- 23 Aralık 2012
- 491
- 677
- 103
Evet çok güzel teşhis etmişşin durumunu tam olarak istediğim bu aslında. Üstler dolsun birde genel olarak biraz daha dokgunluk olsun yeter. Mesela dolgulu b cup sütyendeki görüntüm gibi olsunCanim zaten b cupsun ki sen o zaman 300 den fazla yaptirma biraz ustler dolsun diyosan 250/275 gibi olculerde yaptir yada moderat plus profil yani daha az cikik bir protez olur
Çok geçmiş olsun üzüldüm durumunuza, biraz talihsiz bir operasyon olmuş sanki. Başka bir doktora önlem amaçlı görün bence bu aşamadayken. Her şeyin bir çaresi var üzülme. Şuan en önemli şey bebeğinin sağlığı. Annelik süper bir şey.Canım benimde dual plan bu arada hamilelik öncesinde ağrı hep vardı ama şimdi daha çok arttı. göğüsler hergün şişmeye başladıkça bir göğsüm resmen çatlıcak ağrıdan o dereceyim.Dediğin gibi emzirmede umarım bir sorun olmaz ama emzirme biter bitmez iyi bir doktora çıkartmayı düşünüyorum.En çok üzüldüğüm şey emzirirken bir göğsümü hissetmeyecek olmam
Ercan beye aynen bana dedigin gibi anlatirsan anlar zaten su anki sutyen takmis gibi buyuklukte istiyorum dolgusuz sutyenle yada camasirsiz boyle dursun dersen zaten sana en uygun olani secer benceEvet çok güzel teşhis etmişşin durumunu tam olarak istediğim bu aslında. Üstler dolsun birde genel olarak biraz daha dokgunluk olsun yeter. Mesela dolgulu b cup sütyendeki görüntüm gibi olsun
Gercekten cok kotu surekli agri cekmekCanım benimde dual plan bu arada hamilelik öncesinde ağrı hep vardı ama şimdi daha çok arttı. göğüsler hergün şişmeye başladıkça bir göğsüm resmen çatlıcak ağrıdan o dereceyim.Dediğin gibi emzirmede umarım bir sorun olmaz ama emzirme biter bitmez iyi bir doktora çıkartmayı düşünüyorum.En çok üzüldüğüm şey emzirirken bir göğsümü hissetmeyecek olmam
Evet canım çok mantıklı bu, teşekkür ederimErcan beye aynen bana dedigin gibi anlatirsan anlar zaten su anki sutyen takmis gibi buyuklukte istiyorum dolgusuz sutyenle yada camasirsiz boyle dursun dersen zaten sana en uygun olani secer bence
kas altı uygulayacak. Benim çevrem ve hayat tarzım dekolteli kıyafetler için uygun değil, zaten eşimde kıskanır. Ama tabi yazlık bir yerde veya kız arkadaslarımın arasında severim biraz dekolte. Ve en önemlisi evde giyer kendim bakarımbence c cup..dr.hangi yöntemi uygulucak.kas altı kas üstü?sana tavsiyem,eğer dekolteli bi göyüs istersen lütfen dr.una belirt.gerçi Ercan bey ne yapacağını bilir.protezi yerleştirirken daha itinalı çalışır.sende dikleştirme olmıcağı için okadar sorun olmaz.yani demek istediğim,sütyensizken bile sütyenli gibi dursun
ben dekolte derken dışarda dekolteni göster manasında belirtmedim.üst tarafı dolgu olsun,basık durmasın manasında söylemiştim.ben dahil bi çoğumuzun tarzı deyil dekolteli kıyafetler giyinmek.geçirdiğim operasyondan memnun olmadığım için belirtmek istedim sadece.kas altı uygulayacak. Benim çevrem ve hayat tarzım dekolteli kıyafetler için uygun değil, zaten eşimde kıskanır. Ama tabi yazlık bir yerde veya kız arkadaslarımın arasında severim biraz dekolte. Ve en önemlisi evde giyer kendim bakarımBu resimlere c cup diyorsun demek
Öyle dekolteyi severim tabi sevmemmiben dekolte derken dışarda dekolteni göster manasında belirtmedim.üst tarafı dolgu olsun,basık durmasın manasında söylemiştim.ben dahil bi çoğumuzun tarzı deyil dekolteli kıyafetler giyinmek.geçirdiğim operasyondan memnun olmadığım için belirtmek istedim sadece.
Canım tam emin değilim ama bana sanki B kup gibi geldi... Ben de dekolteye bayılırım kimse yoksa evde kendim giyinir gider gider bakarımÖyle dekolteyi severim tabi sevmemmizaten benimde üst tarafları boş, altlar idare eder. Tüm bu uğraşım o dekolte uğruna :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?