gayret ediyorum. ameliyat sonrası bir süre giysi konusunda delireceğime eminim çünkü. :30:

Aynen öyle canım.Ameliyattan sonra almak istedigin o kadar çok şey olacakki :31: Paracıkları biriktir bencede :34:

Aynen öyle canım.Ameliyattan sonra almak istedigin o kadar çok şey olacakki :31: Paracıkları biriktir bencede :34:

deneyimle sabit değil mi canım. :3: herkes ameliyattan sonra başta iç çamaşır olmak üzere bluzlara, aynalara yapışıyor ve alışveriş delisi oluyor. :27: zaten var içimizde bu cevher, o da ayrı konu :30::52::1:

deneyimle sabit değil mi canım. :3: herkes ameliyattan sonra başta iç çamaşır olmak üzere bluzlara, aynalara yapışıyor ve alışveriş delisi oluyor. :27: zaten var içimizde bu cevher, o da ayrı konu :30::52::1:

Canımm..İçimizde tuttugumuz,sakladıgımız,ortaya çıkaramadıgımız canavar ortaya çıkıyor işte ameliyattan sonra..:27: Çok güzel bir duygu ama herşeyi kendine yakıştırarak giyinebilmek,bulabilmek ve almak tabikide :34:

Canımm..İçimizde tuttugumuz,sakladıgımız,ortaya çıkaramadıgımız canavar ortaya çıkıyor işte ameliyattan sonra..:27: Çok güzel bir duygu ama herşeyi kendine yakıştırarak giyinebilmek,bulabilmek ve almak tabikide :34:

kesinlikle. giyim önemli çünkü karakteri yansıtıyor.

arkadaşlar slmlar bu aralar fazla giremesemde ara sıra bakıyorum haberlerinizi alıyorum..bu ara ameliyat olan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum biran önce iyileşin inşallah,sağlıkla kullanın sevgiler...:16:

Back