Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar iyi geceler. Bugün benim 1 haftam doldu. Doktorun verdiği bu sütyeni tamam zorunlumu? Okadar sıkıyor ki bu sıcakta hiç çekemiyorum. Zaten sütyensizde öyle dimdik duruyorlar :))
Canım, benim Dr um hiç bi sütyen takmadı, taktırmadı da. Benim yaptığım işlem de sütyene gerek yok dedi. Sadece 3. Günden itibaren memenin üstte bittiği yere elastik bandaj sardı o kadar . O da protez yukarı çıkmasın diye. Rahat atletler giy dedi sadece. Bu yüzden, Dr un ne diyorsa onu yap . Kafana göre çıkarma . Dr un ameliyatta sonrasında sıkı bir sütyenin gerekli olduğu bi sistemle yapmıştır ameliyatı, şimdi kafana göre çıkarırsan belki bi sıkıntı olur şeklinde.

canım ya ne kadar güzel ama emzirme ile bebek doyurmak dağ ile Kum tanesini kıyaslamak gibi benim doğumum çok zordu bilmiyorum o yüzden hiç çocuk istemiyorum Dr falan yoktu tam 24 saat sancı çektim

ayy kıyamam ya , o anlar aklına gelsin istemedim kusura bakma lütfen benim doğumum çok rahat geçti , eğitimin ve pilatesin katkısı sayesinde elbette :)

ben üç yıl boyunca dizilerdeki saçma sapan doğum sahnelerinde bile ağladım hatta şu an yine gözümden yaş geliyor atlatamadım hala o psikolojiyi

ayy kıyamam ya , o anlar aklına gelsin istemedim kusura bakma lütfen benim doğumum çok rahat geçti , eğitimin ve pilatesin katkısı sayesinde elbette :)
senin adına çok sevindim inanki ..bana nerde doğum yaptığını ve Dr unu özelden yazar mısın ya da burdan yaz meme forumu zaten :):)

Kızlar merhabalar bende eksik memelilerdenim fakat bir yer buldum normali 9000tl dr göre değişiyor 11ooo tl kampanya çıkarttılar 4900tl aynı dr aynı malzame sadece kampanyada olduğu için ocak ayında inş bende istediğim göğüslere kavuşucam isteyenlere duyurulur

Mrb.lutfen bana detaylı bilgi verirmisiniz hasan findik la mail üzerinden görüştüm fiyat aldım 10 aralık gibi ameliyat kesin olacam goguslerim çok küçük, bir kızım var korkularm büyük yani ameliyat olan arkadaşlar memnunmu özellikle benim gibi anne olanlar varmı aranızda kafam çok karisik öf yaaabirde nolur bana resim gönderin sakincasi yoksa görmek istiyorum nasıl duruyor ,tam destek ihtiyacım var

Evlisiniz çocuğunuz da neden yaptırmak isiyosunuz çok özel değilse öğrenebilir miyim. Çünkü benimde küçük bekarim evlenince eşimin vereceği tepkiden cekindigim için yapmak istiyorum bilsem ki eşim böylede çok sevecek beni bıçak altına yatmak istemem

Özel bi sebep değil ameliyatı olan hemen hemen herkesin ortak noktası kendini kadın gibi hissedememesi. Kazanın bi kenarında soru işareti olarak kalıyo bekarken de evliykende. Eşim için skinti değil o herzaman beni olduğum gibi kabullenip sevdi fakat ben de artık 4 yıl önce aldigim bikere dahi giymedigim geceliklerimi giymek istiyorum,tam destekli sutyenleri aramaktanda takmaktanda gına geldi içi boş kullanmak istiyorum her sene deniz de bikini min içine artı bir destek (sütyen içinden cikartilmis)koymak istemiyorum kisacasi başkasına hoş görünmek için degil buna esimde dahil kendim için bunu yapmak istiyorum aynaya her baktığımda gözlerim ilk önce olmayan goguslerime takiliyo yani asamadim bunu allah beterinden korusun ama artık zamanı geldi diye düşünüyorum

Gerçekten de öyle bi artık sungerli destekli sutleynlerden bende biktim kadın gibi hissedemiyo insan kendini.

Gerçekten de öyle bi artık sungerli destekli sutleynlerden bende biktim kadın gibi hissedemiyo insan kendini.
En büyük pismanligim ise bekarken yaptirmamis olmam hala düğün fotograflarima baktığımda içim acıyo .Oysa herkesin hayran kaldığı bir gelin olmuştum fakat ben eksik yanımi görmekten farkına varamadim

bendeki aynı sorunlar buradan gördüğüm kadarıyla öncelikle kendi özgüveniniz ortaya çıkıyormuş karar vermişsin hiç düşünmeden ol derim benimkide inş ocak ayında ....

[album=medium]38050[/album][album=medium]38050[/album]hatta yeni bir foto ekledim tam da onun tıpa tıp aynısını istiyorum

bendeki aynı sorunlar buradan gördüğüm kadarıyla öncelikle kendi özgüveniniz ortaya çıkıyormuş karar vermişsin hiç düşünmeden ol derim benimkide inş ocak ayında ....
yürü diyosun yani bencede hadi bakalım hakkımızda hayırlısı güzel olcak insallh foto ya baktım ayrıca gayet iyi duruyo

bana özelden adanalılar la ilgili yazmıştın adanada hangi dr a oldun diye burda da hasan fındık diyorsun önce ne yapmaya çalıştığını anlat istersen bu 1
neye göre ameliyat kesin olacaksın gün bile almışsın ancak korkuların var bu mümkün mü hasan bey e mail üzerinden görüşşüp kararlaştırdıysanız sizi böyle bilgisi ekmiş bırakma ihtimali yok bu 2

böyle oyunlara dalaverelere hiç gerek yok bu 3

Merhaba,bende 2011 yılında Hasan beye ameliyat oldum. Herşey meme ameliyatı ile başladı zaten Sonra devamı geldi
Iki çocuktan dolayı gögüslerim bozulmuştu ve rahatsızlık duruyordum. Ohhh ameliyat oldum kurtuldum
Ilk başta biraz sıkıntılar oluyor tabi ameliyat sonuçta Zamanla geçiyor bitiyor

siz gerçekten çok haklısınız özelden yazışmalarımızdan dolayı ne yapıcağımı bilemedim şimdi gerçi profilini incelemiştim çok ta yeni üyeliği ama şimdi burada yazarken iki kere düşünülmesi gerekiliyor demekki soocute

canım boşver o hepimizden iyi biliyor süreci bu kadar basitleşebilmeleri de ayrıca ironik insan küçümsediği yerde durur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…