Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

dantelli sütyen de giyelim şu çirkin sütyenleri çıkarınca

Ayy ilahi ne güldüm burdan bişey çıkmazmı deyyon yani bacım
demek artık seni kaybettik biz daha gözleri açılmamış sığırcık yavrusu bi ara boş vaktimde ben de bakçem hatta internet paketimi yükselteyim bi girersem çıkamazmışım
iyi taktikler varmı dur önce şu pazardan aldığım ucuz penye elbisemi çıkartayım şuh bir gecelik giyeyim herifinde röpteşambırını hazırlayım elinede tutuştururum bir viski bardagı içinede ilaç attımmı tamamdır bu iş yaşasın rengarenk geceler

ayyyy ne güldüm yine kız dün askılı gecelikle uyudum, bi de oradaki ablalarımın sözünü dinleyip yanlışlıkla memem açılmış gibi yaptım. ayyyy benimki ne yaptı" üstümü örttü, pikeyle Memelerimi kapattı" Yahu cinsellik sayfasındakiler, bu yöntemi önermişler yazdıkları konularda . Sonuç garantiliymiş. Ama sanırım eksik uyguladım ki kocam, üstümü örtmeyi tercih etti Dur müsait olunca girip tekrar okiiimNerde yanlış yaptım ki anlamadım wallaaaa

mutluluk2015 canım her ewe sendn bi tane lazım..yine beni güldürdün..
Kızım dur daha adam yabancı..alışma ewresinde şu an..sen biyerlerde yanlışlık yapmadın,sorun senin ikizlerde adamın elini ayağına dolaştırıyo..dur panik yapma..

alemsin kiz sen ne fenaaaasin hahaa bende deneyim bakalim o teknikleri gerci denesem nolur ki ortamizdaki afacan izin vermiyor kerAta beni cok kiskaniyor

ben bulamadım konuları ahaha

edit: ay buldum ama pro üye olmanın bi ava:ntajı değil ki ordakilerde pro üye değil

Son düzenleme:
ben güzel bir tarif bulursam katılmayı planlıyorum ama çok iddialı tarifler var o yüzden biraz rezil olacam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…