• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar bu forumda bır arkadas demış ki silikonun zamanla eriyen kısımları kana karışıyor Insani hasta ediyor..geceden beri içim bi fena kapsül felan da okuyunca bugun cok kötü oldum.böyle birşey olabilirmi kana karışması felan En Büyük KK
Cnm o bahsettigi eski usul protezlerdir belki, suan ki protezler jel kivamli ve erime diye bisey yok cok buyuk bi kaza vs gecirmek lazim Allah korusun ancak yirtilabilir ki iyi protezler yirtilsa bile akmiyor kana karismasi soz konusu olsun ayrica meme protezi ilk gogsu alinan kanserli hastalara uygulaniyormus sonra estetige dahil edilmis birde vucut zaten protezi kapsul denilen bir zarla ceviriyor buda iyi biseymis aslinda sıkıntı olan zarin kalinlasip memenin seklini bozup agri yapmasi o durumda bile degistirip yenisini koyuyorlar

Mantıklı canım..işte bizler birşey duyunca tedirgin oluyoruz.yaptırmayan yok silikon nerdeyse.allahım 2. Ameliyata bizi bırakmasın..Bu saatten sonra tek duam bu hepimiz için. .

Kızlar selam. Benim sağ göğsüm çok şiş ve morluk oluştu ağrı da var biraz. 6. günüm bugün, normal midir bu durum? Ne yapmam lazım morlukların ve şişliğin azalması için?

Canıö
Kızlar selam. Benim sağ göğsüm çok şiş ve morluk oluştu ağrı da var biraz. 6. günüm bugün, normal midir bu durum? Ne yapmam lazım morlukların ve şişliğin azalması için?
canım , benim de biri daha şiş. Ve meme altlarımda sararmaya başlayan hafif morluklarım var. Bu normal. Ama yine de sor Dr una ;)

ankarada meme estetiği yaptırabileceği kaliteli bir yer biliyor musunuz

Canım ankaradaysan FERRUH bey derim. Biz arkadaşım S styx09 la onu çok istedik ama istanbuldan kalkıp ankaraya gelmeyi evden uzaklaşmayı gözümüz yemedi. Ama hazır ankarada olanlara ferruh beyi tek geçerim. :KK68::KK68:
Burda Violetta72 Violetta72 var S stibo da sanırım ona olmuştu ve sonuçları en güzel olanlar listesinde başları çekiyolar maşallah barekallah :21::21:

Canım ankaradaysan FERRUH bey derim. Biz arkadaşım S styx09 la onu çok istedik ama istanbuldan kalkıp ankaraya gelmeyi evden uzaklaşmayı gözümüz yemedi. Ama hazır ankarada olanlara ferruh beyi tek geçerim. :KK68::KK68:
Burda Violetta72 Violetta72 var S stibo da sanırım ona olmuştu ve sonuçları en güzel olanlar listesinde başları çekiyolar maşallah barekallah :21::21:

ben hala düşünüyorum ona gitmeyi yavrum bu arada, kafaya taktım :KK8:

Canıö

canım , benim de biri daha şiş. Ve meme altlarımda sararmaya başlayan hafif morluklarım var. Bu normal. Ama yine de sor Dr una :KK66:
Aynen canım işte benim de memeler arasında ve meme altlarında sararmaya başlayan morluklar var, tek değilmişim o zaman heheh :-) Doktor gördü, dayanılmayacak gibi bir ağrı yani anormal bir durum hissedersen haberim olsun dedi. Kollarını kullanmamaya çalış dedi bir de.

foto gösterdi bol bol değil mi ferruh bey canım? bütün sonuçları volkan hoca gibi aşağıdan mı başlıyor? senin volkan hoca da aşağıdan yapıyormuş ya ondan sordum
Ferruh hocanın sonuçları da tam benim istediğim gibiydi. Hiç bi memesi ağzına gircek gibi durmuyordu. Çok güzeldi. Volkan beyin de aynı, tam karşıya bakan estetik olduğu belli olmayan doğal dolgun memeler ;) zaten ben de Violetta72 Violetta72 nin referansıyla gitmiştim. Onunkileri çok beğeniyorum çünkü ;) Ferruh bey de Volkan bey de 330cc civarı demişti. Aklın yolu birmiş demek ki ;)

Ferruh hocanın sonuçları da tam benim istediğim gibiydi. Hiç bi memesi ağzına gircek gibi durmuyordu. Çok güzeldi. Volkan beyin de aynı, tam karşıya bakan estetik olduğu belli olmayan doğal dolgun memeler :KK66: zaten ben de Violetta72 Violetta72 nin referansıyla gitmiştim. Onunkileri çok beğeniyorum çünkü :KK66: Ferruh bey de Volkan bey de 330cc civarı demişti. Aklın yolu birmiş demek ki :KK66:

benim dokum var o zaman bana 330 aşağısı lazım doğallık kaybolmasın diye bence.. bi ara ankara'ya gelmeyi düşünmüyo değilim ;)

Kizlarr bugun 8. Gunum ve artik yavasta kollari kullanmaya basladim dun kontrolum vardi cok sukur dikisler iyi sirt agrilari daha katlanilabilir durumda yalniz protezin teki hala yukarda biraz :) sıkı bandaj ve sporcu sutyenine 5 hafta daha devam ediyoruz haftaya masaja baslicam ins sizde durum ne mutluluk2015 mutluluk2015

Çoook teşekkürler canım:KK68:bende ferruh beyden gerçekten çok memnun kaldım.işinin ustası olduğunu düşünüyorum.eğer ferruh beyle görüşmem iyi geçmeseydi gideceğim 2. doktor mutluluk2015 mutluluk2015 in doktoru volkan bey olacaktı.ikisi de koltuk altı konusunda çok başarılı doktorlar gerçekten.

Ferruh hocanın sonuçları da tam benim istediğim gibiydi. Hiç bi memesi ağzına gircek gibi durmuyordu. Çok güzeldi. Volkan beyin de aynı, tam karşıya bakan estetik olduğu belli olmayan doğal dolgun memeler :KK66: zaten ben de Violetta72 Violetta72 nin referansıyla gitmiştim. Onunkileri çok beğeniyorum çünkü :KK66: Ferruh bey de Volkan bey de 330cc civarı demişti. Aklın yolu birmiş demek ki :KK66:
Bende seninkilere bayıldım canımm.maşallah harika oldular gerçekten:)

Çoook teşekkürler canım:KK68:bende ferruh beyden gerçekten çok memnun kaldım.işinin ustası olduğunu düşünüyorum.eğer ferruh beyle görüşmem iyi geçmeseydi gideceğim 2. doktor mutluluk2015 mutluluk2015 in doktoru volkan bey olacaktı.ikisi de koltuk altı konusunda çok başarılı doktorlar gerçekten.

:KK48::KK48::KK48:
Umsrım herşey daha da güzel olur hayatlarımızda ya.
mutluluk2015 mutluluk2015 in birkaç ay sonra göğüsleri daha da büyicek şuan kas bastırdığı için daha kibar görünüyor. Daha da dolgun dolgun olucaklar ayy darısı başıma inşallah :KK51::KK51:

Arkadaşlar merhaba. Ben 15~20 gün sonra karın germe ameliyatımla birlikte meme büyütmede yaptırmak istiyorum. Ama meme büyütme hiç aklımda yokken birden bire karar verdim ve bu konuda ne yazık ki hiç bilgim yok. Buradaki yorumlara biraz göz gezdirdim( yakında hepsini okur bitiririm :) ) ve sonuçlardan herkes memnun gibi sanki? Ben doktor olarak ercan karacaoğlu ile görüşeceğim cumartesi günü. Ercan bey'e meme yaptıran varmı aranızda acaba? Ya da bir tanıdığı? Birde benim resim görmem gerek ya :KK43: resmi olan arkadaslar izleyebilirmi beni?

Arkadaşlar merhaba. Ben 15~20 gün sonra karın germe ameliyatımla birlikte meme büyütmede yaptırmak istiyorum. Ama meme büyütme hiç aklımda yokken birden bire karar verdim ve bu konuda ne yazık ki hiç bilgim yok. Buradaki yorumlara biraz göz gezdirdim( yakında hepsini okur bitiririm :) ) ve sonuçlardan herkes memnun gibi sanki? Ben doktor olarak ercan karacaoğlu ile görüşeceğim cumartesi günü. Ercan bey'e meme yaptıran varmı aranızda acaba? Ya da bir tanıdığı? Birde benim resim görmem gerek ya :KK43: resmi olan arkadaslar izleyebilirmi beni?
Doktorların adına açılmış konular var tatlım ;) Ercan Karacaoğlu hasta yorumları yada ameliyat olanlar ile ilgili konulara bakarsan bilgi toplarsın ;)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kadaslar-bilgi-paylasirmisiniz-lutfen.460313/

Back