• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende bu önümüzde ki ay yaptıracağım,estetiği yapan kendi kuzenim estetik cerrahı o yüzden güven meselesinde sorun yok sadece heyecan var çok merak ediyorum.Kendisi çok başarılı bir doktor isteyenler için bana ulaşabilirsiniz,yardımcı olurum...

bende bu önümüzde ki ay yaptıracağım,estetiği yapan kendi kuzenim estetik cerrahı o yüzden güven meselesinde sorun yok sadece heyecan var çok merak ediyorum.Kendisi çok başarılı bir doktor isteyenler için bana ulaşabilirsiniz,yardımcı olurum...
Bayan mi ?

Hayırlı olsun şekerim :KK66: ne demek bilmiyorum ama iyi bişeydir sanırım :KK66: WhiteSwan_ WhiteSwan_ yine kopardı beni , kariyer yaptın diyooooo yaaaaa :KK70: alem kıZ :KK70:
sağ ol canım çok bir artısı yok sadece ismimim yanında kırmızı ile pro üye yazıyor bide cinsellik konularına yorum yazabiliyorsun o kadar :)
Nasıl yani ???? Üyelik ücreti fln mı????
bir kere ye mahsus 30 tl karşılığında alıyorsun yardım vakıflarına yatırılıyor diye biliyorum

Merhabalar ben yeni üye oldum arzum77 arzum77 size özel mesaj atmak istedim ama kapalı sanırım, göğüs estetiği hakkında önerebileceğiniz doktor ismi var mı? İstanbul da yaşıyorum.

:cool::KK59:
sağ ol canım çok bir artısı yok sadece ismimim yanında kırmızı ile pro üye yazıyor bide cinsellik konularına yorum yazabiliyorsun o kadar :)

bir kere ye mahsus 30 tl karşılığında alıyorsun yardım vakıflarına yatırılıyor diye biliyorum
KıZ cinsellik konuları ne???? :-) Biz de "cins cins" konuşuyoruz işte:KK70:Ay çok merak ettim ne konuşuluyor kız:KK70:

:-)
ay ben bugün çok baktım baya bomba konular var :)
Wallahi bir iki konu okudum da orada, allahım ne numaralar ne tiyolar veriyorlar:-) Wallahi Üstümdeki penye donumdan utandım, penye giymeyin dantelli giyin diyo oradaki ablalarım :KK70:Ben de göbeğime kadar çekmiştim donumu, üstümde de bol pijama, paçasında çamaşır suyu lekesi, diz yapmış :KK70:.. Aaaaa , hemen soyunup dökünmem lazım :KK70:Ben üstüme hafif bişeyler aliiiim bari :KK70:

Back
X