Kızlar,sizde Pro üye olun BEDD (Bedensel Engelliler Derneği) ne Katkıda bulununayy ne hoş kariyer yaptın bak tatlım ben hep sabit üyeyim
Bende izliyorum canim benide izlermisinizledim
teşekkür ederim çocuk değiliz küs olalım :)Barış yapmak adına hayırlı olsun diyelim
amaç yardım olsun işte :)Kızlar,sizde Pro üye olun BEDD (Bedensel Engelliler Derneği) ne Katkıda bulunun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inlar-kulubu-pro-uyelik-ve-kart-hakkinda.888/
Kızlar,sizde Pro üye olun BEDD (Bedensel Engelliler Derneği) ne Katkıda bulunun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inlar-kulubu-pro-uyelik-ve-kart-hakkinda.888/
Hayırlı olsun şekerimkızlar pro üye oldum bugün bi artıısı yok ama olsun :)
Nasıl yani ???? Üyelik ücreti fln mı????parayı basınca oluyorahahah
Bayan mi ?bende bu önümüzde ki ay yaptıracağım,estetiği yapan kendi kuzenim estetik cerrahı o yüzden güven meselesinde sorun yok sadece heyecan var çok merak ediyorum.Kendisi çok başarılı bir doktor isteyenler için bana ulaşabilirsiniz,yardımcı olurum...
Hayır,erkekBayan mi ?
sağ ol canım çok bir artısı yok sadece ismimim yanında kırmızı ile pro üye yazıyor bide cinsellik konularına yorum yazabiliyorsun o kadar :)Hayırlı olsun şekerimne demek bilmiyorum ama iyi bişeydir sanırım WhiteSwan_ yine kopardı beni , kariyer yaptın diyooooo yaaaaa alem kıZ
bir kere ye mahsus 30 tl karşılığında alıyorsun yardım vakıflarına yatırılıyor diye biliyorumNasıl yani ???? Üyelik ücreti fln mı????
ben cuma gün olmuştum pazartesi yapmışlar hafta sonu girdi araya diye bi iki gün buldu sanırım seninki de bi iki güne olur hayırlı olsun canımbende oldum dün. ne zaman olurum?FAZLANAZLI
Ben Dr. Hasan Fındık a ameliyat oldum. Memnunum öneririmMerhabalar ben yeni üye oldumarzum77 size özel mesaj atmak istedim ama kapalı sanırım, göğüs estetiği hakkında önerebileceğiniz doktor ismi var mı? İstanbul da yaşıyorum.
KıZ cinsellik konuları ne????sağ ol canım çok bir artısı yok sadece ismimim yanında kırmızı ile pro üye yazıyor bide cinsellik konularına yorum yazabiliyorsun o kadar :)
bir kere ye mahsus 30 tl karşılığında alıyorsun yardım vakıflarına yatırılıyor diye biliyorum
valla henüz konuşmadım
KıZ cinsellik konuları ne????Biz de "cins cins" konuşuyoruz işte Ay çok merak ettim ne konuşuluyor kız
KıZ cinsellik konuları ne????Biz de "cins cins" konuşuyoruz işte Ay çok merak ettim ne konuşuluyor kız
Ben de biraz önce baktım, hatta bazı yorumları beğendim bileay ben bugün çok baktım baya bomba konular var :)
Wallahi bir iki konu okudum da orada, allahım ne numaralar ne tiyolar veriyorlaray ben bugün çok baktım baya bomba konular var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?