Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canim zaten b cupsun ki sen o zaman 300 den fazla yaptirma biraz ustler dolsun diyosan 250/275 gibi olculerde yaptir yada moderat plus profil yani daha az cikik bir protez olur
Evet çok güzel teşhis etmişşin durumunu tam olarak istediğim bu aslında. Üstler dolsun birde genel olarak biraz daha dokgunluk olsun yeter. Mesela dolgulu b cup sütyendeki görüntüm gibi olsun

Çok geçmiş olsun üzüldüm durumunuza, biraz talihsiz bir operasyon olmuş sanki. Başka bir doktora önlem amaçlı görün bence bu aşamadayken. Her şeyin bir çaresi var üzülme. Şuan en önemli şey bebeğinin sağlığı. Annelik süper bir şey.

Evet çok güzel teşhis etmişşin durumunu tam olarak istediğim bu aslında. Üstler dolsun birde genel olarak biraz daha dokgunluk olsun yeter. Mesela dolgulu b cup sütyendeki görüntüm gibi olsun
Ercan beye aynen bana dedigin gibi anlatirsan anlar zaten su anki sutyen takmis gibi buyuklukte istiyorum dolgusuz sutyenle yada camasirsiz boyle dursun dersen zaten sana en uygun olani secer bence

Gercekten cok kotu surekli agri cekmek bir an once kurtulmak istemek ne kotu bir durum allah kimseye yasatmasin bu durumu canim ya
Neden gigusunu hissetmiyeceksin ki su an hic mi his yok? Ne zaman olmustun bu ameliati canim?

Ama bence doktora mutlaka danış, çünkü gebelikten dolayı göğüsler zaten bir değişim içine girecek. Birde öncesinden sorunlu bir silikon ve göğüs ağrısı çok yıpratabilir seni. Keşke hamile kalmadan çıkarttırsaydın, sonra yeniden taktırabilirdin.Ama şuanda da Mutlaka vardır bir çaresi

Abidin allah yardımcın olsun canım..inşallah bir an önce kurtulursun
Kızlar benım bugun 9.günüm.çok şükür baya ağırlık hissi azaldı.ama adetim yakın dıyemı bilemedim böyle kopacak gibi bir his var suan.hala bir göğüs diklestirme oldugu için diğerine göre baya şekilsşz. Kızlar bırde göğüs aram sapsarı oldu.dr baya ödem var orda dedı.sızce orası ıner se göğüs daha da çıkar mı bırde kızlar daha küçülmesinler ya artıksuan 75 d sutyen bıraz bollaştı...dahada küçülmesını ıstemıyırum.daha küçülecek mi kızlar

Merhaba bende bi değişikşik olmazsa Nebil Bozdoğana ameliyat olucam koltuk altı yöntemiyle. Nebil beye ameliyat olan var mı aranızda kızlar

Kızlar ben de ameliyat olmak istiyorum kilo verince göğüslerim sarktı ve küçüldüler, gerçekten şekilleri çok kötü. Bu şekilde devam etmek istemiyorum ama çok korkuyorum ameliyat sonrası ağrıdan ve yanlış gidebilecek şeylerden.

Kasap gibi doktorlara denk gelmekten de çok korkuyorum ayrıca çünkü sadece maddi değil vücudun çektiği acılardan da.. Göğsümü yaptırdıktan sonra yüz üstü uzanamaz mıyım bir daha? Bir de tek başıma uzanıp kalkamamak çok kötü, bir yerde okumuştum tuvalete giderken bile ağlıyormuş kadın ilk zamanlarda acısından çok korkuyorum çooook

Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum. Ben cuma günü ameliyat olacağım. Doktorumla olan görüşmemde istediğim boyutu ona tam ifade edemediğimi düşünüyorum. Ameliyat sabahı resimle gel birde öyle göster bana dedi. O bana ya dolu dolu b cup ya da c cup düşünüyor. Şimdi ben buraya bazı resimler ekliyorum( umarım yasak değildir) sizden ricam bu resimlerdeki memeler kaç cup tur? Tahminlerinizi paylaşırmısınız?

ben de şu en son resim gibi istiyorum yaa çok güzel duruyor!! of zavallı bikinilerim kendilerini gösteremiyorlar bile

bence c cup..dr.hangi yöntemi uygulucak.kas altı kas üstü?sana tavsiyem,eğer dekolteli bi göyüs istersen lütfen dr.una belirt.gerçi Ercan bey ne yapacağını bilir.protezi yerleştirirken daha itinalı çalışır.sende dikleştirme olmıcağı için okadar sorun olmaz.yani demek istediğim,sütyensizken bile sütyenli gibi dursun

kas altı uygulayacak. Benim çevrem ve hayat tarzım dekolteli kıyafetler için uygun değil, zaten eşimde kıskanır. Ama tabi yazlık bir yerde veya kız arkadaslarımın arasında severim biraz dekolte. Ve en önemlisi evde giyer kendim bakarım Bu resimlere c cup diyorsun demek

ben dekolte derken dışarda dekolteni göster manasında belirtmedim.üst tarafı dolgu olsun,basık durmasın manasında söylemiştim.ben dahil bi çoğumuzun tarzı deyil dekolteli kıyafetler giyinmek.geçirdiğim operasyondan memnun olmadığım için belirtmek istedim sadece.

Öyle dekolteyi severim tabi sevmemmi zaten benimde üst tarafları boş, altlar idare eder. Tüm bu uğraşım o dekolte uğruna :)

Öyle dekolteyi severim tabi sevmemmi zaten benimde üst tarafları boş, altlar idare eder. Tüm bu uğraşım o dekolte uğruna :)
Canım tam emin değilim ama bana sanki B kup gibi geldi... Ben de dekolteye bayılırım kimse yoksa evde kendim giyinir gider gider bakarım Türkiye'de giymem dışarda pek dekolte sadece davetli olduğum elit ortamlarda ama yurtdışına gittiğim zaman yardırırım dekolteleri çünkü ordaki insanlar görmemiş değiller dönüp bakmazlar herkes kendi işine bakar o yüzden rahat giyiyorum orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…