Tülü elleme bahanesiyle göğsü yoklamışerken almaya başlamışsın bende senin gibi hemen almıştım pentinin bazı modellerde c bazılarında b daha güzel duruyor hatta geçen bi model aldım albümümde de var üstü böyle tül gibi görevliyi çağırdım bu tüm üsttemi durmalı diye kız eliyle ağzını kapadı aman allahım ne kadar güzel olmuş diye sonra arkamı dönmemi istedi kopçayı ortaya aldı sonra tülü elliyorum diye mememe bastırdı inanılmaz güzel durmuş falan dedi tşk ettim üstümü değiştirdim kasaya gittim kız yine geldi diğer görevliye anlatıyor hanfendinin göğüsleri inanılmaz güzel cuk oturdu ben çok meme gördüm böyle güzel diri meme görmedim bende balenli ya ondandır diri duruyor yok yok haksızlık etmeyin çok güzel göğüsleriniz bende ne diyeceğimi şaşırdım spor yapıyorum ben falan dedim ama çok hoşuma gitti açıkcası. ..
h&m dende alıyorum ama Pentinin kalıbı tam oturuyor önceden destekli push up a cuplar bile büyük geliyordu insanda bi açlık oluşuyor haklısın yumusamaya başlamıştır ama emin ol 6. aya kadar devamlı yumaşayacak hatta güneşlenince iyice yumuşuyor vıcık vıcık oluyor senin ki de baya büyük olmuş ince yapılı insan olunca memeler daha bi ön plana çıkıyor
Kadıncağız memenin güzelliğini görünce demekki gerçek olabileceğine inanamamış tülü elleme bahanesiyle dokunuvermişerken almaya başlamışsın bende senin gibi hemen almıştım pentinin bazı modellerde c bazılarında b daha güzel duruyor hatta geçen bi model aldım albümümde de var üstü böyle tül gibi görevliyi çağırdım bu tüm üsttemi durmalı diye kız eliyle ağzını kapadı aman allahım ne kadar güzel olmuş diye sonra arkamı dönmemi istedi kopçayı ortaya aldı sonra tülü elliyorum diye mememe bastırdı inanılmaz güzel durmuş falan dedi tşk ettim üstümü değiştirdim kasaya gittim kız yine geldi diğer görevliye anlatıyor hanfendinin göğüsleri inanılmaz güzel cuk oturdu ben çok meme gördüm böyle güzel diri meme görmedim bende balenli ya ondandır diri duruyor yok yok haksızlık etmeyin çok güzel göğüsleriniz bende ne diyeceğimi şaşırdım spor yapıyorum ben falan dedim ama çok hoşuma gitti açıkcası. ..
h&m dende alıyorum ama Pentinin kalıbı tam oturuyor önceden destekli push up a cuplar bile büyük geliyordu insanda bi açlık oluşuyor haklısın yumusamaya başlamıştır ama emin ol 6. aya kadar devamlı yumaşayacak hatta güneşlenince iyice yumuşuyor vıcık vıcık oluyor senin ki de baya büyük olmuş ince yapılı insan olunca memeler daha bi ön plana çıkıyor