Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 4aylık resimlerimi attım yorum bekliyorum))
Teşekkür ederim canım darısı tüm memeli olmak isteyenlerin başına artıkGeçmiş olsunGarfieldella hayırlı olsun memişler.
Canım uçlarda mı yoksa diğer bölgelerde mi? Mesela benim uçlar çok hassastı ve muazzam his vardı. Ama meme altımda hiç his yoktu. Yeni yeni memenin alt lopunu hissediyorum . Ameliyatta mememin altını aşağı doğru büyüttükleri için sanırım orada bi tahribat vardı.Arkadşlar 8. Günüm göğsümde hafif hissislik var sanki normal mi düzelir mi, yani hissediyorm dokununca ama az sanki
Meme ucu değil canım meme ucunun alt tarafındaCanım uçlarda mı yoksa diğer bölgelerde mi? Mesela benim uçlar çok hassastı ve muazzam his vardı. Ama meme altımda hiç his yoktu. Yeni yeni memenin alt lopunu hissediyorum . Ameliyatta mememin altını aşağı doğru büyüttükleri için sanırım orada bi tahribat vardı.
Arkadşlar bu sabah duş aldım sonra sağ göğsümün altındaki yaram kanadı 9.gün
Doktora gitsem mi acabaKeske banti cikartmasaYdiniz bi hafta sonra cikartin diyorlar ama ben iki hafta tutmustum tabi sürekli yenilemistim agir bisey kaldirip kendinizi zorlamayin germeyin dikisler taze ondan olabilir dikkat edin
Ben de bugun dus alcam ilk kez korkuyorum birazArkadşlar bu sabah duş aldım sonra sağ göğsümün altındaki yaram kanadı 9.gün
Merhaba oğuz kılıca oldunuz demi bende 20sinde olucamda nasıl memnunmusunuz birde fiyat soyleyebılır mısınızKızlar 4aylık resimlerimi attım yorum bekliyorum))
Evet oğuz beye oldum ameliyatımı doğallığından memnunum şimdiden geçmiş olsunMerhaba oğuz kılıca oldunuz demi bende 20sinde olucamda nasıl memnunmusunuz birde fiyat soyleyebılır mısınız
Canım tek başına alma bnce başka tercihin yoksa da çok dikkatli ol korkma sakın :)Ben de bugun dus alcam ilk kez korkuyorum birazTek başına alıp da zorladin mı ki acaba?
Lütfen saçını kendin yıkama,yıkamaya çalışma.. Vücudunuda biri yıkasa iyi olur bence. Saçın için kuaföre gitmeni tavsiye ederim ..Ben de bugun dus alcam ilk kez korkuyorum birazTek başına alıp da zorladin mı ki acaba?
Batıcon sürüp gazlı bez ile kapatın dikiş yerinize. Doktorunuzuda bilgilendirin muhakkak. Geçmiş olsun ..Arkadşlar bu sabah duş aldım sonra sağ göğsümün altındaki yaram kanadı 9.gün
Annem yardım etti sag olsun cok rahatladımCanım tek başına alma bnce başka tercihin yoksa da çok dikkatli ol korkma sakın :)
Baticon da sür. Hergün duş al ve kuru tut kesi yerini. Ben kağıt havluyu değdirip çekiyordum. Sonra da batikon sürüyordum.iyisin di mi bu arada???? Ağrın olmadı di mi ????Annem yardım etti sag olsun cok rahatladım![]()
Memeucunun altında yani renkli yerin altında bende de his yoktu. Yeni yeni tamamen hissediyorum. Ama uçlar acayip hisliMeme ucu değil canım meme ucunun alt tarafında
CanımArkadşlar bu sabah duş aldım sonra sağ göğsümün altındaki yaram kanadı 9.gün
Teşekkür ederim arzumcum annem yıkadı kuruttu sonra da batikon sürdü icim rahatladıLütfen saçını kendin yıkama,yıkamaya çalışma.. Vücudunuda biri yıkasa iyi olur bence. Saçın için kuaföre gitmeni tavsiye ederim ..