- 28 Eylül 2015
- 39
- 7
- 1
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana resimlerinde top gibi görünüyo gibi geldi belki ilk zamanlar olabilir emzirirken sütle dolu olduğu için dolgun emzirme bitince süt kanallarıda boş hoooop memeler sönüyor bide kilo verirsen sonuç facia tecrübeyle sabittir sonra soluğu en yakın estetik cerrahta alıyosun...İlk yapıldığında sanırım top gibi duruyordu onunki şuan doğal görünüyor birde çocuktan sonra nasıl içi boşaldı aaaa şaşırdım
Hadi yaa en kötü eski haline dönmüştür sonuçta silikonun kendisi küçülürmü yaaaBana resimlerinde top gibi görünüyo gibi geldi belki ilk zamanlar olabilir emzirirken sütle dolu olduğu için dolgun emzirme bitince süt kanallarıda boş hoooop memeler sönüyor bide kilo verirsen sonuç facia tecrübeyle sabittir sonra soluğu en yakın estetik cerrahta alıyosun...
Şimdi silikon otoritesi gibi konuşmayayımda bence oda en fazla 350 dir oda çok büyük değil gibi duruyorPeki özlem yıldızınki kaçtır sizce ve yuvarlakmı =)
Bi yanlış anlaşılma oldu sanırım çocuktan sonra küçülen silikon değil meme dilikonlu meme çocuktan sonra nasıl bi hal alıyor o konuda bi fikrim yok ben emzirme işini bitirdim sonra ameliyar oldum tek yaniSen oldunmu 2. ameliyatı peki
Anladım canım şimdi oldu yanlış anlamışım kafa olarak bitik durumdayım ameliyatı düşündükçe kafa iyiden iyiye gidiyyy=)Bi yanlış anlaşılma oldu sanırım çocuktan sonra küçülen silikon değil meme dilikonlu meme çocuktan sonra nasıl bi hal alıyor o konuda bi fikrim yok ben emzirme işini bitirdim sonra ameliyar oldum tek yani
Kafan bi yere gitmesin canım bu ameliyatı olmak istediğine karar verdikten sonra iyice netleşir isteklerin hakkında iyisi olur umarımAnladım canım şimdi oldu yanlış anlamışım kafa olarak bitik durumdayım ameliyatı düşündükçe kafa iyiden iyiye gidiyyy=)
Benim bi arkadaşım 12,13 yıl önce yaptırmıştı. Üstüne 2 çocuk doğurup emzirdi. Emzirdikten sonra daha güzelleşip doğallaştı demiştiBi yanlış anlaşılma oldu sanırım çocuktan sonra küçülen silikon değil meme dilikonlu meme çocuktan sonra nasıl bi hal alıyor o konuda bi fikrim yok ben emzirme işini bitirdim sonra ameliyar oldum tek yani
Bebeyağı ya da kolonyayla temizlenir canım sezeryandan sonraki bant izlerim öyle çıkmıştıKızlar ben hala yapışkan bandajlardan kalan yapışkanlardan kurtulamadım yok mu bunun bi kolay yolu acaba![]()
alkol ile silmen yeterli ya da kolonyaKızlar ben hala yapışkan bandajlardan kalan yapışkanlardan kurtulamadım yok mu bunun bi kolay yolu acaba![]()
Ben De çok istiyorum ama 1 yaşımdaki Oğlumu kucağıma alıp kaldırmam zor olur mu diye bir de maddi yönü beni çok düşündürüyorNe güzel herkesler ameliyatını olmuş iyileşmeye de başlamış maşallah bi ben kaldım galiba bu gidişle de daha çoook beklerim![]()
Yalnız değilsin bende hala olamayanlardanım ..Ne güzel herkesler ameliyatını olmuş iyileşmeye de başlamış maşallah bi ben kaldım galiba bu gidişle de daha çoook beklerim![]()
Canım benim 13. Günüm ilk hafta ben de yataktan kalkınca epey basınç hissediyordum sanki protez aşağı iniyomuş gibi ama son bi kaç gündür geçti o rahat ol geçer yaniKızlar merhaba. Bende 1 hafta önce meme protezi ameliyatı oldum. Uzun zamandır forumu takip ediyordum. Paylaştıklarınızı okuyup bilgi ediniyordum. Kas üstü high profil 325cc yuvarlak koyuldu. Nerdeyse hiç ağrım olmadı diyebilirim hemde mens dönemimle denk gelmesine rağmen. Ameliyat sonrası biraz kanamam oldu normalde 1 günce çekilen drenler 3. Gunde çekildi fakat onun dışında ağrı, sancı hiç yaşamadım nerdeyse. Ama beni düşündüren rahatsız olduğum bir durum var. Yataktan kalkarken o basınç hissiyle beraber içerde protezin hareket ettiğini hissediyorum ve bu durum ne zaman geçer, aranızda benim gibi hisseden yaşayan var mı merak ediyorum. Biliyorum daha çok erken ama insan kendisi olunca hemen paniğe kapılıp tecrübeli kişilerden bir şeyler duymak istiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Ameliyat olan arkadaşlarada çok geçmiş olsun. İnşallah hepimiz bu süreci en az sıkıntıyla atlatırız.