- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
- 23
Canım koycam ama üstümde kısa kollu var sadece banyo yaparken birinin yardımıyla çıkartabiliyorum hala kollar çalışmıyor 90 derece kaldıramıyorum yani sadece ellerimle bişeyler yiyebiliyorum. Ne zaman düzelcek bu durum acaba zorlamam mı lazım??Canım resim koysana!!!!
Bişey geldi başına galiba canım?? Aslında haklısınmerhaba kızlar 7 yıllık kıdemli bir üye olarak sizlere nacizane tavsiyelerde bulunmak istiyorum
1. asla ve asla ameliyat tarihinizi yazmayın
2. mümkünse cc ölçülerinizi de doğru yazmayın 25 cc aşağı ya da yukarıda yazın
nedenlerini sormayın sadece sizlerin hayrına olacaktır. kişisel bilgilenizi de paylaşmayın yaşadığınız ilçe şehir vs
hoşçakalın
bir yılımı doldurduğumda yeni fotolarımı ekleyeceğim şu an albümlerimi silmiş durumdayım
zorlama ama yavaş yavaş kollarını hareket ettir minik hareketlerle yukarı kaldırmaya çalış 15 günü bulur tamamen yukarı kaldırmanCanım koycam ama üstümde kısa kollu var sadece banyo yaparken birinin yardımıyla çıkartabiliyorum hala kollar çalışmıyor 90 derece kaldıramıyorum yani sadece ellerimle bişeyler yiyebiliyorum. Ne zaman düzelcek bu durum acaba zorlamam mı lazım??
yok canım benim başıma bir şey gelmedi ne gelebilir ki benden ötürü başkalarının başına bir şey gelmesin yeter kiBişey geldi başına galiba canım?? Aslında haklısın
Canım zorlama sakın. Bak , benim kol hareketlerimde sıkıntı çok yoktu. Dr um saçını toplayabilirsin demişti.2. Haftadan sonra duvarda aşağı yukarı parmak yürütme egzersizi vermişti. Ben iyiyim diye , sol kolu çok Zorlamışım ve uyuşma oldu. Çok korkmuştum . Dr bey , dinlendir kolunu dedi. Çok zorlama dedi. 2 saat kımıldatmamıştım , hemen geçmişti. Aslında çok ince bi çizgi var bu hareket olayında, çok kaldırınca zorlanmış oluyor , az kaldırınca da tutulabiliyor. Sen Dr ne derse onu yap, çok zorlama canım.Canım koycam ama üstümde kısa kollu var sadece banyo yaparken birinin yardımıyla çıkartabiliyorum hala kollar çalışmıyor 90 derece kaldıramıyorum yani sadece ellerimle bişeyler yiyebiliyorum. Ne zaman düzelcek bu durum acaba zorlamam mı lazım??
Canım aslında çok haklısın, açık açık tüm detayları yazıyoruz. Bu forumları Dr lar da takip edebiliyormuş. Yazdıklarımızdan sorumlu oluyoruz Wallahi. Gerçi kimseyi yermiyoruz, göğe de çıkarmıyoruz. Amaaaan eğleniyoruz , kaynatıyoruz işteyok canım benim başıma bir şey gelmedi ne gelebilir ki benden ötürü başkalarının başına bir şey gelmesin yeter kiönemli olan başkalarının başına bir şey gelmemesi bundan sonra daha aktif olacağım forumda
sitede nick kullanarak yazmamızın amacı kalmıyor her bilgiyi paylaşarak dimi
Canım aslında çok haklısın, açık açık tüm detayları yazıyoruz. Bu forumları Dr lar da takip edebiliyormuş. Yazdıklarımızdan sorumlu oluyoruz Wallahi. Gerçi kimseyi yermiyoruz, göğe de çıkarmıyoruz. Amaaaan eğleniyoruz , kaynatıyoruz işte
Canım benim dikişler, eriyen dikiş . Alınmadı yani . O yüzden bilemiyorum canım. @libra72 ye sorsana cnm , o biliyordurBantlar çıktı canım da tekrar bantladı orayı banyo yaptıktan sonra çıkarıcam galiba bir hafta sonra da dikiş alınacak. Dikişin ıslanmasında bi problem yok yani sonra?
Tamam canım tam olarak ne zaman hiç ameliyat olmamış gibi kolunu oynatabildin peki 3.hafta falan mı?Canım zorlama sakın. Bak , benim kol hareketlerimde sıkıntı çok yoktu. Dr um saçını toplayabilirsin demişti.2. Haftadan sonra duvarda aşağı yukarı parmak yürütme egzersizi vermişti. Ben iyiyim diye , sol kolu çok Zorlamışım ve uyuşma oldu. Çok korkmuştum . Dr bey , dinlendir kolunu dedi. Çok zorlama dedi. 2 saat kımıldatmamıştım , hemen geçmişti. Aslında çok ince bi çizgi var bu hareket olayında, çok kaldırınca zorlanmış oluyor , az kaldırınca da tutulabiliyor. Sen Dr ne derse onu yap, çok zorlama canım.
Ay o ne saçma şey bu durumda sitenin asıl amacı birbirimize faydalı olma amacı ortadan kalkıyor. Sonuçta ben burda fotoğrafı gördüğümde onun 325 cc olduğunu zannedip tam istediğim gibi derken 300 çıkacakmerhaba kızlar 7 yıllık kıdemli bir üye olarak sizlere nacizane tavsiyelerde bulunmak istiyorum
1. asla ve asla ameliyat tarihinizi yazmayın
2. mümkünse cc ölçülerinizi de doğru yazmayın 25 cc aşağı ya da yukarıda yazın
nedenlerini sormayın sadece sizlerin hayrına olacaktır. kişisel bilgilenizi de paylaşmayın yaşadığınız ilçe şehir vs
hoşçakalın
bir yılımı doldurduğumda yeni fotolarımı ekleyeceğim şu an albümlerimi silmiş durumdayım
ne biliyorsun ki 325 in gerçekten 325 olduğunu sana kartıını mı gösteriyorlar burada gördüğün fotoğraflara göre mi ameliyat oluyorsun A dr unun yaptığı sonucu görüp B dr una ameliyat olursan sonuclarına katlanırsın A dr unun yaptığı sonucları görüp A dr una gitsen bile senin anotomine göre bazı şeyler asla değişmeyecek kimsenin başına silah dayamıyorum sadece tavsiyede bulundum sence 12 günlük üyenin mi dedikleri daha doğrudur 7 yıllık üyenin mi ?Ay o ne saçma şey bu durumda sitenin asıl amacı birbirimize faydalı olma amacı ortadan kalkıyor. Sonuçta ben burda fotoğrafı gördüğümde onun 325 cc olduğunu zannedip tam istediğim gibi derken 300 çıkacak
min 5000 max 10000 dir bu arasında dr un ününe göre fiyat değişiyoryani ameliyat olan arkadaşlar, biz olmayı düşünenler için ortalama bi fiyat söyleyebilirmisiniz lütfeenbende kasım aralık gibi düşünüyorum ama maddi açıdan biraz zorlıycak gibi
Canım benim sağ kol süper hızlı iyileşti. 3. Haftada 180 derece kalkıyordu. Ama sol daha yeni 180 derece kalkıyor . Yani canım, 4., 5. Haftalarda iyileşmiş oluyor iyiceTamam canım tam olarak ne zaman hiç ameliyat olmamış gibi kolunu oynatabildin peki 3.hafta falan mı?
çok saol canımmin 5000 max 10000 dir bu arasında dr un ününe göre fiyat değişiyor
Canım,Ay o ne saçma şey bu durumda sitenin asıl amacı birbirimize faydalı olma amacı ortadan kalkıyor. Sonuçta ben burda fotoğrafı gördüğümde onun 325 cc olduğunu zannedip tam istediğim gibi derken 300 çıkacak
özeller ile devlet arasında çok bi fiyat farkı yok ben özelde ameliyat oldum hasan fındık Dr um haftaya bir yıl olacak .. devlette de görüştüklerim oldu bazı hastanelerde denek gibi kullanılıyorsunuz bütün Asistanlığı toplayıp ameliyat yapıyorlar normalde tecrübeli bi Dr un bir saatte bi buçuk saatte biterebileceği bin ameliyat ama bu tecrübesiz ellerde 5 saate kadar uzayabiliyorçok saol canımpekii araştırma hastanesinde mi yoksa özeldemi olsa sen nerde yaptırdın kuzum
325in gerçekten 325 olduğunu insanlara güvenerek biliyorum. Yalan söylenmesi benim problemim değil. Senin bu söylediğin forum mantığına aykırı. Ameliyat gününü vs. söylemezsin anlarım gizlilik için amenna. Ama insanları başkalarını yanıltmaya yönlendirmen hiç doğru değil. Belli ki 7 yıllık üyenin söylediği yanlış olabiliyor ve 12 günlük üye onu doğruya yönlendirebiliyor. Hiyerarşi kurmaya çalışman ayrı bir saçmalık.ne biliyorsun ki 325 in gerçekten 325 olduğunu sana kartıını mı gösteriyorlar burada gördüğün fotoğraflara göre mi ameliyat oluyorsun A dr unun yaptığı sonucu görüp B dr una ameliyat olursan sonuclarına katlanırsın A dr unun yaptığı sonucları görüp A dr una gitsen bile senin anotomine göre bazı şeyler asla değişmeyecek kimsenin başına silah dayamıyorum sadece tavsiyede bulundum sence 12 günlük üyenin mi dedikleri daha doğrudur 7 yıllık üyenin mi ?
bu kadar çok sonuç görerek karar verecekseniz birçok dr kendi hastalarının fotoğrafını gösteriyor onları tercih edin ne kadar gerçekci olursa artık
Canım anlıyorum buna hak veriyorum zaten. Her detayı vermek yanlış ama cc konusunda yanlış bilgi vermek de insanları yanıltmaktır. Ben foruma geliyosam tabi ki bilgilenmeye geliyorum. Yoksa herkes önüne gelen doktora gider ne olacak diye. Ya fotoğraf koyulmamalı ya da yanlış bilgilendirme yapılmamalı. Üstelik bir de üstünlük kurmaya çalışıyor sanki 7 yıllık üye olması bana karşı her söylediğini doğru yaparmış gibi.Canım,FAZLANAZLI , burada gerçekten araştıran veya ameliyat sonrası sürecini paylaşanları korumaya yönelik birşey yapıyor aslında. Her detayı veriyoruz. Saat kaçta ameliyat olacağımızı hastanenin adına kadar veriyoruz . Kötü niyetli birileri olabilir. Bu forumu Dr ların çoğu takip ediyor. Niye kim olduğumu bilsin ki!!!! Ben burda kaynatmayı çok seviyorum
dilediğini yapmakta özgürsün325in gerçekten 325 olduğunu insanlara güvenerek biliyorum. Yalan söylenmesi benim problemim değil. Senin bu söylediğin forum mantığına aykırı. Ameliyat gününü vs. söylemezsin anlarım gizlilik için amenna. Ama insanları başkalarını yanıltmaya yönlendirmen hiç doğru değil. Belli ki 7 yıllık üyenin söylediği yanlış olabiliyor ve 12 günlük üye onu doğruya yönlendirebiliyor. Hiyerarşi kurmaya çalışman ayrı bir saçmalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?