- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Canım hayırlı olsunYarın büyük günnnn ameliyat oluyorummmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsunYarın büyük günnnn ameliyat oluyorummmm
Ne güzel ya bende çok istiyorum erkek gibi çok küçük goguslerim şuan öğrenci olduğum için yeltenemiyorum 2 yıl sonra okulum bitiyo mesleğe başlar başlamaz yaptiricam evlenince kocamin böyle gormesini asla istemem bütün öz güvenin kırılır kafaya çok takiyorum. Ama bi yandan da korkuyorum sonuçta bedene ait olmayan bi madde konuyor vücudaBen Ankara'da 10000 liraya koltukaltı kesisi ile oldum. Aynı yöntemi 7000 civarına yapıyorlar aslında. Ama Dr U çok sevdim o yüzden artı 3000 i verdim doğrusu. Ama 5000 e yaptırıp da muhteşem sonuçları olanlar da var. Pahalıdır iyidir diye düşünmeden sadece Dr a çok ısındığım ve bana güven verdiği için seçtim. Çok da memnunum. Allah kimseyi utandırmasın![]()
Benim de öyleydi , dümdüzüm. Pardon DÜMDÜZDÜM.... hala alışamadım memelerimeNe güzel ya bende çok istiyorum erkek gibi çok küçük goguslerim şuan öğrenci olduğum için yeltenemiyorum 2 yıl sonra okulum bitiyo mesleğe başlar başlamaz yaptiricam evlenince kocamin böyle gormesini asla istemem bütün öz güvenin kırılır kafaya çok takiyorum. Ama bi yandan da korkuyorum sonuçta bedene ait olmayan bi madde konuyor vücuda![]()
Sizi anlıyorum :))peki sonradan hiç sıkıntı yasadiniz mi size rahatsızlık verdiler mi en önemlisi doğal duruyor mu?Benim de öyleydi , dümdüzüm. Pardon DÜMDÜZDÜM.... hala alışamadım memelerime![]()
Canım bende önceden senin gibi düşünüyordum ama fikrim değişti. Güzel sonuçları görünce yaptırmaya karar verdim öğrenci değilim ama para biriktirmekte zorlanıyorumNe güzel ya bende çok istiyorum erkek gibi çok küçük goguslerim şuan öğrenci olduğum için yeltenemiyorum 2 yıl sonra okulum bitiyo mesleğe başlar başlamaz yaptiricam evlenince kocamin böyle gormesini asla istemem bütün öz güvenin kırılır kafaya çok takiyorum. Ama bi yandan da korkuyorum sonuçta bedene ait olmayan bi madde konuyor vücuda![]()
Gerçekten bayanda gogus çok önemli bayanların bakışı bile rahatsız ediyor beni artık milletten yastık kırlent gibi meme var bizimkiler niye buyumedi yada onlarinkiler hangi ara böyle oldu sasiriyorum bazenCanım bende önceden senin gibi düşünüyordum ama fikrim değişti. Güzel sonuçları görünce yaptırmaya karar verdim öğrenci değilim ama para biriktirmekte zorlanıyorum
Canım benim bugün 22. Günüm . Daha çok yeniyimSizi anlıyorum :))peki sonradan hiç sıkıntı yasadiniz mi size rahatsızlık verdiler mi en önemlisi doğal duruyor mu?
Canım milletin hepsinde yastık kırlent gibi meme yok çoğu zaten yastık kırlent gibi sütyen :) karar verdimde parayı ayarlamam uzun sürüyorGerçekten bayanda gogus çok önemli bayanların bakışı bile rahatsız ediyor beni artık milletten yastık kırlent gibi meme var bizimkiler niye buyumedi yada onlarinkiler hangi ara böyle oldu sasiriyorum bazeneger biriktirip yapma imkânın varsa mutlaka yap bende ciddi ciddi dusunuyorum yanı :l
Ya uzun vadede neler olur çok merak ediyorum yanı yaşlanınca burusunca falan hala dik ve diri mi durcak :))Canım benim bugün 22. Günüm . Daha çok yeniyim![]()
Benim sansim midir arkadaslarimin cogu 90 en az takiyoCanım milletin hepsinde yastık kırlent gibi meme yok çoğu zaten yastık kırlent gibi sütyen :) karar verdimde parayı ayarlamam uzun sürüyor![]()
Hayır canım dümdüz değil ama küçükler zaten ben büyük sevmiyorum ama biraz daha büyük ve dik olmalarını istiyorum. Benim bir arkadaşım vardı kızın kocaman memeleri vardı birgün bikini almaya gittik beraber baktım kızıö göğüsleri benimkiler kadar var yok. Sen öyle dışardan gördüğüne inanma canımBenim sansim midir arkadaslarimin cogu 90 en az takiyoGeç olsun ama yine de olsun ben iki yil sonra anca yaptirabilirim senin nasıl dümdüz mü?
Benimde azcik ele geliyo işteHayır canım dümdüz değil ama küçükler zaten ben büyük sevmiyorum ama biraz daha büyük ve dik olmalarını istiyorum. Benim bir arkadaşım vardı kızın kocaman memeleri vardı birgün bikini almaya gittik beraber baktım kızıö göğüsleri benimkiler kadar var yok. Sen öyle dışardan gördüğüne inanma canım
ne 20 si alın mı su ya 9 dan fazla kimseye vermeyin bence her şeyin bi ortalaması var20 bin civarı diye biliyorum ama en fazla 10 bin mi olur
evet canım ya bende duydum onu sonradan inş ikinciyeCanım ben 2. Çocuğuma hamileyken, 7. Aydan itibaren lansinoh diye bi krem sürdüm memelerime.yara olmadı .silmeye de gerek yok. Aklınızda bulunsun.
silikondan dolayı hiç bir rahatsızlık yaşamadımCanımm nasıl peki emzirmek bilgi verir misin? Canın acıdı mı hiç? Bir sıkıntı yaşadın mı? Seni takibe aldım bu aradapkasss
ben doğum yapmadan önce sürmeye başladım ama hiç etki etmedi yiinede yara olduevet canım ya bende duydum onu sonradan inş ikinciye
Bende yaşadım ayni şeyleri cok aci cektim cok ama yinede emzirdim cunku anne sütü cok önemli. Ben normal dogum yaptim ama o göğüs ucu acısı hicbiseye benzemiyor Allahiiiimmm biradaha yasatmasin![]()
canım ya ne kadar güzel ama emzirme ile bebek doyurmak dağ ile Kum tanesini kıyaslamak gibi benim doğumum çok zordu bilmiyorum o yüzden hiç çocuk istemiyorum Dr falan yoktu tam 24 saat sancı çektimbende normal doğum yaptım
emzirmenin ilk zamanları , 10 kere daha normal doğum yapayım ama emzirmiiim diyordum
ama tabi çok kısa süre :) şimdi 6buçuk aylık oldu kızım , dünyanın en güzel anlarındn biri benim için
Canım yaaaa, ben de 2sini de normal doğurdum . 2. De, kurtarın beni diye yalvarıyordum her gelen hemşireye. Ellerine yapışıp bırakmıyordum. Ayyyyyy, şimdi her hamile kadını gördüğümde tüylerim diken diken oluyorcanım ya ne kadar güzel ama emzirme ile bebek doyurmak dağ ile Kum tanesini kıyaslamak gibi benim doğumum çok zordu bilmiyorum o yüzden hiç çocuk istemiyorum Dr falan yoktu tam 24 saat sancı çektim![]()