- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
yeni üyelerin hiçbirine güvenmiyorum güvenmem de bu yüzden kimse kusura bakmasın ya da bakmak isteyen baksınsiz gerçekten çok haklısınız özelden yazışmalarımızdan dolayı ne yapıcağımı bilemedim şimdi gerçi profilini incelemiştim çok ta yeni üyeliği ama şimdi burada yazarken iki kere düşünülmesi gerekiliyor demekki soocute
canım boşver o hepimizden iyi biliyor süreci bu kadar basitleşebilmeleri de ayrıca ironik insan küçümsediği yerde durur mu
Arzummmmm dün ameliyat oldum.şimdi evdeyim. Düne göre ağrım az. Ama kollarımı kullanamıyorum 300cc damla kas altı taktı doktorum ne zaman normale dönerimMerhaba,bende 2011 yılında Hasan beye ameliyat oldum. Herşey meme ameliyatı ile başladı zatenSonra devamı geldi
Iki çocuktan dolayı gögüslerim bozulmuştu ve rahatsızlık duruyordum. Ohhh ameliyat oldum kurtuldum
Ilk başta biraz sıkıntılar oluyor tabi ameliyat sonuçtaZamanla geçiyor bitiyor
pardon ben anlamadım ne demek istediğini evet yeni üyeyim bugün hasan findik la ilgili bilgi almak için üye oldum yorumları okurken Adanalılar a duyurulur diye bi Dr tavsiyesi gördüm yeni olduğum için yanlış kişiye özelden msj yazmışım oda sen tekrar kusura bakma ben sana durumumu anlatım turkmenistanda yaşıyorum fakat adanali yim ailem evim orada adanada hasan findik gibi övgüler şayan bi r Dr a rastlamadım yorumlarda.5 aralik gibi turkmenistandan adanaya gidecem 3 yaşındaki kızımı 3 günlüğüne aileme bırakacam ve tekrar istanbula gidip tek başıma ameliyat olcam hasan findik a ayrıca sadece kendisinden genel bilgi aldım henüz randevu almadım fiyat vs öğrendim. Bunu detaylı yazdm zorlu bi süreç olcak benim için bunu anlamını istedim.bahsettigim adana da Dr msn gelince gerçekten hasan findik kadar iyi bi Dr sa ki bunu yorumlara göre yazıyorum bu süreci adanada ailemin yanında atlatmak daha kolay okur diye dusundum bikere olcak bu ameliyat emin ellere teslim etmek istiyorum kendimi araştırma sürecinde olmam normal değilmi. Ben entrika nedir bilmem tamamen gerçeklerle yaşarım yanlış anlasilmaya sebep verdiyse m şimdiden Özür dilerimbana özelden adanalılar la ilgili yazmıştın adanada hangi dr a oldun diye burdaadanalisan fındık diyorsun önce ne yapmaya çalıştığını anlat istersen bu 1
neye göre ameliyat kesin olacaksın gün bile almışsın ancak korkuların var bu mümkün mü hasan bey e mail üzerinden görüşşüp kararlaştırdıysanız sizi böyle bilgisi ekmiş bırakma ihtimali yok bu 2
böyle oyunlara dalaverelere hiç gerek yok bu 3
Canım,dur daha dün bir bugün ikiArzummmmm dün ameliyat oldum.şimdi evdeyim. Düne göre ağrım az. Ama kollarımı kullanamıyorum 300cc damla kas altı taktı doktorum ne zaman normale dönerim((((
doktor araştırması yapmak herkes için sancılı bir sürectir anlıyorum ama bunun için bizzat görüşmenizi tavsiye ederimPardon ben anlamadım ne dem
pardon ben anlamadım ne demek istediğini evet yeni üyeyim bugün hasan findik la ilgili bilgi almak için üye oldum yorumları okurken Adanalılar a duyurulur diye bi Dr tavsiyesi gördüm yeni olduğum için yanlış kişiye özelden msj yazmışım oda sen tekrar kusura bakma ben sana durumumu anlatım turkmenistanda yaşıyorum fakat adanali yim ailem evim orada adanada hasan findik gibi övgüler şayan bi r Dr a rastlamadım yorumlarda.5 aralik gibi turkmenistandan adanaya gidecem 3 yaşındaki kızımı 3 günlüğüne aileme bırakacam ve tekrar istanbula gidip tek başıma ameliyat olcam hasan findik a ayrıca sadece kendisinden genel bilgi aldım henüz randevu almadım fiyat vs öğrendim. Bunu detaylı yazdm zorlu bi süreç olcak benim için bunu anlamını istedim.bahsettigim adana da Dr msn gelince gerçekten hasan findik kadar iyi bi Dr sa ki bunu yorumlara göre yazıyorum bu süreci adanada ailemin yanında atlatmak daha kolay okur diye dusundum bikere olcak bu ameliyat emin ellere teslim etmek istiyorum kendimi araştırma sürecinde olmam normal değilmi. Ben entrika nedir bilmem tamamen gerçeklerle yaşarım yanlış anlasilmaya sebep verdiyse m şimdiden Özür dilerim
daha dün bir bugün iki çok normal 4 günden sonra daha iyi olacaksın 15 günden sonra çok daha iyi kas zarı altı olması çok iyi olmuş dokunuz var mıydı? yoksa damla olduğu için mi kas zarı altı takıldı bilgin var mı?Arzummmmm dün ameliyat oldum.şimdi evdeyim. Düne göre ağrım az. Ama kollarımı kullanamıyorum 300cc damla kas altı taktı doktorum ne zaman normale dönerim((((
gülmek iyi gelir kasları çalıştırır bol bol gül tamam mı atasözleri de var gülmekle ilgili aaa birden unuttum tüh neyse zamanla aktifleşirsin sende göreceğizÇok güldüm yazılanları tek tek okudum şimdi. kadınlar kulübü yeni üye alımını durdursun ozamn herkes benim gibi yeni üyeliği yaşadı zamanında ayrıca ben 4 yıl önce üye oldum 1 yıldır yurt dışında yim bu süreçte giremedim burya Şifremi vs unuttm yeniden bugün açmak durumunda kaldım ben öcü değilim arkadaşlar hoş buldum ayrica:)) biri bişey yazıyo diğeri arkasından koşuyor garip ben bilgi almak istedim hepsi bu 10 aralıkda ameliyat olcam derken bu sadece benim kararım zaten randevu almam bu tarihten sadece 15 gün önce bunu ameliyat olanlar benden de iyi biliyor dur iyi aksamlar
yumuşar tabi daha dur benim bi yıl olacak daha yeni yeni tamamen yumuşamaya başladı ama 2 aydan sonra yumuşama süreci başlıyorFüze gibi duruyorlar :) yumuşar di mi :))))))
Bence yuvarlak ... Ama cc yi bilemem[album=medium]38050[/album][album=medium]38050[/album]hatta yeni bir foto ekledim tam da onun tıpa tıp aynısını istiyorum
ay niye küçük olsun ya bozma moralini şimdiden küçülme olmaz zamanla yumuşayıp doğallaşacak300 cc çok mu küçülür( yazılanları okudum moralim bozuldu
zaten eski dokusu olup olmamasına göre değişir kendi fikrim a Cup bi dokusu vardı 375 cc ile dolu dolu bi c cup görüyorumBence yuvarlak ... Ama cc yi bilemem
Canım neden cocugunu bırakıp gıdıyorsun....?hiç gerek yok ..bak ben burun amelıyatı 4 kere oldum estetiğin sonuna kadar çirkefliğini yaşadım.bu sefer yoğurdu üfleyerek yedim araştırdım.adanada cukurovada prof erol kesıktaş..tabıkı özelden gıttım.esıyle beraber çalışıyor.inanki benim eşim bana neler yaptı amelıyat gunu bile ..ama dr okadar guzel davrandı ve durumu ıdare ettı o insanlığı ayrı.ve suan 22 gun oldu eşim bile bukadar değil diyor inan doğal ve hatasız harıka memelere kavustum.allah herkese bu mutlulugu yaşatsın.bence ailenın yanında ol ve gel bi görüş derim erol beyle.eşide cok iyi.benım memenın bırı buyuk bırı kucuktu sağ taraf sarkıktı.suan ıkısideesıt ve en az izle çıkardı beni.insallah bjrılerıne yardımcı olurum canımPardon ben anlamadım ne dem
pardon ben anlamadım ne demek istediğini evet yeni üyeyim bugün hasan findik la ilgili bilgi almak için üye oldum yorumları okurken Adanalılar a duyurulur diye bi Dr tavsiyesi gördüm yeni olduğum için yanlış kişiye özelden msj yazmışım oda sen tekrar kusura bakma ben sana durumumu anlatım turkmenistanda yaşıyorum fakat adanali yim ailem evim orada adanada hasan findik gibi övgüler şayan bi r Dr a rastlamadım yorumlarda.5 aralik gibi turkmenistandan adanaya gidecem 3 yaşındaki kızımı 3 günlüğüne aileme bırakacam ve tekrar istanbula gidip tek başıma ameliyat olcam hasan findik a ayrıca sadece kendisinden genel bilgi aldım henüz randevu almadım fiyat vs öğrendim. Bunu detaylı yazdm zorlu bi süreç olcak benim için bunu anlamını istedim.bahsettigim adana da Dr msn gelince gerçekten hasan findik kadar iyi bi Dr sa ki bunu yorumlara göre yazıyorum bu süreci adanada ailemin yanında atlatmak daha kolay okur diye dusundum bikere olcak bu ameliyat emin ellere teslim etmek istiyorum kendimi araştırma sürecinde olmam normal değilmi. Ben entrika nedir bilmem tamamen gerçeklerle yaşarım yanlış anlasilmaya sebep verdiyse m şimdiden Özür dilerim
Demeyin böyle ya bende korkuyorum suankı boyut super küçülmesin 300cc..ama de um cok az bir küçülme olur korkma artık dedi..tecrubelıler ne dıyosunuz 22 gun oldu daha fazla küçülür müay niye küçük olsun ya bozma moralini şimdiden küçülme olmaz zamanla yumuşayıp doğallaşacak
Ama o füze üçgen görüntü gitti baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?