Cnm o bahsettigi eski usul protezlerdir belki, suan ki protezler jel kivamli ve erime diye bisey yok cok buyuk bi kaza vs gecirmek lazim Allah korusun ancak yirtilabilir ki iyi protezler yirtilsa bile akmiyor kana karismasi soz konusu olsun ayrica meme protezi ilk gogsu alinan kanserli hastalara uygulaniyormus sonra estetige dahil edilmis birde vucut zaten protezi kapsul denilen bir zarla ceviriyor buda iyi biseymis aslinda sıkıntı olan zarin kalinlasip memenin seklini bozup agri yapmasi o durumda bile degistirip yenisini koyuyorlarKızlar bu forumda bır arkadas demış ki silikonun zamanla eriyen kısımları kana karışıyor Insani hasta ediyor..geceden beri içim bi fena kapsül felan da okuyunca bugun cok kötü oldum.böyle birşey olabilirmi kana karışması felan
canım , benim de biri daha şiş. Ve meme altlarımda sararmaya başlayan hafif morluklarım var. Bu normal. Ama yine de sor Dr unaKızlar selam. Benim sağ göğsüm çok şiş ve morluk oluştu ağrı da var biraz. 6. günüm bugün, normal midir bu durum? Ne yapmam lazım morlukların ve şişliğin azalması için?
ankarada meme estetiği yaptırabileceği kaliteli bir yer biliyor musunuz
Canım ankaradaysan FERRUH bey derim. Biz arkadaşım S styx09 la onu çok istedik ama istanbuldan kalkıp ankaraya gelmeyi evden uzaklaşmayı gözümüz yemedi. Ama hazır ankarada olanlara ferruh beyi tek geçerim.
BurdaVioletta72 var S stibo da sanırım ona olmuştu ve sonuçları en güzel olanlar listesinde başları çekiyolar maşallah barekallah
Aynen canım işte benim de memeler arasında ve meme altlarında sararmaya başlayan morluklar var, tek değilmişim o zaman hehehCanıö
canım , benim de biri daha şiş. Ve meme altlarımda sararmaya başlayan hafif morluklarım var. Bu normal. Ama yine de sor Dr una
ben hala düşünüyorum ona gitmeyi yavrum bu arada, kafaya taktım
Ama Ferruh bey de süperrAhahah Allah seni. Ferruh muhteşem doğal ve ideal büyüklük için bir numara ya. Belki herkes kendi doktorunu över ama ben başkalarının doktorunu da övüyorum ahahs
Ama Ferruh bey de süperrben de görüştüm onla sonuçlarını da beğenmiştim. Nasip Volkan hocaymış.
Ferruh hocanın sonuçları da tam benim istediğim gibiydi. Hiç bi memesi ağzına gircek gibi durmuyordu. Çok güzeldi. Volkan beyin de aynı, tam karşıya bakan estetik olduğu belli olmayan doğal dolgun memelerfoto gösterdi bol bol değil mi ferruh bey canım? bütün sonuçları volkan hoca gibi aşağıdan mı başlıyor? senin volkan hoca da aşağıdan yapıyormuş ya ondan sordum
Ferruh hocanın sonuçları da tam benim istediğim gibiydi. Hiç bi memesi ağzına gircek gibi durmuyordu. Çok güzeldi. Volkan beyin de aynı, tam karşıya bakan estetik olduğu belli olmayan doğal dolgun memelerzaten ben de Violetta72 nin referansıyla gitmiştim. Onunkileri çok beğeniyorum çünkü Ferruh bey de Volkan bey de 330cc civarı demişti. Aklın yolu birmiş demek ki
benim dokum var o zaman bana 330 aşağısı lazım doğallık kaybolmasın diye bence.. bi ara ankara'ya gelmeyi düşünmüyo değilim
Çoook teşekkürler canımCanım ankaradaysan FERRUH bey derim. Biz arkadaşım S styx09 la onu çok istedik ama istanbuldan kalkıp ankaraya gelmeyi evden uzaklaşmayı gözümüz yemedi. Ama hazır ankarada olanlara ferruh beyi tek geçerim.
BurdaVioletta72 var S stibo da sanırım ona olmuştu ve sonuçları en güzel olanlar listesinde başları çekiyolar maşallah barekallah
Bende seninkilere bayıldım canımm.maşallah harika oldular gerçekten:)Ferruh hocanın sonuçları da tam benim istediğim gibiydi. Hiç bi memesi ağzına gircek gibi durmuyordu. Çok güzeldi. Volkan beyin de aynı, tam karşıya bakan estetik olduğu belli olmayan doğal dolgun memelerzaten ben de Violetta72 nin referansıyla gitmiştim. Onunkileri çok beğeniyorum çünkü Ferruh bey de Volkan bey de 330cc civarı demişti. Aklın yolu birmiş demek ki
Çoook teşekkürler canımbende ferruh beyden gerçekten çok memnun kaldım.işinin ustası olduğunu düşünüyorum.eğer ferruh beyle görüşmem iyi geçmeseydi gideceğim 2. doktor mutluluk2015 in doktoru volkan bey olacaktı.ikisi de koltuk altı konusunda çok başarılı doktorlar gerçekten.
Doktorların adına açılmış konular var tatlımArkadaşlar merhaba. Ben 15~20 gün sonra karın germe ameliyatımla birlikte meme büyütmede yaptırmak istiyorum. Ama meme büyütme hiç aklımda yokken birden bire karar verdim ve bu konuda ne yazık ki hiç bilgim yok. Buradaki yorumlara biraz göz gezdirdim( yakında hepsini okur bitiririm :) ) ve sonuçlardan herkes memnun gibi sanki? Ben doktor olarak ercan karacaoğlu ile görüşeceğim cumartesi günü. Ercan bey'e meme yaptıran varmı aranızda acaba? Ya da bir tanıdığı? Birde benim resim görmem gerek yaresmi olan arkadaslar izleyebilirmi beni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?