Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canim insallah. Yanima alabilecegim kimsem yok eşim benimle olacakti ama yurt dışına çıktı hatta ben o gelmeden ameliyat olmak istiyorum bakalim yada beklicem gelmesini hayırlısı olsun

Aslinda doktorumun asista
As
Hastanenin gecelik ucreti 500 lira

Bende gizli olmayi düşünüyorum ama cesarette edemiyorum canim senin kas alti mi dualplan mi ? Birde neden kimisinin sıkı sıkı bantlari oluyo kimisinin olmuyor anlamadim bunu
Bende anlamadım bazılarına direk sütyen takmışlar benim 425 biraz büyük olduğu için olabilir kas altı canm
Kızlar benim Dr um, ne ameliyat sütyeni ne bandaj ne de başka birşey giydiriyor. Rahat rahat , efil efil gezdim ben sadece 3. Gün yani direnlerin çıktığı gün, memenin üstüne , yani üstte protezin bittiği yere ,elastik bandaj sarıyor.duşta çıkardım sadece. 1 ay taktım. Çok rahattım. Dr kimseye takmıyormuş. Ayy bi de onun baskısı olsaydı, korkunç olurdu

Valla ben sütyeni çıkarınca düşecekmiş gibi geliyordu sütyenle daha rahat ediyordum

Ne güzel canım bu sütyen beni mahvetti valla memeler zaten taş gibi çok sert bi de onları sütyenle birleştirmek gerekiyormuş çok canım yanıyo valla

Canım senin durumun nasıl oldu? 90 cm. diyordun üstten. Şimdi normal sütyene geçince daha dolgun oldu yazmışsın. Şuan kaç cm. oldular canım üstten?
Ölçmedim canın metreyi bulamıyorumama gercekten o sıkı sutyenden cıkınca sporcu sutyenleyım suan daha böyle rahat bir yayıldı sanki zaten baya yumusadı..birde hanı sutyenlerde azda olsa sunger oluyor ya daha böyle iri duruyor..

Canim bence seninki koltukalti kesisi oldugu için takmadi çünkü meme kivrimindan olsaydi takmak zorundaydi yoksa dikişler açılır ve silikon düşer görmüştüm boyle bi vaka

Kızlar bişey sorcam benim koltuk altı dikişlerim bantlı şuan. Terliyor terlediğinde bişey olmaz dimi mikrop falan kapmaz bantlı oldugu için kuru tutmama da imkan yok

Canim bence seninki koltukalti kesisi oldugu için takmadi çünkü meme kivrimindan olsaydi takmak zorundaydi yoksa dikişler açılır ve silikon düşer görmüştüm boyle bi vaka
Aaaa, doğru Wallahi . Çok mantıklı. Ama , koltukaltı yapılan hastalar da takıyor o sütyenleri. Sanırım, hani tıpta ekol farkı vardır ya, bu da onun gibi birşey. Birinin evet dediğine öbürü hayır diyor. Mesela, dirende de aynı kutuplaşma var. Benim Dr , dirensiz ASLA OLMAZ, diren şart diyor. Ama Hacettepeli bi Prof ile de görüşmüştüm , o da diren çok gereksiz, enfeksiyon ihtimalini artırır diyordu.

Kızlar bişey sorcam benim koltuk altı dikişlerim bantlı şuan. Terliyor terlediğinde bişey olmaz dimi mikrop falan kapmaz bantlı oldugu için kuru tutmama da imkan yok
Canım, bantlar çıktıktan sonra , hergün duş alacaksın. Ve kağıt havlu koy demişti Dr um. Dr yıkanabilirsin der demez, yıkanmaya başla. Ben korkup biraz daha bekliiiiim diyip yıkanmamıştım da Dr kızmıştı bana, deri mikrop üretir demişti.

Ben de direnden çok korkuyorum ve rahatsız edici olduğunu düşünüyorum ama diğer yandan da bu dirende toplanan kan diren olmayınca içeride birikiyo olmalı, illa ki bir problem çıkarır sanırım

Ben de direnden çok korkuyorum ve rahatsız edici olduğunu düşünüyorum ama diğer yandan da bu dirende toplanan kan diren olmayınca içeride birikiyo olmalı, illa ki bir problem çıkarır sanırım
Canım direnden korkma, yağ gibi kayıp gidiyor, anlamıyorsun bile. Bi de sadece kan yok ki onda, serum da var. Yıkıyorlarmış ya orayı da.

Bantlar çıktı canım da tekrar bantladı orayı banyo yaptıktan sonra çıkarıcam galiba bir hafta sonra da dikiş alınacak. Dikişin ıslanmasında bi problem yok yani sonra?

merhaba kızlar 7 yıllık kıdemli bir üye olarak sizlere nacizane tavsiyelerde bulunmak istiyorum

1. asla ve asla ameliyat tarihinizi yazmayın

2. mümkünse cc ölçülerinizi de doğru yazmayın 25 cc aşağı ya da yukarıda yazın

nedenlerini sormayın sadece sizlerin hayrına olacaktır. kişisel bilgilenizi de paylaşmayın yaşadığınız ilçe şehir vs

hoşçakalın

bir yılımı doldurduğumda yeni fotolarımı ekleyeceğim şu an albümlerimi silmiş durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…