Tülü elleme bahanesiyle göğsü yoklamışerken almaya başlamışsın bende senin gibi hemen almıştım pentinin bazı modellerde c bazılarında b daha güzel duruyor hatta geçen bi model aldım albümümde de var üstü böyle tül gibi görevliyi çağırdım bu tüm üsttemi durmalı diye kız eliyle ağzını kapadı aman allahım ne kadar güzel olmuş diye sonra arkamı dönmemi istedi kopçayı ortaya aldı sonra tülü elliyorum diye mememe bastırdı inanılmaz güzel durmuş falan dedi tşk ettim üstümü değiştirdim kasaya gittim kız yine geldi diğer görevliye anlatıyor hanfendinin göğüsleri inanılmaz güzel cuk oturdu ben çok meme gördüm böyle güzel diri meme görmedim bende balenli ya ondandır diri duruyor yok yok haksızlık etmeyin çok güzel göğüsleriniz bende ne diyeceğimi şaşırdım spor yapıyorum ben falan dedim ama çok hoşuma gitti açıkcası. ..
h&m dende alıyorum ama Pentinin kalıbı tam oturuyor önceden destekli push up a cuplar bile büyük geliyordu insanda bi açlık oluşuyor haklısın yumusamaya başlamıştır ama emin ol 6. aya kadar devamlı yumaşayacak hatta güneşlenince iyice yumuşuyor vıcık vıcık oluyor senin ki de baya büyük olmuş ince yapılı insan olunca memeler daha bi ön plana çıkıyor
Kadıncağız memenin güzelliğini görünce demekki gerçek olabileceğine inanamamış tülü elleme bahanesiyle dokunuvermişerken almaya başlamışsın bende senin gibi hemen almıştım pentinin bazı modellerde c bazılarında b daha güzel duruyor hatta geçen bi model aldım albümümde de var üstü böyle tül gibi görevliyi çağırdım bu tüm üsttemi durmalı diye kız eliyle ağzını kapadı aman allahım ne kadar güzel olmuş diye sonra arkamı dönmemi istedi kopçayı ortaya aldı sonra tülü elliyorum diye mememe bastırdı inanılmaz güzel durmuş falan dedi tşk ettim üstümü değiştirdim kasaya gittim kız yine geldi diğer görevliye anlatıyor hanfendinin göğüsleri inanılmaz güzel cuk oturdu ben çok meme gördüm böyle güzel diri meme görmedim bende balenli ya ondandır diri duruyor yok yok haksızlık etmeyin çok güzel göğüsleriniz bende ne diyeceğimi şaşırdım spor yapıyorum ben falan dedim ama çok hoşuma gitti açıkcası. ..
h&m dende alıyorum ama Pentinin kalıbı tam oturuyor önceden destekli push up a cuplar bile büyük geliyordu insanda bi açlık oluşuyor haklısın yumusamaya başlamıştır ama emin ol 6. aya kadar devamlı yumaşayacak hatta güneşlenince iyice yumuşuyor vıcık vıcık oluyor senin ki de baya büyük olmuş ince yapılı insan olunca memeler daha bi ön plana çıkıyor
evet aynen öyle oldu ilk ameliyat olduğum dönemde la senza ya gitmiştim tabi o zamanlar taş gibi ve füze gibi görevli silikon mu diye sormuştu bende evet çok mu belli oluyor diye sormuştum oda biz çok meme gördüğümüz için anlıyoruz demişti dedim ama daha çok yeni 15 gün oldu aa yeni olmasına rağmen çok iyi demişti Dr umu falan sordu bende istiyorum falan filan :):) aman anlayıp soran olursa inkar etmem ama durduk yere de benim memelerim silikon diye de söylemem :)Tülü elleme bahanesiyle göğsü yoklamış
Kadıncağız memenin güzelliğini görünce demekki gerçek olabileceğine inanamamış tülü elleme bahanesiyle dokunuvermiş
Canım senin deneyimlerini zevkle okuyorum, çünkü memelerimiz aynıydı. Sen şimdi anlatıyorsun ya , şöyle güzel böyle güZel, satıcı kız çok beğendi ... Fln diyeçok teşekkür ederim canım eski halimle kıyaslayınca bir mucize diyorum bende boyutundan çok memnunum Dr uma destekli sütyenim kadar olsa bana yeter demiştim Yooo bundan bir tık büyük olmalı demişti :) ay aynen öyle onun bi tık büyüğü ve artk sütyensiz geziyorum
boyut değişeceğini sanmam sadece yumuşayacak doğallaşacak sen onları bol bol elle böyle sıkmaya çalış içerideki silikonu tutmaya çalış iki dk ellesen hemen göreceksin yumuşamayı
Ayyyy geri gelip bi daha okudumevet aynen öyle oldu ilk ameliyat olduğum dönemde la senza ya gitmiştim tabi o zamanlar taş gibi ve füze gibi görevli silikon mu diye sormuştu bende evet çok mu belli oluyor diye sormuştum oda biz çok meme gördüğümüz için anlıyoruz demişti dedim ama daha çok yeni 15 gün oldu aa yeni olmasına rağmen çok iyi demişti Dr umu falan sordu bende istiyorum falan filan :):) aman anlayıp soran olursa inkar etmem ama durduk yere de benim memelerim silikon diye de söylemem :)
ben seni arıyordum sana diye soocute msj atmış m özelden ondan sonra ortalık karıştı tabi şimdi toparladik.eger numarasini yazarsan bir gorisim fiyat fln bilgilendirmeside yaparsan memnun olurum tesekkr ederimCanım neden cocugunu bırakıp gıdıyorsun....?hiç gerek yok ..bak ben burun amelıyatı 4 kere oldum estetiğin sonuna kadar çirkefliğini yaşadım.bu sefer yoğurdu üfleyerek yedim araştırdım.adanada cukurovada prof erol kesıktaş..tabıkı özelden gıttım.esıyle beraber çalışıyor.inanki benim eşim bana neler yaptı amelıyat gunu bile ..ama dr okadar guzel davrandı ve durumu ıdare ettı o insanlığı ayrı.ve suan 22 gun oldu eşim bile bukadar değil diyor inan doğal ve hatasız harıka memelere kavustum.allah herkese bu mutlulugu yaşatsın.bence ailenın yanında ol ve gel bi görüş derim erol beyle.eşide cok iyi.benım memenın bırı buyuk bırı kucuktu sağ taraf sarkıktı.suan ıkısideesıt ve en az izle çıkardı beni.insallah bjrılerıne yardımcı olurum canım
zaten 15günlükken anlamış kadın yoksa anlamazdı bile.bide insanlarda şöyle bir algı var hani göğsü büyükse acaba silikon mu diyolar hemen yada burnu çok güzelse aaa burnunu yaptırmıştır bu kesin diyolar.ya nekadar güzel böyle göğsünüze iltifat alması insanı mutlu ediyo.ben bazen akraba ziyaretlerine falan giderken 1tane sütyen takıp gidiyorum bana diyolarki nekadar zayıflamışsın sen felan içimde diyorum ki bide 2 kat sütyenim olsaydıda görseydiniz benim için bence bu ameliyat şart hatta farz banaevet aynen öyle oldu ilk ameliyat olduğum dönemde la senza ya gitmiştim tabi o zamanlar taş gibi ve füze gibi görevli silikon mu diye sormuştu bende evet çok mu belli oluyor diye sormuştum oda biz çok meme gördüğümüz için anlıyoruz demişti dedim ama daha çok yeni 15 gün oldu aa yeni olmasına rağmen çok iyi demişti Dr umu falan sordu bende istiyorum falan filan :):) aman anlayıp soran olursa inkar etmem ama durduk yere de benim memelerim silikon diye de söylemem :)
ay evet canım çok benziyor bizimkiler bu yaz plajda o kadar rahatım ki anlatamam iyi ki meme ameliyatı olmuşum diyorum ama bacak için aynı şeyi söyleyemiycemCanım senin deneyimlerini zevkle okuyorum, çünkü memelerimiz aynıydı. Sen şimdi anlatıyorsun ya , şöyle güzel böyle güZel, satıcı kız çok beğendi ... Fln diyesanki ben yaşıyorum o anları ben de yaşayacağım inşallah. Çok zor tıkır tıkır olmak, herkesin memesine bakmak .... Ama bakmıyorum artık, bakmayacağım da... Çünkü benim de var artık, Allah hepimize Sağlıkla atlatmayı nasip etsin
zaten 15günlükken anlamış kadın yoksa anlamazdı bile.bide insanlarda şöyle bir algı var hani göğsü büyükse acaba silikon mu diyolar hemen yada burnu çok güzelse aaa burnunu yaptırmıştır bu kesin diyolar.ya nekadar güzel böyle göğsünüze iltifat alması insanı mutlu ediyo.ben bazen akraba ziyaretlerine falan giderken 1tane sütyen takıp gidiyorum bana diyolarki nekadar zayıflamışsın sen felan içimde diyorum ki bide 2 kat sütyenim olsaydıda görseydiniz benim için bence bu ameliyat şart hatta farz banabenim liseden beri hep aklımın bi köşesinde bu ameliyatı olmak vardı önceden doğal olarak büyütebilirmiyim acaba diyordum işte kendi yağından falan büyütülebilir diye onu araştırdım,aquafilling midir nedir öyle birşey duyup araştırdım ama hepsi faso fiso
Ben zaten çok çok büyük bi meme istemiyorum benim hayalimdeki "vücudumda yapay bir görüntü oluşturmayacak en büyük hacimli silikon"insanın kendi yağı da olsa memeye benim Dr um uygun bulmadığını söyledi geçen hafta konuştuk bu konuyu başka yerde yağ sorun olmuyor ancak meme de erirken kistik kalsifikasyon oluşumuna sebep oluyor ben elzem olmadıkça yapmayı uygun bulmuyorum demişti en doğru yol silikon canım inşallah sende bir an önce olursun benim ki zaten şu an çok büyük değil büyük sevmiyorum minyon olduğum için dikkat çekmesini de istemem açıkcası ama herkesin tercihi zevki farklı
Canım 6000 yaptırdım google yaz cıkıyor numarası bende kayıtlı değil bir gören olur dıye.:)ben seni arıyordum sana diye soocute msj atmış m özelden ondan sonra ortalık karıştı tabi şimdi toparladik.eger numarasini yazarsan bir gorisim fiyat fln bilgilendirmeside yaparsan memnun olurum tesekkr ederim
canım acaba ayrık olan gögüslere o ayrıklıgı kapatmak için kendi yağımızla dolgu yapılmaz mı ? sekil itibarı ile pek güzel olmaz gerci ya.keşke bu konuda bişey yapılsa.insanın kendi yağı da olsa memeye benim Dr um uygun bulmadığını söyledi geçen hafta konuştuk bu konuyu başka yerde yağ sorun olmuyor ancak meme de erirken kistik kalsifikasyon oluşumuna sebep oluyor ben elzem olmadıkça yapmayı uygun bulmuyorum demişti en doğru yol silikon canım inşallah sende bir an önce olursun benim ki zaten şu an çok büyük değil büyük sevmiyorum minyon olduğum için dikkat çekmesini de istemem açıkcası ama herkesin tercihi zevki farklı
İst da yok galiba yeri ben ist'dayım...ben burasıyla görüştüm kampanya yapıyorlar bi görüş derim ocak ayında yaptırıcam
Cok Tesekkr ederim :) dogrudur ben uzun süredir takip edemiyorum forumu biraz zaman gerekiyor alismam için kesin ameliyat olmaya karar verdim insallh olunca bende başka arkadaşları bilgilendirmek için burda olcm görüşmek üzere arzumCanım,inan forumda neler neler yaşanıyor. Biz eski ve aktif üyeler bunun çok farkında ve bı yüzdende biraz daha dikkatli olmaya çalışıyoruz.Özellikle yeni üyelere karşı yada fotosu olmayan çok yorum yapmayan üyelere karşı.
Bizler yardımcı olmak için buradayız. Bakın ben size yorum yazdım ama birşey yazmadınız!
Kafanıza takılan konularda cevap verip yardımcı olmaya çalışırız
Ben hala başkalarınınkilere de bakıyorumCanım senin deneyimlerini zevkle okuyorum, çünkü memelerimiz aynıydı. Sen şimdi anlatıyorsun ya , şöyle güzel böyle güZel, satıcı kız çok beğendi ... Fln diyesanki ben yaşıyorum o anları ben de yaşayacağım inşallah. Çok zor tıkır tıkır olmak, herkesin memesine bakmak .... Ama bakmıyorum artık, bakmayacağım da... Çünkü benim de var artık, Allah hepimize Sağlıkla atlatmayı nasip etsin
Hahaaha bende hala başkalarıına bakıyorum hatta şuan tatildeyim gözler fıldır fıldır bakınıyorumBen hala başkalarınınkilere de bakıyorumalışkanlık olmuş herhalde
malesef bu yapısal bir şey meme uçları mümkün olduğu kadar ortada kalması güzel mesela benim yapı olarak uçlarım yanda daha ortaya alınsa silikon bu sefer Uçlar iyice yana bakacak o yüzden var olan cebi korumaya çalışıyo Dr lar yapı bozulmasın diyecanım acaba ayrık olan gögüslere o ayrıklıgı kapatmak için kendi yağımızla dolgu yapılmaz mı ? sekil itibarı ile pek güzel olmaz gerci ya.keşke bu konuda bişey yapılsa.
Canım Dr, özellikle yüzme sporunu önerdiHahaaha bende hala başkalarıına bakıyorum hatta şuan tatildeyim gözler fıldır fıldır bakınıyorum
Ablam 2. Amelyattan sonra memelerimi daha yeni gördü piskolojisi bozuldu
Bu arada ben kulaç atarak yüzemiyorum tuhaf hissediyorum sanki silikon hareket mi ediyor tam anlayamadm sizde de aynı şey oldu mu hiç yoksa benim daha 3 aylık diye mi acaba
Ben çok rahat yüzüyorum canım.tamamen normal hissediyorum.seninkiler daha yeni olduğu için olabilir.Hahaaha bende hala başkalarıına bakıyorum hatta şuan tatildeyim gözler fıldır fıldır bakınıyorum
Bu arada ben kulaç atarak yüzemiyorum tuhaf hissediyorum sanki silikon hareket mi ediyor tam anlayamadm sizde de aynı şey oldu mu hiç yoksa benim daha 3 aylık diye mi acaba
Ben biraz korkak oldugum için fazla hareket etmeden bekliyorum sudaBen çok rahat yüzüyorum canım.tamamen normal hissediyorum.seninkiler daha yeni olduğu için olabilir.
seninki yeni olduğu için olabilir ilk zamanlar ben halı silerken falan oynuyordu bi garip hissediyordumHahaaha bende hala başkalarıına bakıyorum hatta şuan tatildeyim gözler fıldır fıldır bakınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?