Mamografi değil meme ultrasonu çekiliyo canım, özelde çektirdim ben direk gittim meme ultrasonu çektirmek istiyprum dedim , devlettede çektirebiliuun ücretsiz , sıra beklemek istemiyosan özele gidebilirsin direk ben 120 tl verdim arkadasım 80 e çektirmiş başka bi yerde özellerdede fiyat farkı oluyoKızlar bu mamografiyi 40 yaşından önce önermiyolarmış. Hepiniz çektirdiniz mi? Ve nerde çektirdiniz?
benimde 300 cc ve dolgun duruyo şimdilik izlemeye alır ısın nasıl göründüğünü merak ediyorımKızlar selam benimkiler 325cc mentor ben de minyonum ve göğüs kafesim dar ama protezin altı dar ancak yüksek profil olduğu için baya iri duruyor önceden hiç memem yoktu
Sen nasıl oldun bu arada ?? Ağrın falan kalmamıştır artıkCanım, çoook geçmiş olsun!!!!!! Dayan hepsi geçicek , sık dişini
mamografi 40 tan önce olmuyor istiyorsan ultrason ya da Mr çektir ben ameliyat sı çektirmiştimKızlar bu mamografiyi 40 yaşından önce önermiyolarmış. Hepiniz çektirdiniz mi? Ve nerde çektirdiniz?
benimki 325 cc 350 olsa Hayır mı derdim Hayır evet derdim olmadı yapacak bişey yok meme uçlarının yeri de önemli cc konusundaGeç girdim foruma o yüzden @dila0993 şimdi teşekkür ediyorum cevabın için:)bende dolgun gögüs istiyorun banada doktor 300 yada 325 cc denicez dedi ama ben kendi istediğim ölçünün en az 350 ile 400 cc olduğunu biliyorumBanada gögüs kafesin dar dedi.rica etsem ameliyat öncesi foton varsa bana özelden msj atarmısın çünkü benim ki gögüslerim yok denecek kadar küçük.en azından senin önceki halini görebilme şanşım varsa ümidim olur.teşekkür ederim tekrardan
Tesekkur ederim canım :) param zoraki ucu ucuna birikti ben en iyisi devlete gideyim yoksa aç kalicamMamografi değil meme ultrasonu çekiliyo canım, özelde çektirdim ben direk gittim meme ultrasonu çektirmek istiyprum dedim , devlettede çektirebiliuun ücretsiz , sıra beklemek istemiyosan özele gidebilirsin direk ben 120 tl verdim arkadasım 80 e çektirmiş başka bi yerde özellerdede fiyat farkı oluyo
Ben de forumda mamografi olarak okumuştum öyle sanıyodum demek ki ultrasonmus canım, teşekkür ederim:)mamografi 40 tan önce olmuyor istiyorsan ultrason ya da Mr çektir ben ameliyat sı çektirmiştim
genel cerrahiye git canım ve özellikle erkek Dr olsun kadınlar uyuz ediyo :) ist daysan Beşiktaş Sait çiftciye git aynı gün çekiliyor uğur diye bi Dr vardı ben ameliyat tan sonra gitmiştim adam memeleri görünce çok şaşırdı bunlar silikonla mı büyüdü hiç mi yoktu nerde yaptırdın diye ardı ardına sorular sorduBen de forumda mamografi olarak okumuştum öyle sanıyodum demek ki ultrasonmus canım, teşekkür ederim:)
Kadınlar kesin problem çıkarıyolar tabii haklısın canımgenel cerrahiye git canım ve özellikle erkek Dr olsun kadınlar uyuz ediyo :) ist daysan Beşiktaş Sait çiftciye git aynı gün çekiliyor uğur diye bi Dr vardı ben ameliyat tan sonra gitmiştim adam memeleri görünce çok şaşırdı bunlar silikonla mı büyüdü hiç mi yoktu nerde yaptırdın diye ardı ardına sorular sordu
çok teşekkürederim canım bi bak bakalım yoğun olmayan yerler daha iyi bi kaç gün sonraya da verebilirler Lada özel e git sen bilirsin canımKadınlar kesin problem çıkarıyolar tabii haklısın canımseninkiler de sorulmayacak gibi değil ki ama çok güzel duruyolar normal insanda bu kadar mükemmel olamaz Tüh ben ankaradayım bi an önce bunu da aradan çıkarıp rahatlayım en iyisi.
Benimkini çeken doktor da bu kadar büyük olmalarını senmi istedin,doktorunmu karar verdi?niye türkiye de doktorlar bu kadar büyük takıyor diye söylendi:)) oysaki biliyorsun benimkiler öyle büyük falan değil.yurtdışında çook daha büyükleri takılıyor:)genel cerrahiye git canım ve özellikle erkek Dr olsun kadınlar uyuz ediyo :) ist daysan Beşiktaş Sait çiftciye git aynı gün çekiliyor uğur diye bi Dr vardı ben ameliyat tan sonra gitmiştim adam memeleri görünce çok şaşırdı bunlar silikonla mı büyüdü hiç mi yoktu nerde yaptırdın diye ardı ardına sorular sordu
neyi büyükmüş ya alla alla adam elledi falan pek bi şaşırdı ultrason uzmanına ben kendim demiştim meme büyütme ameliyat ı oldum diye yağ ile büyütüldü dedi Hayır silikon dedim bunlar silikon mu aaa ben cok silikon meme gördüm bu çok doğal duruyor demişti gerçi yatınca yayılıyor ama yinede doğal meme kadar değil olamazda bizimkilerin büyüklüğü ideal bence ne küçük ne büyük olması gereken diye düşünüyorumBenimkini çeken doktor da bu kadar büyük olmalarını senmi istedin,doktorunmu karar verdi?niye türkiye de doktorlar bu kadar büyük takıyor diye söylendi:)) oysaki biliyorsun benimkiler öyle büyük falan değil.yurtdışında çook daha büyükleri takılıyor:)
Bende şaşırmıştım öyle dediğinde.vücudunun sınırları zorlanmış,daha küçük olsa daha iyi olmazmıydı demişti.bende insan hayatı boyunca memesiz yaşayınca olmuşken büyük olsun istiyor demiştim.kaldı ki doktorum benim için biraz iri istiyorsan 350 high takalım demişti.artık onu taktırmış olsam radyoloji uzmanı ne derdi kimbilir:)))neyi büyükmüş ya alla alla adam elledi falan pek bi şaşırdı ultrason uzmanına ben kendim demiştim meme büyütme ameliyat ı oldum diye yağ ile büyütüldü dedi Hayır silikon dedim bunlar silikon mu aaa ben cok silikon meme gördüm bu çok doğal duruyor demişti gerçi yatınca yayılıyor ama yinede doğal meme kadar değil olamazda bizimkilerin büyüklüğü ideal bence ne küçük ne büyük olması gereken diye düşünüyorum
herkesin kişisel görüşü farklı başka bi radyoloji uzmanı da çocuğun var mı diye sormuştu en azından çocuktan sonra yaptırmışsın iyi bari demişti ay napalım ya memesiz olmuyor yıllardır hamama gidemedim içimde heves kaldı hamama gitmek istiyorum ahahaBende şaşırmıştım öyle dediğinde.vücudunun sınırları zorlanmış,daha küçük olsa daha iyi olmazmıydı demişti.bende insan hayatı boyunca memesiz yaşayınca olmuşken büyük olsun istiyor demiştim.kaldı ki doktorum benim için biraz iri istiyorsan 350 high takalım demişti.artık onu taktırmış olsam radyoloji uzmanı ne derdi kimbilir:)))
farz edelim doğal durmuyor ne önemi var ki memesiz olmasından iyidir her türlü şimdiye kadar da bi allahın kulu anlamadı t tersine Penti çalışanları tarafından iltifatlara boğuldum :)Violetta72 , FAZLANAZLI , Bence sizinkiler tam ideal güzel boyutlarda ve vücudunuza da tam olmuşlar, böyle doğmuşsunuz gibi adam o gün uykusuz olabilir
Doğal durmaması, hiç durmamasından bence de iyidirfarz edelim doğal durmuyor ne önemi var ki memesiz olmasından iyidir her türlü şimdiye kadar da bi allahın kulu anlamadı t tersine Penti çalışanları tarafından iltifatlara boğuldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?