- 3 Ağustos 2011
- 25
- 0
Doktorum Orhan Çizmeci...Cerrahlığı kadar insanlığı da mükemmel bir insan...Bir doktor hastasıyla bu kadar mı ilgilenir...Bana iki tane harika memiş verdi.:) Sana bir kaç şey daha söyleyeyim. Orhan Hoca'ya göğüslerini gösterdiğin zaman ne yapılması gerektiğini sana söylüyor. Silikonla kalkıp kalkmayacağını da...Ben sordum, hocam silikon kaldıracak mı, yoksa ağırlıktan daha da fazla sarkar mı diye. Bir memede olması gereken diklik olacak dedi. Bir de senin istediğin cc yi koymuyor...Ameliyat masasında sen narkozdayken "sizer" denilen numune silikon çeşitlerini göğüslerinde deniyor. Altın orana göre çalışıyor...Hangi "sizer" senin omuz vs. yapına uyarsa onu koyuyor. Ben sesimi çıkarmadım, kendisine bıraktım. Bu nedenle çok büyük cicişlerim olmadı. Dolgun ve diri oldu, yapıma göre. Eğer altın oran beni ilgilendirmez yapıma göre daha büyük dursun amacım bu diyorsan söylersin sana bir beden büyük yapar. Bir de, önce kol altından koymaya karar verdi. Sonra bunun estetik olarak dezavantajını söyledi. Tüylü bölgede yara ve ameliyat izi daha kalıcıdır, daha belirgin kalır. Kol altına dikkatli bakan biri bunu görür dedi. Bu senin için problem olmayacaksa yaparım olacaksa göğüs altından koyacam dedi...Göğüs altı karar verdim. küçük bir çizik düşün, öyle bir yerde duruyorki aynaya baktığında sen bile göremezsin, göğsünü hafif kaldırman lazım..Kas altı koydu bu arada. Bir soru sordun kız, bütün maceramı anlattım:) Çapada estetik profesörüdür.
Katunn, öncelikle harikasın...üşenmeden anlatmışsın canım ya:)) sendeki sarkma ne kadardı ve ne kadar dikleştirme sağladı dr'un nasıl görebilirim????? inan çok yardımı olacak bana görsem???? çok tşk. şimdiden...