- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
Ben biraz deli doluyumdur kafama bir şey eserse kimseye haber vermeden yaparım :) zühtü bey güzel seçim kesinlikle canım..Benim 310 cc kas zarı altı ve yüksek profil canım..İnan o korkular ameliyat öncesi herkeste oluyor..İstersen dünyanın en ünlü estetik cerrahına ol ameliyatını yine de olacak bu korku Sonuç güzel olacaktır emin ol doktorun Zühtü bey olacaksa kapsül oluşumu herkeste oluyor ama ince bir tabaka halinde sonuçta vücuda yabancı bir madde giriyor ve vücutta tepki gösteriyor doğal olarak bu tabaka kalınlaşırsa eğer risk o zaman var işte.Canım bunları düşünmene gerek yok bence olacağı varsa olur zaten ufak bir operasyonla temizlenir o da
bence süper yapmışsın benim yıllarım ailemi ikna etmekle geçti zaten=) sonunda herkes ikna oldu benim kafam karıştı.. zühtü beye olucam gibi geliyor banada içimden o geliyor yani bakalım bu hafta netleşicek artık. seninki nasıl oldu peki kas altı kas üstü dual plan bide kac cc acaba? ben tek korkum ilerde kapsül oluşumu..bide tabiki istediğim gibi olup olamayacağı kuşkularımda var =)