• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ya ben çok faydasını gördüm. Sülük hastanesine gittim özellikle bunun için. Tek kullanımlık tıbbi sülüklerle tüm stresimi aldılar kuş gibiyim şimdi. :-)
Bir hafta sonra 2 hafta olmuş olcak bişey olmaz herhalde ya :)
Ama yine de soraym doktoruma
Bence muhakkak doktoruna bu konuda bilgi ver canım.

Sülüğün cok faydasi var kızlar. Dayanabilcegimi bilsem bende giderdim ama gormeye bile dayanamiyorum.canim sen nasil dayandin mary jane mary jane

Ya ben çok faydasını gördüm. Sülük hastanesine gittim özellikle bunun için. Tek kullanımlık tıbbi sülüklerle tüm stresimi aldılar kuş gibiyim şimdi. :-)
Bir hafta sonra 2 hafta olmuş olcak bişey olmaz herhalde ya :)
Ama yine de soraym doktoruma
alla sülük hastaneside mi varmış onun yerine fizyoterapiste git bence valla bilmiyorum ki sülük falan ıy

seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam istersen benim ameliyat sürecimi oku enine boyuna. ben de çok zor hallettim işimi canım. benim de annem istemiyordu sorumluluk kabul etmm falan dedi. hatta git babanla konuş ben karışmam dedi. ve nihayetnde utanarak da olsa tek çare olarak babamla açık açık konuştum ve onu bi şekilde ikna ettim. yani bi şekilde ben bu ameliyatı olcam dedim. evlenmeme 4 ay vardı o zaman süreç zor bi süreç bakım gerektiriyor dedim. el evinde olmayayım kendi evimde atlatayım dedim. beni de ilk başta halamlar kuzenlerim falan hiçbiri desteklemedi. ve nihayetinde babamı ikna ettim ve ameliyatımı oldum. dün de bir ay oldu canım.

Peki sonuçtan memnun musunuz

rica ederim canım ne demek. burası çok farklı bi platform. ben de ameliyat olana kadar burdaki bi çok arkadaşım çok yardımcı oldular sağolsunlar. onların sayesinde cesaret aldım ve rahatça ameliyata girip çıktım. ve zerre kadar pişman değilim. bu kadar güzel bi duygu olduğunu bilseydim keşke daha önce olsaydım diyorum. yazık etmişim o yıllara. inan bana tatlım kendine güveni geliyo insanın.

Bunları okuyunca rahatladım biraz,bende olucam ama beni çok korkutan var cok acılıymış

Kızlar resim attım bakın ameliyat 250 cc kas altı damla protez.Koltukaltından yapıldı. Dual plan.Kas altında memeler ayrik oluyor.Bu arada hamile olduğum için biraz büyüdü.Kesinlikle büyük yaptirmayin doğal istiyorsanız vücut seklinize göre yaptrin.Sorunuz varsa cevaplayabilirim

Eklentiler

• 20150812_135054-1.webp
    20150812_135054-1.webp
    16 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar resim attım bakın ameliyat 250 cc kas altı damla protez.Koltukaltından yapıldı. Dual plan.Kas altında memeler ayrik oluyor.Bu arada hamile olduğum için biraz büyüdü.Kesinlikle büyük yaptirmayin doğal istiyorsanız vücut seklinize göre yaptrin.Sorunuz varsa cevaplayabilirim
çok geçmiş olsun evet gerçekten çok doğal duruyorlar darısı başıma ama çoook korkuyorum

çok geçmiş olsun evet gerçekten çok doğal duruyorlar darısı başıma ama çoook korkuyorum

Ben yaptirali 2 yıl oldu çok ağrı çektim hala çekiyorum. Doğal duruyor ama sağ mememde his kaybı ve ağrı var.O yüzden kas altını onermiyorum.Ameliyat sonrası kas ağrısı çok şiddetli oldu.Agliyodum ağrıdan.Doktor bir hata yaptı ama söylemedi.Koltukaltindan ameliyat olmayın.Meme altından olun derim.Damla protezler sert oluyor.yuvarlak tercih edin

Kızlar hem cok iyi Dr. Olsun hemde hesaplı olsun istiyorum... Bulan olursa bana da yazar mı lütfen.☺️
ben burasıyla görüştüm kampanya yapıyorlar bi görüş derim ocak ayında yaptırıcam

Eklentiler

• logo-3.webp
    logo-3.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 56
Ben yaptirali 2 yıl oldu çok ağrı çektim hala çekiyorum. Doğal duruyor ama sağ mememde his kaybı ve ağrı var.O yüzden kas altını onermiyorum.Ameliyat sonrası kas ağrısı çok şiddetli oldu.Agliyodum ağrıdan.Doktor bir hata yaptı ama söylemedi.Koltukaltindan ameliyat olmayın.Meme altından olun derim.Damla protezler sert oluyor.yuvarlak tercih edin

Bişey sorucam canım. Emzirmede zorluk yaşanıyor mu peki? Bir bilgin var mı? Emziren birileri bir cevap yazabilir mi acaba estetik sonrası hiç emziren oldu mu burda

şunu olmayın bunu olun bunu olmayın şunu olun demek bence yanlış herkesin süreci aynı değil çünkü herkesin Dr U aynı değil sadece aynı Dr a ameliyat olan kişilerin süreçleri benzer.. belki de sizin Dr un tecrübesizliği koltuk altını ben kendim doğru bulmuyorum lenf bezleri var ve ordan kas altından başka çare olmuyor her şey işinin ehli Dr un elinde güzel oluyor .. benim ki e kas altı ama inanın hiç ağrım olmadı sırt ağrım oldu sadece oda sırt üstü yatmaktan hatta gözümü açamamıştım narkoz dan hiç ağrım olmayınca iptal oldu sanmıştım ellerimle mememi yokladım olmuşum şükür dedim süreç herkeste gerçekten farklı

Back