- 23 Aralık 2012
- 491
- 677
- 103
Evet biliyorum, bir taraftan okumaya çalışıyorum orayıda :) ama genelde karın yaptırmışlar ona memeyle ilgîli pek birşey bulamadım. Bu arada sizi tanıyor gibiyim. Okumaya ilk sizn başlıklardan başlamıştım. Uzun uzun anlatışınz süreçlerinizi nasıl faydalı oluyor bizler için bir bilseniz yaptığınız iyiliği. Buradaki siz ve sizin gibi insanlara minnettarım. (teşekkür etmeden geçemezdim :) )Doktorların adına açılmış konular var tatlımErcan Karacaoğlu hasta yorumları yada ameliyat olanlar ile ilgili konulara bakarsan bilgi toplarsın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kadaslar-bilgi-paylasirmisiniz-lutfen.460313/
Canim "realsef" diye bir site var her tur estetik ameliyatlari var fotolar bolcaYa kızlar benim resim görebileceğim bir site falan varmı bildiğimiz. Bol bol resim görmem gerek ki büyüklüğüne falan karar verebileyim. Özelden yazabilirmisiniz bildiğiniz yerler varsa? Şeyy birde sizlerin resimlerine baksam nasıl olur, izlermisiniz beni
merhabalar. Ben de izmirdeyim. İzmirde önerebileceğiniz bir doktor var mı ? Ayrıca şu an nişanlıyım ilerde hamile kaldığımda bir sorun oluşturur mu ?
Sera' cığım ingilizcem olmadığı için o sitede hiç bir şey yapamıyorum, anlamıyorumdaCanim "realsef" diye bir site var her tur estetik ameliyatlari var fotolar bolca
Kayit olup bakabilirsin resimlere kolayca
İzmirde kime yaptırırsan yaptır ama sakın Ahmet Seyhana yaptırma!!! çok pişmanım ameliyat olalı iki yıl oldu ve hala bir göğsümde şiddetli ağrı ve his kaybı var düzelmedi.Bir meme ucum tamamen hissiz.Parayı alana kadar çok ilgili davranır ama sonra suratına bakmaz.Cenk Tokat iyi diye duymuştum yada Cemil Tugay a git derim.Bu arada asla kas altını önermiyorum.Görüntü doğal ama kas ağrısı çekiyorum yatarken.Sanırım ameliyatta ciddi bir kas zedelenmesi ve sinir kesimi oldu.Şuan hamile olduğum için çıkartamıyorum.Ama hamilelik sonrası hemen kurtulmayı düşünüyorum.Bu ağrıları çekmeme değmedi o doktor yüzünden.
Ne olursa olsun 300 den fazla taktirmaBende çok büyük ihtimalle cuma günü ercan karacaoğlu na ameliyat olacağım. Yanlız kafamda cok büyük bir soru işareti var. Ben henüz hangi büyüklükte istediğimi bilmiyorum. Doktora bırakmayı düşünüyorum. Ozaten dedi sana en yakışacak olana karar vereceğiz ameliyat sırasında diye ancak yinede benim ne boyutta istediğimi anlamaya çalıştı. Sonuçta benim isteklerim doğrultusunda en yakışanı seçecek.
Ve ben bu boyutlardan hiç birşey anlamıyorum. Minyonum abartılı olmamalı, dikkat çekmemeli ama aynı zamanda kadınsı ve dolgunda durmalı
Boyum 160 cm.
Kilom 51.
Göğüs altı ölçüm 77 cm
Göğüs üstü 85
Şuanda tam dolgulu 75 B cup sütyen kullanıyorum.
Doktor göğüs dokumun olduğunu söyledi şuanda.
Sizce bana hangi cup ideal olur ve bu kaç cc ye denk gelir?
Zamanım kısıtlı lütfen yardımcı olun nolurr noluurrrr
Sanki ben cok iyi anliyorumdaSera' cığım ingilizcem olmadığı için o sitede hiç bir şey yapamıyorum, anlamıyorumda
Bence sana 300/325 cc tam guzel olur canim zaten dokun var tam C cup olur o zaman benim gibiBende çok büyük ihtimalle cuma günü ercan karacaoğlu na ameliyat olacağım. Yanlız kafamda cok büyük bir soru işareti var. Ben henüz hangi büyüklükte istediğimi bilmiyorum. Doktora bırakmayı düşünüyorum. Ozaten dedi sana en yakışacak olana karar vereceğiz ameliyat sırasında diye ancak yinede benim ne boyutta istediğimi anlamaya çalıştı. Sonuçta benim isteklerim doğrultusunda en yakışanı seçecek.
Ve ben bu boyutlardan hiç birşey anlamıyorum. Minyonum abartılı olmamalı, dikkat çekmemeli ama aynı zamanda kadınsı ve dolgunda durmalı
Boyum 160 cm.
Kilom 51.
Göğüs altı ölçüm 77 cm
Göğüs üstü 85
Şuanda tam dolgulu 75 B cup sütyen kullanıyorum.
Doktor göğüs dokumun olduğunu söyledi şuanda.
Sizce bana hangi cup ideal olur ve bu kaç cc ye denk gelir?
Zamanım kısıtlı lütfen yardımcı olun nolurr noluurrrr
Cok gecmis olsun ben de kas alti yaptirdim bi bucuk ay once hic kas agrisi cekmedim canim sanirim drun bir hatasi olmustur yoksa neden kas larin agri yapsinkiİzmirde kime yaptırırsan yaptır ama sakın Ahmet Seyhana yaptırma!!! çok pişmanım ameliyat olalı iki yıl oldu ve hala bir göğsümde şiddetli ağrı ve his kaybı var düzelmedi.Bir meme ucum tamamen hissiz.Parayı alana kadar çok ilgili davranır ama sonra suratına bakmaz.Cenk Tokat iyi diye duymuştum yada Cemil Tugay a git derim.Bu arada asla kas altını önermiyorum.Görüntü doğal ama kas ağrısı çekiyorum yatarken.Sanırım ameliyatta ciddi bir kas zedelenmesi ve sinir kesimi oldu.Şuan hamile olduğum için çıkartamıyorum.Ama hamilelik sonrası hemen kurtulmayı düşünüyorum.Bu ağrıları çekmeme değmedi o doktor yüzünden.
Canim kamran beyin fiyatini verim ben sanaBu arada teşekkür ederim canim.bebek sipriz yapti ameliyat işi kaldi vardir bi hayr dedik bakalim.
Cok gecmis olsun ben de kas alti yaptirdim bi bucuk ay once hic kas agrisi cekmedim canim sanirim drun bir hatasi olmustur yoksa neden kas larin agri yapsinki
Insallah gecer bu agrilarin
Canim fiyat vermek yasak degil hatta kazen bile konu acmisti meme buyutme ucretleri diyeBu arada aklinizda olsun kizlar iyi protezlerin fiyati oyle 5 6 bin falan da degil ben cok iyi bir doktora daha uygun fiyata yaptirdim icimde cok rahat kisi ve fiyat yasak mi bilmiyorum ank da isteyenlere yardimci olabilirim cunku yakin zamana kadar ayni dertten bende muzdariptim yasamayan anlayamaz bunu
Demek seninkiler C cup. Ah birde B cup resmi görsem biraz kafamda oturucak. Eşim fazla büyük olmasın dedi, büyük olursa diyede korkuyorum. seninkilerden az küçük olsa bana tam denk gelir gibime geliyor. Şu realselfi biraz karıştırayım :)Bence sana 300/325 cc tam guzel olur canim zaten dokun var tam C cup olur o zaman benim gibi
Canim sut gelir bence o sorun olmaz da cikarman icin emzirmeyi kestikten bir kac ay sonra anca cikartirirsinkas altı damla benim ggörüntü bu yüzden çok doğal tabi ben çok masaj yapmıştım.Ama gel gelelim yüzükoyun yatamıyorum hatta yan yatarken bile gerginlik hissediyorum. Buradaki arkadaşların bilgisi olsun diye yazdım benim düştüğüm hataya düşmesinler.Şimdi asıl kafama takılan şey hamilelik bitince sütüm de sorun olcakmı? bu yüzden kas altına yaptırmıştım sırf emzirmede sorun yaşamayayım diye.Çıkartsam rahatlıycam gibi geliyor.Uzun bir süre bekliycem bu yüzden.benim 250 cc damla kasaltı ve koltuk altından yapıldı.Senin nasıl ve nerde yapıldı?sorun yaşamıyorsan çok şanslısın
Canim zaten b cupsun ki sen o zaman 300 den fazla yaptirma biraz ustler dolsun diyosan 250/275 gibi olculerde yaptir yada moderat plus profil yani daha az cikik bir protez olurDemek seninkiler C cup. Ah birde B cup resmi görsem biraz kafamda oturucak. Eşim fazla büyük olmasın dedi, büyük olursa diyede korkuyorum. seninkilerden az küçük olsa bana tam denk gelir gibime geliyor. Şu realselfi biraz karıştırayım :)
Canim sut gelir bence o sorun olmaz da cikarman icin emzirmeyi kestikten bir kac ay sonra anca cikartirirsinbenim de yari kas alti yari kas ustu( dual plan ) yuvarlak oldu uzerine bile yatiyorum ama sana masaj onermesi tuaf geldi bana hani seninkiler damla ya ! Benim hem diklestirme hem protez oldu yani baya bi kesti bicti beni ters T sekli izim var memede Allaha sukur su an sorun yasamiyorum
Belkide hamilelikte memeler gergin oluyor ya ondanmi agri yapiyir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?