- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Ben de öyle oldum yaaaaaolmadı valla ben kas altı ameliyattan çok korkuyordum iki çocuk doğurdum böyle ağrı çekmedim diyenler vardı bende gözümü kararttım anneme dedim çık zormuş kaslar kesiliyor falan ama bi hafta sadece neyse ameliyat oldum uyandırıyorlar beni ben gözümü açmaya çalışıyorum ama ağrım hiç yok sadece uykudan uyanıyor gibiyim hatırladım ameliyat olacaktım ama ağrım yok kesin bi aksilik çıktı iptal ettiler diye geçiriyorum içimden bi yandan ellerimle gözlerimi ovuşturuyorum hemşire elimi çekiyor serum gitmiyor diye sonra aklıma memelerimi Ellemek geldi elimi bi attım ana memeler ordao anı hiç unutmuyorum gece elimde telefon geziyorum kitap okuyorum annem uyuyor uyanıyor kız sen ne biçim ameliyatlıksın yatıp uyusana diyo fırça atıyordu ben hiç yatmadım sürekli yürüdüm yatınca ağrı oluyordu kas ağrısı sırt ağrısı böyle spor yapmış gibi bir hamlık
Ama ben kendimi en kötüye hazırlamıştım... Ama en kötüye.... Belki bu yüzden hissetmedim sancıları... Beyin onları yok saydı sanırım
ay ne şanslıyız bende bütün gece sevgiliBen de öyle oldum yaaaaaameliyattan 3 , 4 saat sonra bağdaş kurup oturup İnternet'e girdim Dr bile güldü bana, hadi biraz yat demişti. Ben de olmaz, Yatınca baskıyı hissediyorum, ayakta süperim diyordum. Hatta, ağrı olmadığı için kolumu çok hareket ettirmiştim bu yüZden kanama artmış, direnlerimi 3. Gün çıkarttı gece yanımda kalan görümcem, Allah Allah bu nasıl ameliyat anlamadım ki , çok iyisin yaaaaa, diyip duruyordu gece ondan gizli foruma girmiştim hemen
dimi ya aynen bende en kötüye çok hazırlamıştım doğumum çok zor olmuştu onun kadar zorlanırım diye hazırlamıştım belki de ondanAma ben kendimi en kötüye hazırlamıştım... Ama en kötüye.... Belki bu yüzden hissetmedim sancıları... Beyin onları yok saydı sanırım
Sana da selamlar canım :)Herkese selamlar
Kiz o guzel memisleri gobüşüne kadar cektigin lastikli donunla cirkinlestirme yazik beee :)
Wallahi bir iki konu okudum da orada, allahım ne numaralar ne tiyolar veriyorlarWallahi Üstümdeki penye donumdan utandım, penye giymeyin dantelli giyin diyo oradaki ablalarım Ben de göbeğime kadar çekmiştim donumu, üstümde de bol pijama, paçasında çamaşır suyu lekesi, diz yapmış .. Aaaaa , hemen soyunup dökünmem lazım Ben üstüme hafif bişeyler aliiiim bari
Kiz o guzel memisleri gobüşüne kadar cektigin lastikli donunla cirkinlestirme yazik beee :)
umarim kolaylikla atlatirsin bu sureci canim.. benim henuz dorduncu gunum o yuzden iyilesme donemi hakkinda daha tecrubeli arkadaslar cevap versinler ama iki haftann kâfi oldugunu dusunuyorum. Benm boyum 170 kilom 60 protezim 295 cc ama kendi dokum vardi... herkeste her boyut farkli gorunuyor 400 cc ile gayet ideal buyuklukte gorunnler de var 300 cc ile gereksz bir irilkle gorunenlerde.. doktorunla en dogru karari vereceginize inaniyorumArkadaşlar albüm yapıp fotoğraf ekledim gizlilik ayarınıda takip ettiklerim yaptım doğrumu yaptım acaba ? Yorumlarınıza ihtiyacım var kafam çok karışık , pazartesi görüşmeye gidicem vw önümüzdeki cumartesise gün almayı düşünüyorum, iyileşmek için 2 haftam olacak okullar açılana kadar. Boy 160 kilo 43 okudugum yorumlardan 350 cc nin istediğim boyut olduğunu düşünüyoeum benimle yakın olçülere sahip bu operasyony olmuş arkadaşlar takip edip fikir verebilirmisinZi
Canim boy ve kilona göre 350 cc iri olmaz miArkadaşlar albüm yapıp fotoğraf ekledim gizlilik ayarınıda takip ettiklerim yaptım doğrumu yaptım acaba ? Yorumlarınıza ihtiyacım var kafam çok karışık , pazartesi görüşmeye gidicem vw önümüzdeki cumartesise gün almayı düşünüyorum, iyileşmek için 2 haftam olacak okullar açılana kadar. Boy 160 kilo 43 okudugum yorumlardan 350 cc nin istediğim boyut olduğunu düşünüyoeum benimle yakın olçülere sahip bu operasyony olmuş arkadaşlar takip edip fikir verebilirmisinZi
teşekkür ederim ne güzel atlatmışsın darısı başımıza, bunu ameliyattan önce anlama şansımuz yok mu ki neyin nasıl duracagını fotogaf bakmaktan bi hal oldum gözümü kapatınca göğüs görüyorum :))))))umarim kolaylikla atlatirsin bu sureci canim.. benim henuz dorduncu gunum o yuzden iyilesme donemi hakkinda daha tecrubeli arkadaslar cevap versinler ama iki haftann kâfi oldugunu dusunuyorum. Benm boyum 170 kilom 60 protezim 295 cc ama kendi dokum vardi... herkeste her boyut farkli gorunuyor 400 cc ile gayet ideal buyuklukte gorunnler de var 300 cc ile gereksz bir irilkle gorunenlerde.. doktorunla en dogru karari vereceginize inaniyorum
Bilemiuprım işte çokda büyük saçma sapan dursun istemiyprım ama su realself denen sitede beğendiklerim genelde 350 ve üstü yani diğerleri aanki değmemiş ameliyat olmaya gibi geliyo, olmuşken arada bir fark olsun istiyprumCanim boy ve kilona göre 350 cc iri olmaz mi
Rica ederim canim amin :) sanirim bende uzuunn bi sure meme gormek istemiycem :) yardimci olabilecegim baska bir konu ya da kafana takilan bir soru olursa yazman yeterli..teşekkür ederim ne güzel atlatmışsın darısı başımıza, bunu ameliyattan önce anlama şansımuz yok mu ki neyin nasıl duracagını fotogaf bakmaktan bi hal oldum gözümü kapatınca göğüs görüyorum :))))))
canım sadece boy ve kiloya bakılarak cc seçilmez dokun varmı yokmu mesela omuz genişligin , gögüs kafesin artı kasların durumu cildinin esnekligi vs. vs. bunu biz bilemeyiz en iyisini doğrusunu doktorumuz karar verir.bence bu onların işi bizim degil biz kafamızı yormayalım cc lereCanim boy ve kilona göre 350 cc iri olmaz mi
canım sadece boy ve kiloya bakılarak cc seçilmez dokun varmı yokmu mesela omuz genişligin , gögüs kafesin artı kasların durumu cildinin esnekligi vs. vs. bunu biz bilemeyiz en iyisini doğrusunu doktorumuz karar verir.bence bu onların işi bizim degil biz kafamızı yormayalım cc lere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?