- 29 Eylül 2010
- 402
- 88
- 318
Katılıyorum boy ve kilo na göre 350 biraz çok 325 süper olurCanim boy ve kilona göre 350 cc iri olmaz mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum boy ve kilo na göre 350 biraz çok 325 süper olurCanim boy ve kilona göre 350 cc iri olmaz mi![]()
Nisancim sen hic yazmadin ameliyat olacagini ya yoksa ben mi kaçırdım :) canim hayirli olsun cicislerinCanim benim bu hafta 3.haftam olacak,, valla edindiğim tecrübe ile 300 -325 cc yi geçme derim
Yazdim ani oldu aslında çok araştırdım, ,işten izin alınca da hop bi anda oldu iyiki de yaptirdimNisancim sen hic yazmadin ameliyat olacagini ya yoksa ben mi kaçırdım :) canim hayirli olsun cicislerin
Ya bide niye mutsuzluk ki KhaleesiYazdim ani oldu aslında çok araştırdım, ,işten izin alınca da hop bi anda oldu iyiki de yaptirdim
Evt cnm mesela cocugumu kucagimi alınca yada ne biliim kolum degse filan bi garip his oluyo aci uyusukluk baski hepsi karisimi gibi ama uclari hala aciyorNeden hala acıyor inanamiyorum![]()
Wallahi bir iki konu okudum da orada, allahım ne numaralar ne tiyolar veriyorlarWallahi Üstümdeki penye donumdan utandım, penye giymeyin dantelli giyin diyo oradaki ablalarım
Ben de göbeğime kadar çekmiştim donumu, üstümde de bol pijama, paçasında çamaşır suyu lekesi, diz yapmış
.. Aaaaa , hemen soyunup dökünmem lazım
Ben üstüme hafif bişeyler aliiiim bari
![]()
ayyyy ne güldüm yine
kız dün askılı gecelikle uyudum, bi de oradaki ablalarımın sözünü dinleyip yanlışlıkla memem açılmış gibi yaptım. ayyyy benimki ne yaptı" üstümü örttü, pikeyle Memelerimi kapattı"
Yahu cinsellik sayfasındakiler, bu yöntemi önermişler yazdıkları konularda . Sonuç garantiliymiş. Ama sanırım eksik uyguladım ki kocam, üstümü örtmeyi tercih etti
Dur müsait olunca girip tekrar okiiim
Nerde yanlış yaptım ki anlamadım wallaaaa
![]()
Ashshhsjshshshshs bence işe yaramış yani yorganı örtmesi çok etkilendiği, içgüdüsel olarak kapatma ihtiyacı duyması da kıskandığı anlamına geliyor.Yani seni kimsenin görmesini istemiyor artı ne yapacagını bilemez durumda ahshshshhshs
aşkından bitip düşmüş![]()
Canim benim bu hafta 3.haftam olacak,, valla edindiğim tecrübe ile 300 -325 cc yi geçme derim
Zaten arada gözü kayıyor. Ama sadece göZü kayıyor
Ama oğlum öyle mi!!!!!!
Gelip gelip öpüyor
Yahu bu işte bi yanlışlık oldu ama anlamadım
![]()
Evet canim iyiki yaptirmissin.insallah biran once iyilesirsin. Neden mutsuzum çünkü artik cok bunaldim artik bende kadina benzemek istiyorumYazdim ani oldu aslında çok araştırdım, ,işten izin alınca da hop bi anda oldu iyiki de yaptirdim
Doktoruna gitmedin mi bu normal diil ki doktorun ne diyor bu duruma ?Evt cnm mesela cocugumu kucagimi alınca yada ne biliim kolum degse filan bi garip his oluyo aci uyusukluk baski hepsi karisimi gibi ama uclari hala aciyor
Endişelenmeyin bu hislerin hepsi normal.aynılarını bende yaşamıştımEvt cnm mesela cocugumu kucagimi alınca yada ne biliim kolum degse filan bi garip his oluyo aci uyusukluk baski hepsi karisimi gibi ama uclari hala aciyor
Çekyidim bugün biley yok dedi mikrobilmemnede fibrokistik değilim gibi bişeyler yazmış rahatladım ohhh :) doktorum muayene etmedi elle şükür temiz çıktıkist falan çıkarsa korkma çünkü bende de var ama bunlar sorun teşkil etmiyor zaten dr seni önceden elleriyle muane etmiştir umarm bir sorun olsaydı zaten söylerlerdi içini rahat tut iyi düşün iyi olsun:))))))
Öyle yaptım canım çok teşekkür ederim darısı cumartesiye inşallah :))Bende özel hastanede çektirmiştim canım. Direk meme ultrasonu de çekil hiç uğraşmaKararın hayırlı olsun,sıkıntısız güzel sonuçların olsun inşallah ..
Sen kaç taktırdın doktorum 325 takıcak olursa daha büyüğüde olsun dedim fotograsın varmı beni izleyebilirmisinCanim benim bu hafta 3.haftam olacak,, valla edindiğim tecrübe ile 300 -325 cc yi geçme derim
Çağırmışti bu aralar gidicem bakalim ne dicekDoktoruna gitmedin mi bu normal diil ki doktorun ne diyor bu duruma ?
Yaaa gerçekten mi genelde bir kac aydan sonra alisiyor herkes canım sıkilmaya baslamisti artik.eee gecti ama degil mi ne zaman gecti ozel bisi yaptinmi ben masaj vs falanda yapmıyorum sanki yumuşasa biraz rahatlicam ama icimden gelmiyor.Endişelenmeyin bu hislerin hepsi normal.aynılarını bende yaşamıştım
Geçiyo geçiyo merak etme.benimde dört ay kadar sürdü ağrı deyildi ama gıcık bi suzlama,kaşıntı,çamaşıra deyse bile tuhaf oluyodum..hatta uçları üşüyodu bile..şimdi hepsi geçti..merak etmeYaaa gerçekten mi genelde bir kac aydan sonra alisiyor herkes canım sıkilmaya baslamisti artik.eee gecti ama degil mi ne zaman gecti ozel bisi yaptinmi ben masaj vs falanda yapmıyorum sanki yumuşasa biraz rahatlicam ama icimden gelmiyor.