• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben yaptirali 2 yıl oldu çok ağrı çektim hala çekiyorum. Doğal duruyor ama sağ mememde his kaybı ve ağrı var.O yüzden kas altını onermiyorum.Ameliyat sonrası kas ağrısı çok şiddetli oldu.Agliyodum ağrıdan.Doktor bir hata yaptı ama söylemedi.Koltukaltindan ameliyat olmayın.Meme altından olun derim.Damla protezler sert oluyor.yuvarlak tercih edin
Canım ben de koltukaltı oldum. Çok memnunum . Hiç ağrım olmadı . Hatta ne zaman ağrı başlayacak diye bekledim. His kaybım da yok . 3 hafta oluyor yarın. Koltukaltı kesisi çok tecrübe gerektiren bir yöntem. Şimdilik sıkıntı yok inşallah olmaz da.
Senin zor olmuş anladığım kadarıyla . İnşallah ağrın da geçer . Bu arada Dr un kimdi? Özelden yazarsan sevinirim. Ama şekil olarak çok güzeller. Koltukaltı resmini de atar mısın bana? Seni izliyorum . Resimlerime bakabilirsin.

Canım ben amelıyat olmadan 3 çocuk emzirdim inan bende aglaya aglaya emzirdim.bu bırazda meme ucu yapısal bırsey.silikonla alakası yok bence

Kızlar ben bugün 6. Günümü doldurdum. Kas ağrılarım çok hafifledi. Ama ağırlık hissi var göğüslerimde ve ödemliler. Doktorum yapısal olarak ayrık olacağını söylemişti ve şuan bayağı ayrıklar. Koltukaltına kadar şişlikler gidiyor. Sizce koltukaltına doğru olan şey gecici şişlikmidir yoksa silikonun kendisimidir? Ortaya doğru biraz daha gelirmi zamanla?

normal re emzirmek çok acılı olabiliyor çatlak oluşuyor benim kanıyordu ayağım ı yere vura vura emziriyordum ama kısa bi süre öyle oldu
Silikonsuzken de emzirmenin ilk dönemleri böyle oluyor. 7 sene arayla 2 bebek emzirdim silikonsuz doğal göğsümle ikisindede aynı acıyı çektim. Silikonla alakası yok yani

Silikonsuzken de emzirmenin ilk dönemleri böyle oluyor. 7 sene arayla 2 bebek emzirdim silikonsuz doğal göğsümle ikisindede aynı acıyı çektim. Silikonla alakası yok yani
evet silikon ile ilgisi yok bebeği mi düzgün tutamadıık bende bilmiyorum onun ağız yarası benim meme ucu yaram birbiri ile bağlantılıydı bi türlü iyileştiremedim o kadar da temiz titiz davaırdım meme uçlarımı yıkardım onun ağzını karbanotlı su ile temizlerdim Dr iyice kazı diyordu yavrucağımı ağlata ağlama yapıyordum beni kızım çok kusardı bi gün kan kutu zavallım memeucu yaralarım yüzüne kan emmiş :( zaten benim uçlarım yarık gibi ay çok zor ya anne olmak

Kızlar ben bugün 6. Günümü doldurdum. Kas ağrılarım çok hafifledi. Ama ağırlık hissi var göğüslerimde ve ödemliler. Doktorum yapısal olarak ayrık olacağını söylemişti ve şuan bayağı ayrıklar. Koltukaltına kadar şişlikler gidiyor. Sizce koltukaltına doğru olan şey gecici şişlikmidir yoksa silikonun kendisimidir? Ortaya doğru biraz daha gelirmi zamanla?
ayrıklık yapısal ama şu anki kadar ayrık olmaz hiçbir zaman kol altların biraz daha boşalıcak

evet silikon ile ilgisi yok bebeği mi düzgün tutamadıık bende bilmiyorum onun ağız yarası benim meme ucu yaram birbiri ile bağlantılıydı bi türlü iyileştiremedim o kadar da temiz titiz davaırdım meme uçlarımı yıkardım onun ağzını karbanotlı su ile temizlerdim Dr iyice kazı diyordu yavrucağımı ağlata ağlama yapıyordum beni kızım çok kusardı bi gün kan kutu zavallım memeucu yaralarım yüzüne kan emmiş :KK43: zaten benim uçlarım yarık gibi ay çok zor ya anne olmak
Canım annelik halleri işte, herkes benzer acılar yaşıyor. Ama özellikle bu meme başı çatlakları ve emzirmeye bağlı olarak gelişen acılar kanamalar çoğu kadında oluyor. Mesela ben hamileyken hangi eczaneye girsem hemen meme başı kremlerinin denemelik eşantiyonlarından verirlerdi.
ayrıklık yapısal ama şu anki kadar ayrık olmaz hiçbir zaman kol altların biraz daha boşalıcak
oo süper ozaman. Çok ayrık değiller aslında azıcık bile birleşseler ideal olacak. Zaten doktorum demişti epey birleştirdim diye. Tek o koltukaltoma doğru olan şişlik rahatsız ediyor ama dokununca anlıyorum silikonu değil kendi şiş dokumu hissediyorum orda.

evet silikon ile ilgisi yok bebeği mi düzgün tutamadıık bende bilmiyorum onun ağız yarası benim meme ucu yaram birbiri ile bağlantılıydı bi türlü iyileştiremedim o kadar da temiz titiz davaırdım meme uçlarımı yıkardım onun ağzını karbanotlı su ile temizlerdim Dr iyice kazı diyordu yavrucağımı ağlata ağlama yapıyordum beni kızım çok kusardı bi gün kan kutu zavallım memeucu yaralarım yüzüne kan emmiş :KK43: zaten benim uçlarım yarık gibi ay çok zor ya anne olmak
Bende yaşadım ayni şeyleri cok aci cektim cok ama yinede emzirdim cunku anne sütü cok önemli. Ben normal dogum yaptim ama o göğüs ucu acısı hicbiseye benzemiyor Allahiiiimmm biradaha yasatmasin :KK17:

Doktora gore değişiyormuş ya bazı doktorların 20/bine yaptığını biliyorum ondan bana çok fazla gelmişti yapmisken güvenilir ve iyi olsun istiyorum çünkü
Ben Ankara'da 10000 liraya koltukaltı kesisi ile oldum. Aynı yöntemi 7000 civarına yapıyorlar aslında. Ama Dr U çok sevdim o yüzden artı 3000 i verdim doğrusu. Ama 5000 e yaptırıp da muhteşem sonuçları olanlar da var. Pahalıdır iyidir diye düşünmeden sadece Dr a çok ısındığım ve bana güven verdiği için seçtim. Çok da memnunum. Allah kimseyi utandırmasın ;)

Canım ben 2. Çocuğuma hamileyken, 7. Aydan itibaren lansinoh diye bi krem sürdüm memelerime.yara olmadı .silmeye de gerek yok. Aklınızda bulunsun.

Back