• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sonunda ameliyat günü aldım çok heyecanlıyım. Este would Acıbadem de Mustafa bey e Olacağım ☺️ çok istiyordum ameliyat-ı ama şimdi çooook heyecanlıyımmmmmm

Kızlaaar benim de son 5 güün :KK71::KK71:
Ahaha heyecan var rüyalarımda hep ameliyat oluyorum :-)

Süreci vereceğim linkte yazıyordum zaten
Ameliyat sonrası da yazmaya devam edicem inşallah, gelsin yeni fotoğraflaar :KK31:
Bknz -> http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nlugum-kamran-bey.838189/page-4#post-42094160
Hiç korkma. Ben karın germeyle beraber oldumki karın ağır bir amliyat. Ona rağmen dayanılmayacak birşey değildi. Bugün 4. Günümü doldurdum süper hissediyorum. Darısı başına

Kızlar bugun pentide hersey yuzde 70 indirimdeydi 6 7 bikini aldım saldırdım resmen yemınlen 38 40 ancak hatta 40 ya dolu dolu doldurdum ya bikinileri inanamıyorum yaaa..dr uma gittim bugun iz için ilaç yazdı masaj önermedi..gerek yok dedi..kızlar 300cchem doğal hem dolgun oldu..dr um karı koca harikalar adanalılara duyrulur:KK60::KK60::KK60::KK60:kızlar birde dr dedi çok az bi küçülme olur korkma dedi..hatta dedım bikini aldım seneye olmazsa yok korkma dedı öyle bi küçülme olmaz cok az olur dedıönler dahada birleşir dolgunlaşır dedi suan yan da duruyor dedi..kızlar cok mutluyum...birazdan bikinileri tekrar denicem..18.gunum bugun tabı d:KK47::KK47::KK47:aha sert ama napim

ca

bana da biraz cessarettt nolurrrr :KK43:
Kızlar iyi bir doktor, iyi bir hastane ve narkoz için gerekli testlerinizi kontrollerinizi yaptıtdığınız sürece ve durumunuzda uygunsa inanın korkulacak birşey değil. Hele anneyseniz daha önce doğum yaptıysanız meme aml bunların yanında solda sıfır kalır. Bende zaman zaman korkardım normal bu korkular. Güçlü olun ve pozitif düşünün. Benim 4. Günüm pijamalarımın üstünden bile cok hoş duruyorlar :) hele süslendiğim zamanını düşünemiyorum. Biraz cesaret!

Kızlar iyi bir doktor, iyi bir hastane ve narkoz için gerekli testlerinizi kontrollerinizi yaptıtdığınız sürece ve durumunuzda uygunsa inanın korkulacak birşey değil. Hele anneyseniz daha önce doğum yaptıysanız meme aml bunların yanında solda sıfır kalır. Bende zaman zaman korkardım normal bu korkular. Güçlü olun ve pozitif düşünün. Benim 4. Günüm pijamalarımın üstünden bile cok hoş duruyorlar :) hele süslendiğim zamanını düşünemiyorum. Biraz cesaret!
canım :) ben iki çocuk annesiyim... 37 yaşındayım. yıllardır düşünüyordum ama cesaretim yoktu. ve 14 ağustosa gün aldım ama hala inanamıyorum :) narkozdan korkuyorum sanırım ....

Evet ben ameliyat icin de korkuyorum ya ölürsem diye. Ama suan icin istedigim dua o diil :( para bulabilmem icin dua edin nolur

Kızlar birşey sorucam 1 hafta önce Hacamat oldum ben kafamın arkasından. Artı sülük oldum. Sizce bir zararı olur mu narkozun bana?
Canim bunu hacematciya sor ve doktorunada tabiki.mutlaka sor. Hacematta cok kan çıktı mi ? Suluk zaten epey bi icmistir ... acilen sor sen belki yapman gereken biseyler olabilir hemen baslarsin yapmaya

Kızlar bugun pentide hersey yuzde 70 indirimdeydi 6 7 bikini aldım saldırdım resmen yemınlen 38 40 ancak hatta 40 ya dolu dolu doldurdum ya bikinileri inanamıyorum yaaa..dr uma gittim bugun iz için ilaç yazdı masaj önermedi..gerek yok dedi..kızlar 300cchem doğal hem dolgun oldu..dr um karı koca harikalar adanalılara duyrulur:KK60::KK60::KK60::KK60:kızlar birde dr dedi çok az bi küçülme olur korkma dedi..hatta dedım bikini aldım seneye olmazsa yok korkma dedı öyle bi küçülme olmaz cok az olur dedıönler dahada birleşir dolgunlaşır dedi suan yan da duruyor dedi..kızlar cok mutluyum...birazdan bikinileri tekrar denicem..18.gunum bugun tabı d:KK47::KK47::KK47:aha sert ama napim
penti den bende bir sürü bikini almıştım ama ilk çıktığında indirim yapınca uyuz oluyorum :P indirimden pembiş bi sütyen aldım çok güzel yeni sezonlarda da yeşil bi sütyen çok hoşuma gitti pentinin kalıpları tam meme me göre 75c si cuk oturuyor

canım :) ben iki çocuk annesiyim... 37 yaşındayım. yıllardır düşünüyordum ama cesaretim yoktu. ve 14 ağustosa gün aldım ama hala inanamıyorum :) narkozdan korkuyorum sanırım ....
narkoz korkacağın en son şey olsun sonucu düşün birde dr una ayılmadan ağrı kesici yapmalarını söyle ki ağrısız uyanasın

Kızlar birşey sorucam 1 hafta önce Hacamat oldum ben kafamın arkasından. Artı sülük oldum. Sizce bir zararı olur mu narkozun bana?
hacemat kan atan şey değil mi bi zararı olacağını sanmıyorum ama şimdi ameliyat öncesi neden böyle bir kan kaybı olayına girdin ki dr una sor bizim bilgimiz kocakarı bilgisi sayılır sağlık sonucta ama sülük mülük ay niye yapıyorsun böyle şeyler ya bi işe de yaramıyo üstelik

hacemat kan atan şey değil mi bi zararı olacağını sanmıyorum ama şimdi ameliyat öncesi neden böyle bir kan kaybı olayına girdin ki dr una sor bizim bilgimiz kocakarı bilgisi sayılır sağlık sonucta ama sülük mülük ay niye yapıyorsun böyle şeyler ya bi işe de yaramıyo üstelik

Ya ben çok faydasını gördüm. Sülük hastanesine gittim özellikle bunun için. Tek kullanımlık tıbbi sülüklerle tüm stresimi aldılar kuş gibiyim şimdi. (:
Bir hafta sonra 2 hafta olmuş olcak bişey olmaz herhalde ya :)
Ama yine de soraym doktoruma

Back