• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

olmadı valla ben kas altı ameliyattan çok korkuyordum iki çocuk doğurdum böyle ağrı çekmedim diyenler vardı bende gözümü kararttım anneme dedim çık zormuş kaslar kesiliyor falan ama bi hafta sadece neyse ameliyat oldum uyandırıyorlar beni ben gözümü açmaya çalışıyorum ama ağrım hiç yok sadece uykudan uyanıyor gibiyim hatırladım ameliyat olacaktım ama ağrım yok kesin bi aksilik çıktı iptal ettiler diye geçiriyorum içimden bi yandan ellerimle gözlerimi ovuşturuyorum hemşire elimi çekiyor serum gitmiyor diye sonra aklıma memelerimi Ellemek geldi elimi bi attım ana memeler orda :nazar::nazar::nazar: o anı hiç unutmuyorum gece elimde telefon geziyorum kitap okuyorum annem uyuyor uyanıyor kız sen ne biçim ameliyatlıksın yatıp uyusana diyo fırça atıyordu ben hiç yatmadım sürekli yürüdüm yatınca ağrı oluyordu kas ağrısı sırt ağrısı böyle spor yapmış gibi bir hamlık
Ben de öyle oldum yaaaaa ;) ameliyattan 3 , 4 saat sonra bağdaş kurup oturup İnternet'e girdim ;) Dr bile güldü bana, hadi biraz yat demişti. Ben de olmaz, Yatınca baskıyı hissediyorum, ayakta süperim diyordum. Hatta, ağrı olmadığı için kolumu çok hareket ettirmiştim bu yüZden kanama artmış, direnlerimi 3. Gün çıkarttı ;) gece yanımda kalan görümcem, Allah Allah bu nasıl ameliyat anlamadım ki , çok iyisin yaaaaa, diyip duruyordu ;) gece ondan gizli foruma girmiştim hemen :KK70:

Ben de öyle oldum yaaaaa :KK66: ameliyattan 3 , 4 saat sonra bağdaş kurup oturup İnternet'e girdim :KK66: Dr bile güldü bana, hadi biraz yat demişti. Ben de olmaz, Yatınca baskıyı hissediyorum, ayakta süperim diyordum. Hatta, ağrı olmadığı için kolumu çok hareket ettirmiştim bu yüZden kanama artmış, direnlerimi 3. Gün çıkarttı :KK66: gece yanımda kalan görümcem, Allah Allah bu nasıl ameliyat anlamadım ki , çok iyisin yaaaaa, diyip duruyordu :KK66: gece ondan gizli foruma girmiştim hemen :KK70:
ay ne şanslıyız bende bütün gece sevgili nessira nessira ile konuşmuştum

Ama ben kendimi en kötüye hazırlamıştım... Ama en kötüye.... Belki bu yüzden hissetmedim sancıları... Beyin onları yok saydı sanırım :KK66:
dimi ya aynen bende en kötüye çok hazırlamıştım doğumum çok zor olmuştu onun kadar zorlanırım diye hazırlamıştım belki de ondan

Merhaba arkadaslar forumu okumaya basladim 100 kusurlerdeyim henuz oku oku bitmiyo buradan duyun sesimi, buyutme operasyonu istiyorum daha once aylin karanlika labioplasti yaptirmistim simdi yine kendisinin yapmasini istiyorum, pAzartesi on gorusmeye gidicem fakat gitmeden guncel fiyatlar hakkinda fikir sahibi olanlardan yardim istiyorum, 1.60 boy 43 kiloyum kafam biraz karisik acaba buyuk mu olmali yaptirmisken yoksa daha kucuk mu olmali sizler ne dusunuyosunuz yaptirablar fikir verebilri mi

:-)
Wallahi bir iki konu okudum da orada, allahım ne numaralar ne tiyolar veriyorlar:-) Wallahi Üstümdeki penye donumdan utandım, penye giymeyin dantelli giyin diyo oradaki ablalarım :KK70:Ben de göbeğime kadar çekmiştim donumu, üstümde de bol pijama, paçasında çamaşır suyu lekesi, diz yapmış :KK70:.. Aaaaa , hemen soyunup dökünmem lazım :KK70:Ben üstüme hafif bişeyler aliiiim bari :KK70:
Kiz o guzel memisleri gobüşüne kadar cektigin lastikli donunla cirkinlestirme yazik beee :)

Arkadaşlar albüm yapıp fotoğraf ekledim gizlilik ayarınıda takip ettiklerim yaptım doğrumu yaptım acaba ? Yorumlarınıza ihtiyacım var kafam çok karışık , pazartesi görüşmeye gidicem vw önümüzdeki cumartesise gün almayı düşünüyorum, iyileşmek için 2 haftam olacak okullar açılana kadar. Boy 160 kilo 43 okudugum yorumlardan 350 cc nin istediğim boyut olduğunu düşünüyoeum benimle yakın olçülere sahip bu operasyony olmuş arkadaşlar takip edip fikir verebilirmisinZi

Arkadaşlar albüm yapıp fotoğraf ekledim gizlilik ayarınıda takip ettiklerim yaptım doğrumu yaptım acaba ? Yorumlarınıza ihtiyacım var kafam çok karışık , pazartesi görüşmeye gidicem vw önümüzdeki cumartesise gün almayı düşünüyorum, iyileşmek için 2 haftam olacak okullar açılana kadar. Boy 160 kilo 43 okudugum yorumlardan 350 cc nin istediğim boyut olduğunu düşünüyoeum benimle yakın olçülere sahip bu operasyony olmuş arkadaşlar takip edip fikir verebilirmisinZi
umarim kolaylikla atlatirsin bu sureci canim.. benim henuz dorduncu gunum o yuzden iyilesme donemi hakkinda daha tecrubeli arkadaslar cevap versinler ama iki haftann kâfi oldugunu dusunuyorum. Benm boyum 170 kilom 60 protezim 295 cc ama kendi dokum vardi... herkeste her boyut farkli gorunuyor 400 cc ile gayet ideal buyuklukte gorunnler de var 300 cc ile gereksz bir irilkle gorunenlerde.. doktorunla en dogru karari vereceginize inaniyorum

Canim boy ve kilona göre 350 cc iri olmaz mi :110:

umarim kolaylikla atlatirsin bu sureci canim.. benim henuz dorduncu gunum o yuzden iyilesme donemi hakkinda daha tecrubeli arkadaslar cevap versinler ama iki haftann kâfi oldugunu dusunuyorum. Benm boyum 170 kilom 60 protezim 295 cc ama kendi dokum vardi... herkeste her boyut farkli gorunuyor 400 cc ile gayet ideal buyuklukte gorunnler de var 300 cc ile gereksz bir irilkle gorunenlerde.. doktorunla en dogru karari vereceginize inaniyorum
teşekkür ederim ne güzel atlatmışsın darısı başımıza, bunu ameliyattan önce anlama şansımuz yok mu ki neyin nasıl duracagını fotogaf bakmaktan bi hal oldum gözümü kapatınca göğüs görüyorum :))))))

teşekkür ederim ne güzel atlatmışsın darısı başımıza, bunu ameliyattan önce anlama şansımuz yok mu ki neyin nasıl duracagını fotogaf bakmaktan bi hal oldum gözümü kapatınca göğüs görüyorum :))))))
Rica ederim canim amin :) sanirim bende uzuunn bi sure meme gormek istemiycem :) yardimci olabilecegim baska bir konu ya da kafana takilan bir soru olursa yazman yeterli..

Canim boy ve kilona göre 350 cc iri olmaz mi :110:
canım sadece boy ve kiloya bakılarak cc seçilmez dokun varmı yokmu mesela omuz genişligin , gögüs kafesin artı kasların durumu cildinin esnekligi vs. vs. bunu biz bilemeyiz en iyisini doğrusunu doktorumuz karar verir.bence bu onların işi bizim degil biz kafamızı yormayalım cc lere :KK54:

canım sadece boy ve kiloya bakılarak cc seçilmez dokun varmı yokmu mesela omuz genişligin , gögüs kafesin artı kasların durumu cildinin esnekligi vs. vs. bunu biz bilemeyiz en iyisini doğrusunu doktorumuz karar verir.bence bu onların işi bizim degil biz kafamızı yormayalım cc lere :KK54:
WhiteSwan_ WhiteSwan_ beni takip edermisin bi tane foto ekledim ve diger forumlardan okudum senide oncesi ve sonrasini gormek istiyorum mumkunse

Benim izlediğim. Arkadaşlar benide takip edebilirmisiniz bende 29 eylülde aml olucam inş. Ccleri bende merak ediyorum

Kızlar merhaba. Aml olalı 1 ay oldu. Dün sütyen aldım pentiden. Süngersiz, sadece kumaş. Altında teli var ama onları çıkarıcam( doktorum telsiz olucak demişti çünkü) birde onun hastanede bana giydirdiği delikli delikliydi kumaşı, hava alması için yani. Öyle sütyen yoktu ben alırken. Acaba deliklimi olmalıydı ona aklım takıldı? Sizler nasıl kullanıyorsunuz?

Back
X