• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bu takılan silikonlar akciğer röntgeni mr gibi cihazlarda sorun oluşturuyormu ?

ben ameliyattan 6 ay sonra akciğer röntgeni çektirdim bir sorun olmadı röntgende kabak gibi ortada olmaları dışında :9:
hatta doktorum bayandı memnun musunuz diye sordu :1: bende görünüşüne siz karar verin rahatlığına diyecek birşeyim yok iyiki yaptırmışım dedim :51:

ben ameliyattan 6 ay sonra akciğer röntgeni çektirdim bir sorun olmadı röntgende kabak gibi ortada olmaları dışında :9:
hatta doktorum bayandı memnun musunuz diye sordu :1: bende görünüşüne siz karar verin rahatlığına diyecek birşeyim yok iyiki yaptırmışım dedim :51:

hmm görünüyo yani haliyle :s utanabilirm bn oyle bi durumda :d

canımm inan çok heyecanlıyım,karnıma ağrılar girmeye başladı.Ameliyat sonrası ağrılardan korkuyorum,kimisi çok şiddetli diyor yaa..ALLAH yardımcımız olsun..ameliyattan çıktıktan sonra (inş.) hemen yazacağım sana nasıl geçtiği ile ilgili.canım o kadar çok ihtiyacım var ki dua ya..inşallah sorunsuz atlatırım...çoooook öpüyoruummm..:)

Fıstık...:34: Büyük bir ihtimal ameliyatını olmuştursun..İnşallah herşey gönlüne göre olmuştur birtanem..:16: Agrılar geçicidir,yaşayacagın mutluluk ise kalıcı Allahın izniyle..Mutlu güzel haberlerle aramıza dönmeni bekliyoruz canım..Geçmiş olsunn.... :71:

bu takılan silikonlar akciğer röntgeni mr gibi cihazlarda sorun oluşturuyormu ?

Canım ben bir ay önce düştüm ve omuzumu kırdım.Röntgenim,mr ım çekildi.Hiçbir sorun yaratmıyor bu durumlar.Protezin kas üstünde olursa periyodik meme muayenesinde gerek görülürse yapılacak mamografide teşhis zor oluyor sadece.Çünkü meme dokusu altındaki protez gögsü incelemekte sıkıntı yaratabiliyor.Kas altı yönteminde bu sorun yok tabi..Allah korusun tabi,o duruma o tetkiklere gelmeyelim gerek görülmesin inşallah..

canımm inan çok heyecanlıyım,karnıma ağrılar girmeye başladı.Ameliyat sonrası ağrılardan korkuyorum,kimisi çok şiddetli diyor yaa..ALLAH yardımcımız olsun..ameliyattan çıktıktan sonra (inş.) hemen yazacağım sana nasıl geçtiği ile ilgili.canım o kadar çok ihtiyacım var ki dua ya..inşallah sorunsuz atlatırım...çoooook öpüyoruummm..:)
canım sabah uyandım ve direk aklıma geldin, inşallah herşey güzel geçmiştir, mutlaka yaz, meraktayım...

keşke gözükmeseydi röntgende ve mamografi için de hiç sorun oluşturmasaydı.. mamagrafi çektirirken doktorlara bilgi vermemiz gerekiyormuş çünkü. haliyle... doktorun da mı yaptıracak acaba? :1:

xray cihazlarından geçerken görünüyor mu, ben de bunu merak ettim,
hatta geçen gün seyahatim vardı, uçağa bindim, öyle korktum ki, bir şey olur diye, neyse ki test ettim, mentor protezler ve hasan bey harika,

Benim omuz röntgen sonuçlarımı doktor incelerken bir röntgene baktı,sonra dönüp memişlerime baktı tekrar röntgene baktı :17: Tuhaf bir durum oluyor tabi,olsun bende mutluyum :16:

Back