Wallahi bir iki konu okudum da orada, allahım ne numaralar ne tiyolar veriyorlarWallahi Üstümdeki penye donumdan utandım, penye giymeyin dantelli giyin diyo oradaki ablalarım Ben de göbeğime kadar çekmiştim donumu, üstümde de bol pijama, paçasında çamaşır suyu lekesi, diz yapmış .. Aaaaa , hemen soyunup dökünmem lazım Ben üstüme hafif bişeyler aliiiim bari
Wallahi bir iki konu okudum da orada, allahım ne numaralar ne tiyolar veriyorlarWallahi Üstümdeki penye donumdan utandım, penye giymeyin dantelli giyin diyo oradaki ablalarım Ben de göbeğime kadar çekmiştim donumu, üstümde de bol pijama, paçasında çamaşır suyu lekesi, diz yapmış .. Aaaaa , hemen soyunup dökünmem lazım Ben üstüme hafif bişeyler aliiiim bari
ayyyy ne güldüm yineAyy ilahi ne güldüm burdan bişey çıkmazmı deyyon yani bacım
demek artık seni kaybettik biz daha gözleri açılmamış sığırcık yavrusu bi ara boş vaktimde ben de bakçem hatta internet paketimi yükselteyim bi girersem çıkamazmışım
iyi taktikler varmıdur önce şu pazardan aldığım ucuz penye elbisemi çıkartayım şuh bir gecelik giyeyim herifinde röpteşambırını hazırlayım elinede tutuştururum bir viski bardagı içinede ilaç attımmı tamamdır bu iş yaşasın rengarenk geceler
ayyyy ne güldüm yine kız dün askılı gecelikle uyudum, bi de oradaki ablalarımın sözünü dinleyip yanlışlıkla memem açılmış gibi yaptım. ayyyy benimki ne yaptı" üstümü örttü, pikeyle Memelerimi kapattı" Yahu cinsellik sayfasındakiler, bu yöntemi önermişler yazdıkları konularda . Sonuç garantiliymiş. Ama sanırım eksik uyguladım ki kocam, üstümü örtmeyi tercih etti Dur müsait olunca girip tekrar okiiim Nerde yanlış yaptım ki anlamadım wallaaaa
ayyyy ne güldüm yine kız dün askılı gecelikle uyudum, bi de oradaki ablalarımın sözünü dinleyip yanlışlıkla memem açılmış gibi yaptım. ayyyy benimki ne yaptı" üstümü örttü, pikeyle Memelerimi kapattı" Yahu cinsellik sayfasındakiler, bu yöntemi önermişler yazdıkları konularda . Sonuç garantiliymiş. Ama sanırım eksik uyguladım ki kocam, üstümü örtmeyi tercih etti Dur müsait olunca girip tekrar okiiim Nerde yanlış yaptım ki anlamadım wallaaaa
dur bende bi bakim şu bölüme
ben bulamadım konuları ahaha
Haha çökseydi ben kayıt oldugumda çökerdidur bende bi bakim şu bölümeforumu çökertmeyiz inşallah..
merhabaMrblar
Sende mi meme muzdaribisin hos geldinMrblar
Ooo sen gün almissin kavuştun say canim. Hadi bakalim hayırlısı olsunHoşbuldum ayy hayır bende daha kavusamadim. İnş 29 eylul
Doktor ismi vermek serbest degilmiP Patatesdeniz merhaba siz kime ameliyat olacaksınız?
Tşk ederim çok heycanliyim ama cclere çok takıldım ok büyük olsun istemiyorumOoo sen gün almissin kavuştun say canim. Hadi bakalim hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?