• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

:-)
Wallahi bir iki konu okudum da orada, allahım ne numaralar ne tiyolar veriyorlar:-) Wallahi Üstümdeki penye donumdan utandım, penye giymeyin dantelli giyin diyo oradaki ablalarım :KK70:Ben de göbeğime kadar çekmiştim donumu, üstümde de bol pijama, paçasında çamaşır suyu lekesi, diz yapmış :KK70:.. Aaaaa , hemen soyunup dökünmem lazım :KK70:Ben üstüme hafif bişeyler aliiiim bari :KK70:

:D :D :D

dantelli sütyen de giyelim şu çirkin sütyenleri çıkarınca :KK31:

Wallahi bir iki konu okudum da orada, allahım ne numaralar ne tiyolar veriyorlar:-) Wallahi Üstümdeki penye donumdan utandım, penye giymeyin dantelli giyin diyo oradaki ablalarım :KK70:Ben de göbeğime kadar çekmiştim donumu, üstümde de bol pijama, paçasında çamaşır suyu lekesi, diz yapmış :KK70:.. Aaaaa , hemen soyunup dökünmem lazım :KK70:Ben üstüme hafif bişeyler aliiiim bari :KK70:

Ayy ilahi ne güldüm burdan bişey çıkmazmı deyyon yani bacım :KK70:
demek artık seni kaybettik biz daha gözleri açılmamış sığırcık yavrusu bi ara boş vaktimde ben de bakçem hatta internet paketimi yükselteyim bi girersem çıkamazmışım :KK70:
iyi taktikler varmı :-) dur önce şu pazardan aldığım ucuz penye elbisemi çıkartayım şuh bir gecelik giyeyim herifinde röpteşambırını hazırlayım elinede tutuştururum bir viski bardagı içinede ilaç attımmı tamamdır bu iş yaşasın rengarenk geceler :KK70::KK70:

:KK70::KK70:
Ayy ilahi ne güldüm burdan bişey çıkmazmı deyyon yani bacım :KK70:
demek artık seni kaybettik biz daha gözleri açılmamış sığırcık yavrusu bi ara boş vaktimde ben de bakçem hatta internet paketimi yükselteyim bi girersem çıkamazmışım :KK70:
iyi taktikler varmı :-) dur önce şu pazardan aldığım ucuz penye elbisemi çıkartayım şuh bir gecelik giyeyim herifinde röpteşambırını hazırlayım elinede tutuştururum bir viski bardagı içinede ilaç attımmı tamamdır bu iş yaşasın rengarenk geceler :KK70::KK70:
ayyyy ne güldüm yine :KK70: kız dün askılı gecelikle uyudum, bi de oradaki ablalarımın sözünü dinleyip yanlışlıkla memem açılmış gibi yaptım. ayyyy benimki ne yaptı" üstümü örttü, pikeyle Memelerimi kapattı":KK70: Yahu cinsellik sayfasındakiler, bu yöntemi önermişler yazdıkları konularda . Sonuç garantiliymiş. Ama sanırım eksik uyguladım ki kocam, üstümü örtmeyi tercih etti :KK70::KK70: Dur müsait olunca girip tekrar okiiim:KK70:Nerde yanlış yaptım ki anlamadım wallaaaa:KK70:

:KK70::KK70: ayyyy ne güldüm yine :KK70: kız dün askılı gecelikle uyudum, bi de oradaki ablalarımın sözünü dinleyip yanlışlıkla memem açılmış gibi yaptım. ayyyy benimki ne yaptı" üstümü örttü, pikeyle Memelerimi kapattı":KK70: Yahu cinsellik sayfasındakiler, bu yöntemi önermişler yazdıkları konularda . Sonuç garantiliymiş. Ama sanırım eksik uyguladım ki kocam, üstümü örtmeyi tercih etti :KK70::KK70: Dur müsait olunca girip tekrar okiiim:KK70:Nerde yanlış yaptım ki anlamadım wallaaaa:KK70:
mutluluk2015 mutluluk2015 canım her ewe sendn bi tane lazım..yine beni güldürdün..
Kızım dur daha adam yabancı..alışma ewresinde şu an..sen biyerlerde yanlışlık yapmadın,sorun senin ikizlerde adamın elini ayağına dolaştırıyo..dur panik yapma..:KK48:
:KK48:

:KK70::KK70: ayyyy ne güldüm yine :KK70: kız dün askılı gecelikle uyudum, bi de oradaki ablalarımın sözünü dinleyip yanlışlıkla memem açılmış gibi yaptım. ayyyy benimki ne yaptı" üstümü örttü, pikeyle Memelerimi kapattı":KK70: Yahu cinsellik sayfasındakiler, bu yöntemi önermişler yazdıkları konularda . Sonuç garantiliymiş. Ama sanırım eksik uyguladım ki kocam, üstümü örtmeyi tercih etti :KK70::KK70: Dur müsait olunca girip tekrar okiiim:KK70:Nerde yanlış yaptım ki anlamadım wallaaaa:KK70:
:KK70: alemsin kiz sen ne fenaaaasin hahaa bende deneyim bakalim o teknikleri gerci denesem nolur ki ortamizdaki afacan izin vermiyor kerAta beni cok kiskaniyor

ben bulamadım konuları ahaha

edit: ay buldum ama pro üye olmanın bi ava:ntajı değil ki ordakilerde pro üye değil :D

Son düzenleme:
Back
X