ben daha ameliyat olmadım ama görüştüğüm dr bana heryerde hatta aile hekimimim beni devlet hastanesine yönlendirip orada bile yaptırabileceğimi söylemişti....tercih sizinArkadaslar gunumu aldim cumartesi gunu 15de giriyorum ameliyata 325 high yuvarlar kas alti cok heyecanliyim meme ultrasony cektirmem gerek yalniz en kolay nerde yapilir ki bu is daha once hlc cektirmedim sinirdaymus sarkma bu arada, icten dikissis biraz kaldiricam dedi dua edin nolur
bu arada hangi dr ve fiyat nedir acaba?şimdiden hayırlı olsunben daha ameliyat olmadım ama görüştüğüm dr bana heryerde hatta aile hekimimim beni devlet hastanesine yönlendirip orada bile yaptırabileceğimi söylemişti....tercih sizin
bu arada hangi dr ve fiyat nedir acaba?şimdiden hayırlı olsunArkadaslar gunumu aldim cumartesi gunu 15de giriyorum ameliyata 325 high yuvarlar kas alti cok heyecanliyim meme ultrasony cektirmem gerek yalniz en kolay nerde yapilir ki bu is daha once hlc cektirmedim sinirdaymus sarkma bu arada, icten dikissis biraz kaldiricam dedi dua edin nolur
ben daha ameliyat olmadım ama görüştüğüm dr bana heryerde hatta aile hekimimim beni devlet hastanesine yönlendirip orada bile yaptırabileceğimi söylemişti....tercih sizin[/
Yolda yuruyorum bi yandan o yuzden yarim yamalak oldu:) direk gidip ben meme ultrasonu cektircemmi diyiruz yoksa doktor mu istiyo ? Aylin kurt doktorum canim fiyat 10.000[/QUi
ilk olarak aile hekimine gidip meme ultrasonu çektirmek istediğini söylüyormuşsun aile hekimi seni devlet hastanesine yönlendiriyormuş ve aile hekimi gönderdiği içinde devlet hastanesi ultrasonu çekmek zorundaymış tabi ameliyatı aile hekimine açıklarmısın bilemem ama kesin ne için istediğini soracaktırYolda yuruyorum bi yandan o yuzden yarim yamalak oldu:) direk gidip ben meme ultrasonu cektircemmi diyiruz yoksa doktor mu istiyo ? Aylin kurt doktorum canim fiyat 10.000
Taöaö çok çok teşekkğr ederimilk olarak aile hekimine gidip meme ultrasonu çektirmek istediğini söylüyormuşsun aile hekimi seni devlet hastanesine yönlendiriyormuş ve aile hekimi gönderdiği içinde devlet hastanesi ultrasonu çekmek zorundaymış tabi ameliyatı aile hekimine açıklarmısın bilemem ama kesin ne için istediğini soracaktır
Canım ben sıradan bi özel hastanede , direk meme ultrasonu çektirdim ücretle.70 lira civarı idi.Yolda yuruyorum bi yandan o yuzden yarim yamalak oldu:) direk gidip ben meme ultrasonu cektircemmi diyiruz yoksa doktor mu istiyo ? Aylin kurt doktorum canim fiyat 10.000
Öyle genel cerraha da muayene olmadım, sadece meme ultrasonu istediğimi söyledim. Radyoloji uzmanına meme büyütme ameliyatı olacağımı söyledim, kas ve deri kalınlığımı da raporda belirtin dedim.Taöaö çok çok teşekkğr ederim
çok çok iyiymiş valla uğraşmaya gerek yok :)))))))Canım ben sıradan bi özel hastanede , direk meme ultrasonu çektirdim ücretle.70 lira civarı idi.
En iyisi öyle yapıyım hem zaman kaybıda olmaz sağolasınçok çok iyiymiş valla uğraşmaya gerek yok :)))))))
kist falan çıkarsa korkma çünkü bende de var ama bunlar sorun teşkil etmiyor zaten dr seni önceden elleriyle muane etmiştir umarm bir sorun olsaydı zaten söylerlerdi içini rahat tut iyi düşün iyi olsun:))))))Şimdide bişey çıkarsa diye korkuyorum
Bende özel hastanede çektirmiştim canım. Direk meme ultrasonu de çekil hiç uğraşmaçok çok iyiymiş valla uğraşmaya gerek yok :)))))))
Canim benim bu hafta 3.haftam olacak,, valla edindiğim tecrübe ile 300 -325 cc yi geçme derimMerhaba arkadaslar forumu okumaya basladim 100 kusurlerdeyim henuz oku oku bitmiyo buradan duyun sesimi, buyutme operasyonu istiyorum daha once aylin karanlika labioplasti yaptirmistim simdi yine kendisinin yapmasini istiyorum, pAzartesi on gorusmeye gidicem fakat gitmeden guncel fiyatlar hakkinda fikir sahibi olanlardan yardim istiyorum, 1.60 boy 43 kiloyum kafam biraz karisik acaba buyuk mu olmali yaptirmisken yoksa daha kucuk mu olmali sizler ne dusunuyosunuz yaptirablar fikir verebilri mi
Neden hala acıyor inanamiyorumYa kizlar 4.5 ay olacak ama yok yani ameliyatim bencd basarisiz yaaa hala alisamadim silikonlara dokununca hala aciyor uclari aciyor dikis yerlerine baski var bir.gogsum daha buyuk dalgalanma cabasi ve asagi inmiyor ust kismi hala top gibi damla gorunumu yok ve ciplakken goruntusu kotu bence.mutlu degilim memelerimle hemde hiiicccc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?