• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben Ankara'da 10000 liraya koltukaltı kesisi ile oldum. Aynı yöntemi 7000 civarına yapıyorlar aslında. Ama Dr U çok sevdim o yüzden artı 3000 i verdim doğrusu. Ama 5000 e yaptırıp da muhteşem sonuçları olanlar da var. Pahalıdır iyidir diye düşünmeden sadece Dr a çok ısındığım ve bana güven verdiği için seçtim. Çok da memnunum. Allah kimseyi utandırmasın :KK66:
Ne güzel ya bende çok istiyorum erkek gibi çok küçük goguslerim şuan öğrenci olduğum için yeltenemiyorum 2 yıl sonra okulum bitiyo mesleğe başlar başlamaz yaptiricam evlenince kocamin böyle gormesini asla istemem bütün öz güvenin kırılır kafaya çok takiyorum. Ama bi yandan da korkuyorum sonuçta bedene ait olmayan bi madde konuyor vücuda :(

Ne güzel ya bende çok istiyorum erkek gibi çok küçük goguslerim şuan öğrenci olduğum için yeltenemiyorum 2 yıl sonra okulum bitiyo mesleğe başlar başlamaz yaptiricam evlenince kocamin böyle gormesini asla istemem bütün öz güvenin kırılır kafaya çok takiyorum. Ama bi yandan da korkuyorum sonuçta bedene ait olmayan bi madde konuyor vücuda :KK43:
Benim de öyleydi , dümdüzüm. Pardon DÜMDÜZDÜM.... hala alışamadım memelerime ;)

Ne güzel ya bende çok istiyorum erkek gibi çok küçük goguslerim şuan öğrenci olduğum için yeltenemiyorum 2 yıl sonra okulum bitiyo mesleğe başlar başlamaz yaptiricam evlenince kocamin böyle gormesini asla istemem bütün öz güvenin kırılır kafaya çok takiyorum. Ama bi yandan da korkuyorum sonuçta bedene ait olmayan bi madde konuyor vücuda :KK43:
Canım bende önceden senin gibi düşünüyordum ama fikrim değişti. Güzel sonuçları görünce yaptırmaya karar verdim öğrenci değilim ama para biriktirmekte zorlanıyorum

Canım bende önceden senin gibi düşünüyordum ama fikrim değişti. Güzel sonuçları görünce yaptırmaya karar verdim öğrenci değilim ama para biriktirmekte zorlanıyorum
Gerçekten bayanda gogus çok önemli bayanların bakışı bile rahatsız ediyor beni artık milletten yastık kırlent gibi meme var bizimkiler niye buyumedi yada onlarinkiler hangi ara böyle oldu sasiriyorum bazen :KK70:eger biriktirip yapma imkânın varsa mutlaka yap bende ciddi ciddi dusunuyorum yanı :l

Gerçekten bayanda gogus çok önemli bayanların bakışı bile rahatsız ediyor beni artık milletten yastık kırlent gibi meme var bizimkiler niye buyumedi yada onlarinkiler hangi ara böyle oldu sasiriyorum bazen :KK70:eger biriktirip yapma imkânın varsa mutlaka yap bende ciddi ciddi dusunuyorum yanı :l
Canım milletin hepsinde yastık kırlent gibi meme yok çoğu zaten yastık kırlent gibi sütyen :) karar verdimde parayı ayarlamam uzun sürüyor :KK43:

Canım milletin hepsinde yastık kırlent gibi meme yok çoğu zaten yastık kırlent gibi sütyen :) karar verdimde parayı ayarlamam uzun sürüyor :KK43:
Benim sansim midir arkadaslarimin cogu 90 en az takiyo:( Geç olsun ama yine de olsun ben iki yil sonra anca yaptirabilirim senin nasıl dümdüz mü?

Benim sansim midir arkadaslarimin cogu 90 en az takiyo:KK43: Geç olsun ama yine de olsun ben iki yil sonra anca yaptirabilirim senin nasıl dümdüz mü?
Hayır canım dümdüz değil ama küçükler zaten ben büyük sevmiyorum ama biraz daha büyük ve dik olmalarını istiyorum. Benim bir arkadaşım vardı kızın kocaman memeleri vardı birgün bikini almaya gittik beraber baktım kızıö göğüsleri benimkiler kadar var yok. Sen öyle dışardan gördüğüne inanma canım

Hayır canım dümdüz değil ama küçükler zaten ben büyük sevmiyorum ama biraz daha büyük ve dik olmalarını istiyorum. Benim bir arkadaşım vardı kızın kocaman memeleri vardı birgün bikini almaya gittik beraber baktım kızıö göğüsleri benimkiler kadar var yok. Sen öyle dışardan gördüğüne inanma canım
Benimde azcik ele geliyo işte :D inşaallah yaptirirsin ben çok istiyorum gerçekten.

Canımm nasıl peki emzirmek bilgi verir misin? Canın acıdı mı hiç? Bir sıkıntı yaşadın mı? Seni takibe aldım bu arada pkasss pkasss
silikondan dolayı hiç bir rahatsızlık yaşamadım
göğüs uçlarım çoğu kişide olduğu gibi benimde yara oldu,özel bir karışımla kısa sürede geçirdik
ve FAZLANAZLI FAZLANAZLI ninde dediği gibi hala emziriyorum

Bende yaşadım ayni şeyleri cok aci cektim cok ama yinede emzirdim cunku anne sütü cok önemli. Ben normal dogum yaptim ama o göğüs ucu acısı hicbiseye benzemiyor Allahiiiimmm biradaha yasatmasin :KK17:

bende normal doğum yaptım
emzirmenin ilk zamanları , 10 kere daha normal doğum yapayım ama emzirmiiim diyordum :110:
ama tabi çok kısa süre :) şimdi 6buçuk aylık oldu kızım , dünyanın en güzel anlarındn biri benim için

bende normal doğum yaptım
emzirmenin ilk zamanları , 10 kere daha normal doğum yapayım ama emzirmiiim diyordum :110:
ama tabi çok kısa süre :) şimdi 6buçuk aylık oldu kızım , dünyanın en güzel anlarındn biri benim için
canım ya ne kadar güzel ama emzirme ile bebek doyurmak dağ ile Kum tanesini kıyaslamak gibi benim doğumum çok zordu bilmiyorum o yüzden hiç çocuk istemiyorum Dr falan yoktu tam 24 saat sancı çektim :(:(

Kızlar iyi geceler. Bugün benim 1 haftam doldu. Doktorun verdiği bu sütyeni tamam zorunlumu? Okadar sıkıyor ki bu sıcakta hiç çekemiyorum. Zaten sütyensizde öyle dimdik duruyorlar :))

:KK12:
canım ya ne kadar güzel ama emzirme ile bebek doyurmak dağ ile Kum tanesini kıyaslamak gibi benim doğumum çok zordu bilmiyorum o yüzden hiç çocuk istemiyorum Dr falan yoktu tam 24 saat sancı çektim :KK43::KK43:
Canım yaaaa, ben de 2sini de normal doğurdum . 2. De, kurtarın beni diye yalvarıyordum her gelen hemşireye. Ellerine yapışıp bırakmıyordum. Ayyyyyy, şimdi her hamile kadını gördüğümde tüylerim diken diken oluyor :KK17:

Back