inşallah canım inşallah..ALLAH razı olsun..dualarınızı çok ihtiyacım var.
aramıza hoş geldin. dualarımız bu ameliyatı olacak herkes için. umarım sen de istediğin gibi sonuç alırsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım inşallah..ALLAH razı olsun..dualarınızı çok ihtiyacım var.
bu takılan silikonlar akciğer röntgeni mr gibi cihazlarda sorun oluşturuyormu ?
ben ameliyattan 6 ay sonra akciğer röntgeni çektirdim bir sorun olmadı röntgende kabak gibi ortada olmaları dışında
hatta doktorum bayandı memnun musunuz diye sordu bende görünüşüne siz karar verin rahatlığına diyecek birşeyim yok iyiki yaptırmışım dedim
hmm görünüyo yani haliyle :s utanabilirm bn oyle bi durumda :d
canım çok sağol bakalım doktor ne derse artık. çook öptüm..:)
canımm inan çok heyecanlıyım,karnıma ağrılar girmeye başladı.Ameliyat sonrası ağrılardan korkuyorum,kimisi çok şiddetli diyor yaa..ALLAH yardımcımız olsun..ameliyattan çıktıktan sonra (inş.) hemen yazacağım sana nasıl geçtiği ile ilgili.canım o kadar çok ihtiyacım var ki dua ya..inşallah sorunsuz atlatırım...çoooook öpüyoruummm..:)
valla ben okadar seviyorumki onları bırak utanmayı övündüm bile ona bakarsan sipral de röntgende çıkıyor
canım sabah uyandım ve direk aklıma geldin, inşallah herşey güzel geçmiştir, mutlaka yaz, meraktayım...canımm inan çok heyecanlıyım,karnıma ağrılar girmeye başladı.Ameliyat sonrası ağrılardan korkuyorum,kimisi çok şiddetli diyor yaa..ALLAH yardımcımız olsun..ameliyattan çıktıktan sonra (inş.) hemen yazacağım sana nasıl geçtiği ile ilgili.canım o kadar çok ihtiyacım var ki dua ya..inşallah sorunsuz atlatırım...çoooook öpüyoruummm..:)
Benim omuz röntgen sonuçlarımı doktor incelerken bir röntgene baktı,sonra dönüp memişlerime baktı tekrar röntgene baktı Tuhaf bir durum oluyor tabi,olsun bende mutluyum
ben ameliyattan 6 ay sonra akciğer röntgeni çektirdim bir sorun olmadı röntgende kabak gibi ortada olmaları dışında
hatta doktorum bayandı memnun musunuz diye sordu bende görünüşüne siz karar verin rahatlığına diyecek birşeyim yok iyiki yaptırmışım dedim
Benim omuz röntgen sonuçlarımı doktor incelerken bir röntgene baktı,sonra dönüp memişlerime baktı tekrar röntgene baktı Tuhaf bir durum oluyor tabi,olsun bende mutluyum
keşke gözükmeseydi röntgende ve mamografi için de hiç sorun oluşturmasaydı.. mamagrafi çektirirken doktorlara bilgi vermemiz gerekiyormuş çünkü. haliyle... doktorun da mı yaptıracak acaba?
olsa iyi olur ihtiyacı da yok değildi hani
ahahahahaa valla sabah sabah çok güldüm:)
çok güldüm yaa. doktor iç geçirip durmuştur..