• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Etti canım şükür geldi gecti allah kımseye yasatmasın cok zor cok ...sen nasılsın ıyısın senın 34.gun baya yumusadılar mı benım baya yumussadı..hatta dr da dedı yumusamıs baya dedı adana sıcagındaaa heralde..
Canım yanlar bayağı yumuşadı ama birleşmeleri mümkün değil. 2 tepe gibiler. Aradan da bi ırmak geçiyor :KK70: zaten ayrıktı memelerim ;)

İlk gün mutlaka birine ihtiyaç oluyor 3.günden sonra yanında biri olursa rahat edersin ama ilk iki gün mutlaka biri olmalı kendi başına kalkamıyosun çünkü
Bende gizli olmayı düşünüyordum iyi ki öyle olmamış. Bugün 5.günüm hala arkadan biri ittirmeyince kalkamıyorum. Evde kimse yoktu dışarı çıktılar baya sıkıştım tuvalete bile gidemedim. Sanırım kişiden kişiye değişiyor

Birde şunun etkisi olabilir ameliyattan sonra sütyen takılanlar daha rahat ediyo benim komple bantlarla sarılı memelerim aşırı sıkıyo bugün çıkacak bantlar belki rahatlarım

Birde şunun etkisi olabilir ameliyattan sonra sütyen takılanlar daha rahat ediyo benim komple bantlarla sarılı memelerim aşırı sıkıyo bugün çıkacak bantlar belki rahatlarım
Bende gizli olmayi düşünüyorum ama cesarette edemiyorum canim senin kas alti mi dualplan mi ? Birde neden kimisinin sıkı sıkı bantlari oluyo kimisinin olmuyor anlamadim bunu

Bende gizli olmayi düşünüyorum ama cesarette edemiyorum canim senin kas alti mi dualplan mi ? Birde neden kimisinin sıkı sıkı bantlari oluyo kimisinin olmuyor anlamadim bunu
Bende anlamadım bazılarına direk sütyen takmışlar benim 425 biraz büyük olduğu için olabilir kas altı canm

İlk gün mutlaka birine ihtiyaç oluyor 3.günden sonra yanında biri olursa rahat edersin ama ilk iki gün mutlaka biri olmalı kendi başına kalkamıyosun çünkü
Cvp icin tsk ederim.
Güle güle kullan cicislerini canim darisi bize insallah.
Ben her seyi ayarladim geri donusum yok :( sali gunu ucuyorum carsamba gunu ameliyat olacagm. Persembe ve cuma gunu otel de yanlzim cumartesi de kontrolden sonra donuyorum. Umarim cok zor durumda kalmam. Dual plan olacakmis kas alti kadar zor olmaz tesellisindeyim :(

Bende anlamadım bazılarına direk sütyen takmışlar benim 425 biraz büyük olduğu için olabilir kas altı canm
Canım,bazı doktorlar ameliyat sütyeni kullanmıyor. Bu sütyen çok Pahalı aslında,araştırma yaparken kimi doktor bu sütyeni hastasına aldırtıyor kimide kendi kullanıyor yani ameliyat ücretinin içinde oluyor. Bazı doktorlar bandajlamayı seçiyor. Sonra hastasına sporcu sütyeni aldırtıp bandajları açıp sporcuyu takıyor . Benim 400 Cc idi,Hasan bey her hastasına ameliyat sütyeni takar. Cc boyutundan değil,diğer faktörlerden dolayı yaşanıyor bu olay.

Aslında yönteme bağlı Ağrı olmuyor. Kişisel bir durum Ağrı olayı. Ben kas zarı altı oldum ama Ağrı zorluk yaşadım. Kas altı yöntemi ile ameliyat olup ağrısız atlatan birçok kişide var.. Yatıp kalkarken zorluk oluyor. Tel başına kalkmak biraz zor. Hastanede otomatik yataklarda Sırtı yükseltip tel başına kalabiliyorsun ama evde tek başına kalkmak zor oluyor. Bir kişinin bir elinden tutup diğer eli ile sırtından güç vermesi gerek. Bir hafta yanında biri olsa iyi olur kanımca.
Umarım en kolay şekilde atlatırsın sende ;)

Canım,bazı doktorlar ameliyat sütyeni kullanmıyor. Bu sütyen çok Pahalı aslında,araştırma yaparken kimi doktor bu sütyeni hastasına aldırtıyor kimide kendi kullanıyor yani ameliyat ücretinin içinde oluyor. Bazı doktorlar bandajlamayı seçiyor. Sonra hastasına sporcu sütyeni aldırtıp bandajları açıp sporcuyu takıyor . Benim 400 Cc idi,Hasan bey her hastasına ameliyat sütyeni takar. Cc boyutundan değil,diğer faktörlerden dolayı yaşanıyor bu olay.
Sargılarım çıktı az önce sporcu sütyeni takıkdı bu sargıdan daha beter sıkıyo çok canım yanıyo gerçekten. Dikişlerimi tekrar bantladı tam olarak ne kadar bantlı kalması lazım?

Bir de sporcu sütyeniyle ortasını birleştirdi sıkıp protez kaymaz mı böyle ya?

Cvp icin tsk ederim.

Ben her seyi ayarladim geri donusum yok :KK43: sali gunu ucuyorum carsamba gunu ameliyat olacagm. Persembe ve cuma gunu otel de yanlzim cumartesi de kontrolden sonra donuyorum. Umarim cok zor durumda kalmam. Dual plan olacakmis kas alti kadar zor olmaz tesellisindeyim :KK43:
Ilk geceni hastanede geçir muhakkak .. Hatta doktorunla konuşsan ikinci günde hastanede olsa süper olur ;) Ağrı kesiciler,hastane yatağı ve hemşireler sana büyük fayda olur ;) olmazsada kendini iyi hissetmezsen otelde doktoru arayıp rica edersin .

Sargılarım çıktı az önce sporcu sütyeni takıkdı bu sargıdan daha beter sıkıyo çok canım yanıyo gerçekten. Dikişlerimi tekrar bantladı tam olarak ne kadar bantlı kalması lazım?
Dikişlerin alındıktan sonra bant çıkar büyük ihtimal. O bant fazla rahatsız etmez. Sütyenin biraz sıkması Lazım canım,protezler cebe henüz oturmadı,lıkır lıkır oynuyordur şimdi :) ödeminde fazla olmaması için soluk sütyen iyidir,sok dişini biraz rahatlayacaksın ;)

Dikişlerin alındıktan sonra bant çıkar büyük ihtimal. O bant fazla rahatsız etmez. Sütyenin biraz sıkması Lazım canım,protezler cebe henüz oturmadı,lıkır lıkır oynuyordur şimdi :) ödeminde fazla olmaması için soluk sütyen iyidir,sok dişini biraz rahatlayacaksın :KK66:
Dikişleri haftaya alacak yani ameliyat olduktan iki hafta sonra. Bana biraz fazla gibi geldi bu kadar kalması?

Dikişleri haftaya alacak yani ameliyat olduktan iki hafta sonra. Bana biraz fazla gibi geldi bu kadar kalması?
Çok gerginse eğer fazla kalmasını istemiştir. Erken alsa Dikiş yerimde açılma,gerilme olacaktır. Normalden fazla kalması iyi değil zaten,bırakmaz uzun süre. Senin durumuna göre değerlendiriyor canım,herkesin Süreci farklı.. Izin genişlemesin,bırak kalsım daha iyi ;) ince bir iz olur..

Ben her seyi ayarladim geri donusum yok :KK43: sali gunu ucuyorum carsamba gunu ameliyat olacagm. Persembe ve cuma gunu otel de yanlzim cumartesi de kontrolden sonra donuyorum. Umarim cok zor durumda kalmam. Dual plan olacakmis kas alti kadar zor olmaz tesellisindeyim :KK43:

Allah yardimcin olsun. Eger ağrı eşiğin düşükse korkma kolay atlatirsin.benim cok yüksek o yuzden sanirim benimki cok zorlu gececek :( eger paran varsa bence otel yerine hastaneye öde :(

Back
X