• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar ben yeni üyeyim,Izmir de meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama bayan doktor arıyorum,İzmir'de bildiğiniz iyi bir bayan doktor var mı?Nette gezerken Dr Şule Öztan a rastladım nasıl biri acaba bilen yada giden var mı?ayy çok acil cevap yazarsanız çok sevinirim.

merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
canım protezin boyutu tipi zaten doktor tarafından senin vucut tipin meme dokunun miktarı vs gibi faktörler göz önüne alınarak belirleniyor.Ben operasyon geçireli 3 gün oldu. Ben de gitmeden önce doğal olduğunu dşündüğüm için damla protez istedim fakat benim üst gögüs dokum az olduğu için doktorum yuvarlak olanlardan taktı. Demek istediğim bizim isteklerimizden çok doktorun görüsü daha önemli oluyormuş bunu anladım.

nedeni yok aslında varda eski konularda bi arkadaşın memesini mahvetmiş
ben onu Eledim görüşmem oldu ama despot bir kadın benim hiç dokum olmadığı halde kas üstü 250 cc dedi bir çeşit sütyen giydirdi içine silikon koydu görüntü bu dedim tamam o zaman 250 cc dedi bende yok Hayır 325 350 falan istiyorum hem kas üstü nasıl olabilir ki dokum yok ona ameliyatta karar vereceğini söyledi kas üstü olmasına ameliyatta karar veriyor ama cc net 250 birde para mevzunu asistanı ile görüşüyorsun böyle bir pazarlamacı modunda şu kadar alalım borç bulamaz mısın karta taksit yaparız falan belki iyi niyet ama tavır hoşuma gitmedi para çok önemli değil bana bedava yaparız deseydi bile olmazdım

Peki İstanbul da kimi önerirsiniz,Eser Aydoğdu yu biliyorum ama
benim canlı kanlı yapmış olduğu memeyi gördüğüm bir dr var elif eren aydın Ataşehir de hoş bi kadın açıklayıcı meme için değil ama başka şeyler için görüşmüştüm. neden ille kadın diyorsunuz ki eşinizden mi bence erkek Dr un zevki bu konuda daha iyi olur sonuçta erkek Dr işini yapıyor hipokrat yemini şu bu var ama erkek gözüyle bakmak başka şey bence ..

nedeni yok aslında varda eski konularda bi arkadaşın memesini mahvetmiş
ben onu Eledim görüşmem oldu ama despot bir kadın benim hiç dokum olmadığı halde kas üstü 250 cc dedi bir çeşit sütyen giydirdi içine silikon koydu görüntü bu dedim tamam o zaman 250 cc dedi bende yok Hayır 325 350 falan istiyorum hem kas üstü nasıl olabilir ki dokum yok ona ameliyatta karar vereceğini söyledi kas üstü olmasına ameliyatta karar veriyor ama cc net 250 birde para mevzunu asistanı ile görüşüyorsun böyle bir pazarlamacı modunda şu kadar alalım borç bulamaz mısın karta taksit yaparız falan belki iyi niyet ama tavır hoşuma gitmedi para çok önemli değil bana bedava yaparız deseydi bile olmazdım
Anladım. Ben şimdi tikkabillayla konuştuktan sonra İlsun Aka'yı düşünmeye başladım. Ona ne diyosun

devlette sadece ultrason çektirmek için plastik cerraha gittim mememde elime gelen bir kitle vardı sonuçta ameliyat olduğum icin bi ultrason isten diye düşündüm bana nerde ameliyat olduysan oraya git dedi bu bir terbiyesizlik başka şey değil şikayetimi yaptım sabime Özür maili atıldı falan ama kadın hem ultrason istemedi hemde merak etti Acta bi bakayım dedi kitleye baktı şöyle bi ama esas memelerime baktı içinden way be yapan ne güzel yapmış helal olsun diye geçirdi bence çünkü tavrı memeleri gördükten sonra yumuşadı .. başka Dr a gitti o hemen ultrason istedi ve radyoloji Dr na kendim ameliyat olduğumu söyledim silikon mu bu diye sordu yağ mı silikon dedim çok silikonlu meme gördüm ama böylesini görmedim çok doğal olmuş hiç belli değil dedi Velhasıl kelam elime gelen kitle kendi meme dokummuş :D çünkü bir şey çıkmadı demekki silikon sıkıştırdığı için bu da böyle bi anımdı okuduğunuz için Teşekkürler :KK36:

Back
X