Canım bu şekilde sütyen kullanıp ortaya dogru gögüslerini toplayıp tutarsan protezler esas yerine oturmaz,içeriye dogu kayar Allah korusun şekil bozuklugu olur.Arada,oturdugun yerde bile yani ne zaman müsait olursan gögüslerine masaj yap,mıncıkla hatta yagsız bir kremle masaj yaparsan daha kolay olur(kaygan ) Bebe yagıyla çok güzel oluyor ama cildin yaglıysa sivilcelenme yapabilir.Gögüslerini daha çok içeriye dogru ittir masaj yap,mıncıkla.Bu şekilde masaj yaptıgında hem gögsün yumuşar daha dogal bir kıvama gelir hemde protezlerini biraz daha içeriye dogru yerleşmesine yardımcı olur.Sürekli içeriye dogru tutupta sabit bırakırsan yumuşamaz,sertleşir ve dedigim gibi şekli bozulur..
benim ameliyatımüzerinden 1 buçuk ay geçti nerdeyse aynı ayrıklık bende de var ama bu ortadaki kemiğin şeklinden kaynaklanıyormuş yani ameliyat öncesi göğüsler nasılsa büyüyüncede o formda oluyormuş ben çok takılmıyorum buna masajla çok doğal hale geliyorlar en önemliside masajla slikon cebini genişletip slikonun rahatlamasını sağlamak.