• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 1597641 Eki Görüntüle 1597639 Eki Görüntüle 1597640 Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum. Ben cuma günü ameliyat olacağım. Doktorumla olan görüşmemde istediğim boyutu ona tam ifade edemediğimi düşünüyorum. Ameliyat sabahı resimle gel birde öyle göster bana dedi. O bana ya dolu dolu b cup ya da c cup düşünüyor. Şimdi ben buraya bazı resimler ekliyorum( umarım yasak değildir) sizden ricam bu resimlerdeki memeler kaç cup tur? Tahminlerinizi paylaşırmısınız?
ilk foto c Cup ikincisi küçük c b nin sonu gibi üçüncü foto push up sütyenli belli zaten c ye doğru bi büyüklük bence ideal yapın iri ise c cup minyon ise küçük c çünkü bunlarda ayrılıyor c1 C 2 C3 diye

ilk foto c Cup ikincisi küçük c b nin sonu gibi üçüncü foto push up sütyenli belli zaten c ye doğru bi büyüklük bence ideal yapın iri ise c cup minyon ise küçük c çünkü bunlarda ayrılıyor c1 C 2 C3 diye
Evet, bende araştırmalarım sonucu benim istediğimin bedenin full B veya C nin en küçük bedeni olduğunu anladım. Zaten minyon ve çocuksuyum. Doktorumda böyle düşünüyor bu güzel ikimizde aynı şeyi istiyoruz :) bu resimlrinde bu cup ölçülerinde olmasına cok sevindim, çünkü sütyenli böyle dursun istiyordum :21:

Evet, bende araştırmalarım sonucu benim istediğimin bedenin full B veya C nin en küçük bedeni olduğunu anladım. Zaten minyon ve çocuksuyum. Doktorumda böyle düşünüyor bu güzel ikimizde aynı şeyi istiyoruz :) bu resimlrinde bu cup ölçülerinde olmasına cok sevindim, çünkü sütyenli böyle dursun istiyordum :21:
bende minyonum izlemeye alayım bak bakalım benim ki de b nin sonu bazen c küçük c gibi bir şey

bende minyonum izlemeye alayım bak bakalım benim ki de b nin sonu bazen c küçük c gibi bir şey
Oooo süpersin ya sen tam aradığım kişiymişsin :) evet benim istediğim beden tam olarak seninkiler! Harika duruyor. Hem dolgun ve doğal bir görüntü, hem kadınsı, hem çıtır :) hem bikinili sütyenli hali hemde çıplak hali tam hayal ettiğim gibi. Çok iyi oldu bunu görmem harikasın, iyi günlerde kullan ;) peki birşey sorucam; hiç biraz daha büyük yaptırsaymışım dediğin oldumu?

Oooo süpersin ya sen tam aradığım kişiymişsin :) evet benim istediğim beden tam olarak seninkiler! Harika duruyor. Hem dolgun ve doğal bir görüntü, hem kadınsı, hem çıtır :) hem bikinili sütyenli hali hemde çıplak hali tam hayal ettiğim gibi. Çok iyi oldu bunu görmem harikasın, iyi günlerde kullan :KK66: peki birşey sorucam; hiç biraz daha büyük yaptırsaymışım dediğin oldumu?
canım bu soruyu genelde herkes söylüyor bazen oluyor keşke biraz daha büyük olsaymış diyorum ama çıplak hali tam benim bedenime uygun daha büyüğü dikkat çekerdi ben kapalı olduğum için dikkat çekmek hiç istemem artık olan oldu ve beni en çok boyutu memnun ediyor bu yaz çok güzel geçti bikinimi giydim bir allahın kulunun dikkatini de çekmedim.. 325 cc benim ki ilk zamanlar küçük demiştim bi ara büyük demiştim öyle sonradan görme olunca arada böyle şeyler oluyor ama artık kabullendim onlardı tam benim bedenime göre benim istediğim büyüklük ve ben sütyen takmıyorum bile hele yazın hiç

Yarın sabah ameliyat oluyorum inşallah her şey çok güzel olur çok heycanliyim :KK71:
Canımmmm, dualar seninle ;) bak ameliyattan uyandığında çok baskı hissedeceksin , sakın korkma hepimiz yaşadık. Nefes almak bile zor olacak, benim ilk kelimelerim helyum gazı solumuşum gibi çıkmıştı:KK70: normal bunlar. Ilk ayağa kalktığında tam karşıya bakarak kalk, yere bakma sakın. Bol su ve ayran iç.

Nasil yani kiz hem kapalısin hem bikini anlamadim :KK53:
Canım, kadın erkek ayrı plajı ve sahili olan oteller var. Ben 3 yıl önce gitmiştim , benim de görümcelerim başörtülü. Onlarla beraberdik. Ben baş örtülü değilim ama çok keyif almıştım. Yemekler müthişti:KK70: bi de havuz başında beraber takıldığımız o FISSSTIKK gibi seksi bikinili hatunları dışarı da tanıyamamıştım ben de ;) içerde hepsi manken gibi maşallah dışarıda gayet mütevazı ;)

bana mı diyorsun :) öyle oluyor yani baş örtüyü çıkerıp hop bikini alttan hahah yazın kadınlara özel plajlar var yazlığımız var orda giyiyorum
Ben de 3 yıl önce gitmiştim o konseptteki bi tatil köyüne.Ayyy bi rahat ettim ki anlatamam, sere serpe yayıla yayıla güneşlenmiştim. Sadece Türk veya böyle alternatif tatil isteyenler için olduğu için mutfakları süperdi.rus veya İngiliz damak zevkine uygun saçma sapan yemekler yoktu. Ooohhh, çiğ köfteler, tantuniler, şişler.... Ama hepsi çok kaliteliydi. Tek sıkıntı eşinle takılamıyorsun. Kafa dinledim yauw:KK70:

Ben de 3 yıl önce gitmiştim o konseptteki bi tatil köyüne.Ayyy bi rahat ettim ki anlatamam, sere serpe yayıla yayıla güneşlenmiştim. Sadece Türk veya böyle alternatif tatil isteyenler için olduğu için mutfakları süperdi.rus veya İngiliz damak zevkine uygun saçma sapan yemekler yoktu. Ooohhh, çiğ köfteler, tantuniler, şişler.... Ama hepsi çok kaliteliydi. Tek sıkıntı eşinle takılamıyorsun. Kafa dinledim yauw:KK70:
oda iyiymiş :D kafa dinlemek iyi geliyor Çarşafını bi çıkaaıyorlar Altan bikini çıkıyo :) kiminin fiziği gerçekten şahane oluyor ben açıkken lise çocuğu sanıyorlar benim kız anne anne demişti yan taraftaki kadın o sana annemi diyo nasıl yani demişti ne desin annesiyim dedim aaaaaa ben onu senin kardeşin sanmıştım :KK45:

C ChAneL81 canım help me :) şu bi önceki sayfada yüklediğim resimler var, sen tecrübelisin, kaç cup oluyor bunlar bebişim bi söyleyiver :)
Canim bence de kucuk bir C cup gibi bunlar yani dolgusuz sutyenle hayal ediyorum bunlari .. Dekolte de istedigin zaman benim pembeli gibi sutyen takinca hemen bir beden buyuk gozukur memislerin ;) su an ki sutyenli halini koysaydin daha iyi yorum yapardik aslinda

oda iyiymiş :KK70: kafa dinlemek iyi geliyor Çarşafını bi çıkaaıyorlar Altan bikini çıkıyo :) kiminin fiziği gerçekten şahane oluyor ben açıkken lise çocuğu sanıyorlar benim kız anne anne demişti yan taraftaki kadın o sana annemi diyo nasıl yani demişti ne desin annesiyim dedim aaaaaa ben onu senin kardeşin sanmıştım :KK45:

benim çocukları görenlerde inanamıyorlar annesi olduğuma..bu durum benim çok hoşuma gidiyor tabi.. bide eşimde kıskançlık durumları seziyorum..ben ona iyi baktımda ondan böyle diyor..hemen kendine pay çıkarıyor..:KK70:bende daha mutlu oluyorum o zaman...

Back